ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sirija

Page 20 of 50 Previous  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 35 ... 50  Next

Go down

Sirija - Page 20 Empty Re: Sirija

Post by Guest 7/10/2016, 00:19

Leviathan2 wrote:
dva brata wrote:
Leviathan2 wrote:
dva brata wrote:
mutava baštarda wrote:Tužno jdle i mučno gledati te scene, međutim, čija je krivnja veća, onih koje treba istrijebiti, a skrivaju se među civilima ili onih koji provode deratizaciju.
tako je , mislim ne možeš napraviti omlet bez da razbiješ jaja, tako i ovdje , ne možeš istrebiti teroriste i kanibale (da navijam za assada i rusiju) bez da pobiješ malo žene i dice.. ali da ovi ginu u većem broju, ginu
joda,
ja recimo znam tu cinjenicu da ginu zene i djeca, i ovi kanibali dole koji su par godina u alepu su napravili copor djece, 
medjutim,  koji kurac nas koljes s tim,  ja uvijek govorim da je ljudski zivot svetinja ali iznad toga je sopstveni zivot, svi ti civili u alepu su neborbena vojska kanibalima, pomazu im, lijece ih, jebu se s njima hrane ih itd, znaci to su neprijatelji i tocka, jednostavno da ne moze jednostavnije,
"kad satares neprijatelja da mu ne ostane ni lista ni korjena onda znaj da si dobio rat, " tako ide jedna od mudrosti ratovanja, neznam jel je ima sun tzu al je imamo mi u nasoj ostavstini,
pa to sam tio čuti , a ne priče "to je američka i zapadna propaganda, od ruskih bombi ne gine ništa dice niti išta civila", tako reci , a ne pričati pizdarije
joda , opet seruckas na tockice,  zapadna propaganda stvarno sere o zrtvama  pa cak i montiraju scene za pridobivanje javnosti i bla bla, a da li spominju onu djecu koja su danas izginula kad su gadjali unoverzitet, a,
zasto bi sirijska arapska armija njih sparala i bila humana, ne, treba biti jos bestijalniji da pozale i oni i njihovi
tako da nemoj mene pokusavat nadjebavat igrama rijeci , jebi se s tim
ja uvijek kazem sto mislim a ti glumataj kanibal advokata
pa ima i montiranja, ali bogami ima i pravih žrtava koliko hoćeš.

ja nisam odvjetnik kanibala, ja navijam za ruse i assada, ali mi je smješno, ista ekipa kada je ratovala USA i Izrael svako malo otvarala teme o "nevinim žrtvama" a sada je ovo propaganda..

kada sam ja napisao da uglavnom u tim ratovima na bliskom istoku od zračnih udara  -UGLAVNOM GINU CIVILI, bez obzira tko bombardira _USA, Izrael, Turska, Sirija, Rusija - eh "onda ti mrziš Rusiju"

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 7/10/2016, 00:24

Ja da sam na mjestu EU pridružio bi se Rusiji u bombardiranju .....toga dole ma šta god bilo a kome se ne sviđa neka promijeni lokaciju.

Sirija - Page 20 141px-Lancaster_bomb_bay_Jan_1944_IWM_CH_18554
"Abnormal" industrial demolition load of 14 1,000-pound MC (medium capacity) high-explosive bombs
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 7/10/2016, 00:25

Ima nešto privlačno u tom tepih bombardiranju ....šta jest jest.

lol!
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Winter is coming 7/10/2016, 00:27

pa ima,kad vidis dolje poslagane one pacove,priceless,for everything else there is a master card

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by Guest 7/10/2016, 00:30

Winter is coming wrote:pa ima,kad vidis dolje poslagane one pacove,priceless,for everything else there is a master card

Upravo si pao...i to bas kao Srbin. Pojasnjenje naravno necu dati :)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Winter is coming 7/10/2016, 00:41

jel?necu zbog toga moci mirno spavati

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by Guest 7/10/2016, 00:46

:)) dobar rebound u svakom slucaju.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 7/10/2016, 02:44

