je li vrijeme za HR Herceg-Bosnu
Page 5 of 7
Page 5 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: je li vrijeme za HR Herceg-Bosnu
aben wrote:sociologija i vip, kilometarski postovi, teorija urote i sl:)epikur37 wrote:aben wrote:je se sićaš neurotičnog for.a?epikur37 wrote:A maximuse, kako se zvao onaj admin na forumu, ne ludi zec, nego onaj na aimu što se rijetko javljao a bio kao deus ex machina....
ne, je s vip-a?
nešto ko atila
Ja sam prije vipa vršljao po sov/filozofiji ono mlad pa bih umovao a na fporumu prijatelji sam imao ekipu s erinade, eryngium, aimee, bggirl ...
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
MaximusDecimusMiridije wrote:epikur37 wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:epikur37 wrote:A maximuse, kako se zvao onaj admin na forumu, ne ludi zec, nego onaj na aimu što se rijetko javljao a bio kao deus ex machina....
Mislim da je okej. Nisam se cuo odavno s njim. Imao je i on zdravstvenih problema gadnih.
Ma bio je onaj admin, nikako se sjetiti njegovog nika....
kao najstariji od cijele ekipe...jednom se javio dok sam ja bio tamo a prvi post mu je tamo negdje 2001 ili 2002.
Prakticar? A on je i drzao na avataru sliku kapetana s Titanica :) ekstra lik. Zaludjen sa zeljeznicom,lokomotivama i to.
Znam prakticara ali ovo je bio neki ober....
nije praktičar..
ne mogu se sjetiti nika ali blizu mi je
2015-08-06
jel imo klauna na sliji?epikur37 wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:epikur37 wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:epikur37 wrote:A maximuse, kako se zvao onaj admin na forumu, ne ludi zec, nego onaj na aimu što se rijetko javljao a bio kao deus ex machina....
Mislim da je okej. Nisam se cuo odavno s njim. Imao je i on zdravstvenih problema gadnih.
kao najstariji od cijele ekipe...jednom se javio dok sam ja bio tamo a prvi post mu je tamo negdje 2001 ili 2002.
Prakticar? A on je i drzao na avataru sliku kapetana s Titanica :) ekstra lik. Zaludjen sa zeljeznicom,lokomotivama i to.
nije praktičar..
2014-04-16
stjepan nemanja katolik po rođenju veliki župan, kršten 50 i kusur godina nakon Raskola, imao 3 sina od kojih su mu dva krštena u katoličkoj crkvi 70 i kusur godinanakon Raskola i naknadno obojica umrli kao katolici , s trećim radio neke blesave pokuse po grčkoj usput i on zastranio, i zasijao sjeme vječnog problematičnog odnarođenog naroda, e da i ime promijenio i s prvorođenim sinovima se zavadio zbog ludila koje ga ćopilo.... ;)crvenkasti wrote:Stefan Vukčić Kosača, prvi vladar Hercegovine po kojem je Hercegovina i dobila ime, imao je titulu "Herceg od Svetog Save"
Hercegovci poslije postali Hrvati i još im je ostalo da mrze četnike, i u sebi i naokolo.
2015-08-08
aben wrote:jel imo klauna na sliji?epikur37 wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:epikur37 wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:
nije praktičar..
Nije imao ništa i nije pisao na forumu, javnom.
Samo na AiM-u, podforumu za moderatore i admine...marcelo će znati ali bi trebao i mximus.
2015-08-06
dobro, jo još mislin da je to cupsi:)epikur37 wrote:aben wrote:jel imo klauna na sliji?epikur37 wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:epikur37 wrote:
nije praktičar..
Samo na AiM-u, podforumu za moderatore i admine...marcelo će znati ali bi trebao i mximus.
a i Ana1 je imala neke insiderske veze, garant
2014-04-16
epikur37 wrote:aben wrote:jel imo klauna na sliji?epikur37 wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:epikur37 wrote:
nije praktičar..
A to ti mislis na onoga vlasnika bivseg od net.hra?
Guest- Guest
MaximusDecimusMiridije wrote:epikur37 wrote:aben wrote:jel imo klauna na sliji?epikur37 wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:
nije praktičar..
A to ti mislis na onoga vlasnika bivseg od net.hra?
vjerojatno je sobol, ako je