MaximusDecimusMiridije wrote:Zasto mislis da podjebavam? Aj sad ozbiljno? Nemam apsolutno nikakvu namjeru podjebavai ili ismijavati ili se koristiti sarkazmom dok pisem. Bez ikakve zajebancije sada 100% sam ovdje ozbiljan. Samo cu pisati sto cu pisati na nacin na koji cu pisati jer me to najbolje opusta. Nema apsolutno ikakve teorije da ce to netko prepoznati kao napad ili da ce uostalom biti napad na ikoga. To je samo moj buduci doprinos temama ovog karaktera. Na kraju krajeva jel imam ja pravo na to? Niti unistavam temu, niti skrecem temu na offtopic niti sam bezobrazan niti sam agresivan prema nekome. Nebi li to trebalo biti dovoljno?
aj prestani podjebavat........ :)))))))
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 7/10/2016, 02:59

dva brata wrote:
Leviathan2 wrote:
dva brata wrote:
Leviathan2 wrote:
dva brata wrote:
tako je , mislim ne možeš napraviti omlet bez da razbiješ jaja, tako i ovdje , ne možeš istrebiti teroriste i kanibale (da navijam za assada i rusiju) bez da pobiješ malo žene i dice.. ali da ovi ginu u većem broju, ginu
joda,
ja recimo znam tu cinjenicu da ginu zene i djeca, i ovi kanibali dole koji su par godina u alepu su napravili copor djece, 
medjutim,  koji kurac nas koljes s tim,  ja uvijek govorim da je ljudski zivot svetinja ali iznad toga je sopstveni zivot, svi ti civili u alepu su neborbena vojska kanibalima, pomazu im, lijece ih, jebu se s njima hrane ih itd, znaci to su neprijatelji i tocka, jednostavno da ne moze jednostavnije,
"kad satares neprijatelja da mu ne ostane ni lista ni korjena onda znaj da si dobio rat, " tako ide jedna od mudrosti ratovanja, neznam jel je ima sun tzu al je imamo mi u nasoj ostavstini,
pa to sam tio čuti , a ne priče "to je američka i zapadna propaganda, od ruskih bombi ne gine ništa dice niti išta civila", tako reci , a ne pričati pizdarije
joda , opet seruckas na tockice,  zapadna propaganda stvarno sere o zrtvama  pa cak i montiraju scene za pridobivanje javnosti i bla bla, a da li spominju onu djecu koja su danas izginula kad su gadjali unoverzitet, a,
zasto bi sirijska arapska armija njih sparala i bila humana, ne, treba biti jos bestijalniji da pozale i oni i njihovi
tako da nemoj mene pokusavat nadjebavat igrama rijeci , jebi se s tim
ja uvijek kazem sto mislim a ti glumataj kanibal advokata
pa ima i montiranja, ali bogami ima i pravih žrtava koliko hoćeš.

ja nisam odvjetnik kanibala, ja navijam za ruse i assada, ali mi je smješno, ista ekipa kada je ratovala USA i Izrael svako malo otvarala teme o "nevinim žrtvama" a sada je ovo propaganda..

kada sam ja napisao da uglavnom u tim ratovima na bliskom istoku od zračnih udara  -UGLAVNOM GINU CIVILI, bez obzira tko bombardira _USA, Izrael, Turska, Sirija, Rusija - eh "onda ti mrziš Rusiju"
najjači su mi ovi ustaše, što inače mrze ustaše......nalaze opravdanje za vojsku koja nema senzibiliteta za te tamo kanibale, ali nedo Bog da bi isti aršin primijenili kad su u pitanju bili kanibali poput vasilja gaćeše, gigca, krnjajića i sličnih.... ;) jebo ih MARŠal... ;))))
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by Yehudi 7/10/2016, 06:47

Cjelokupni intervju "diktatora" Assada za dansku televiziju:

https://www.youtube.com/watch?v=JghAQFoj-tA

Prema njemu Killary i Trump djeluju kao kakva bijesna majmunčad. Očito je već odavno 

dobro pripremljen za javne nastupe u kojima je odmjeren i govori ono što se treba kazati.
Yehudi
Yehudi

2014-04-20

Back to top Go down

Post by Yehudi 7/10/2016, 07:00

Aleppo update : repot
Syrian Army advancing in Sheikh Saeed with heavy RuAF .

----------------------------------------------

Breaking repot ,
Jund al-Aqsa full controle of Khan Shaykhun in IDliB CS. After heavy clashes with Ahrar al-Sham

Taaake beeeeer

------------------------

Dok se teroristi medjusobno tamane
Yehudi
Yehudi

2014-04-20

Back to top Go down

Post by Yehudi 7/10/2016, 07:15

BREAKING: 

Local sources say a Turkish F-16 fighter jet was downed whilst bombing #PKK bases

in the Qandil Mountains #Iraq

https://twitter.com/maytham956/statu...30974749712388
Yehudi
Yehudi

2014-04-20

Back to top Go down

Post by Yehudi 7/10/2016, 07:25

Sirija - Page 20 29eobr5
Yehudi
Yehudi

2014-04-20

Back to top Go down

Post by mutava baštarda 7/10/2016, 08:44

...[size=90]S[/size]
irijski predsjednik Bashar al-Assad rekao je tijekom jučerašnjeg dana kako militantni mogu napustiti istočni Aleppo, zajedno s članovima svojih obitelji, ukoliko polože oružje. Assad je ponudio amnestiju te je u isto vrijeme poručio kako se ofenziva u gradu Aleppo nastavlja sve do potpune pobjede.

Podsjetimo, sirijske vlasti već su u nekoliko navrata nudile ovakve amnestije, a na nekim mjestima to je bilo i uspješno, primjerice na prostoru predgrađa Damaska, Daraya, koje je bilo godinama pod opsadom da bi se u konačnici ove godine u kolovozu militanti povukli prihvativši amnestiju sirijske Vlade.

Dakako, Aleppo je jedna druga priča - ovo je bitka za koju se već godinama ističe kako će odlučiti o ishodu cijelog rata, stoga ne čudi da militanti odmah odbacuju bilo kakve pozive na predaju. Spomenimo pritom kako je istočni Aleppo zapravo i zadnja veća urbana zona koja se nalazi pod njihovom kontrolom.
http://www.advance.hr/vijesti/assad-ponudio-amnestiju-militantima-u-aleppu-nasa-ofenziva-ovog-puta-ide-do-kraja-predajte-oruzje-i-imat-cete-siguran-izlaz/

2015-09-14

Back to top Go down

Post by Kermit 7/10/2016, 09:09

MaximusDecimusMiridije wrote:E vidis, sad ti nisi fer i sad ti provociras. Ja ne vidim sto cinim lose ili na koji nacin nekoga vrijedam. A tebi savjetujem isti savjet koji su meni dao da primjenis na sebe ako ti smetam. A mozes me i na ignore staviti i gotovo...nema me.
čemu?
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by AlfaOmega 7/10/2016, 09:17

I ko kaže da Ameri nisu retardirani? Boje svoje F-18 zrakoplove u boje ruskih zrakoplova. Kao, tako će zavarati Ruse i SAA u slučaju da krenu u napad.

Sirija - Page 20 CuHL6L4WIAAkzAY

2015-09-11

Back to top Go down

Post by Winter is coming 7/10/2016, 12:50

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by Guest 7/10/2016, 12:53

Zasto zene tako naglaseno se vole sminkati u zadnje vrijeme. Ono sto vise uokolo da usne izgledaju krupnije. Cemu to zaboga...nakaradno izgleda. A lijepa je cura.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Winter is coming 7/10/2016, 12:57

slusaj sta divani syrian girl silo necista  cat

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by Guest 7/10/2016, 12:58

Pa poslusao sam, samo komentiram djevojku sta sad. Nece biti nikakvog treceg svjetskog rata zaboga, ne radi Sirije u svakom slucaju. Sve je to u sferi dick-measuringa jos uvijek.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Winter is coming 7/10/2016, 13:00

hm da,zodna mala,a smeta ti debeli sloj sminke? sta bi ti radije one zamotane bule,mada doduse bas ima lijepa usta,sminka joj ni ne treba ali ajde,ko zna jel ima nekog frajera  cat

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 20 of 50 Previous  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 35 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics
» Sirija
» Sirija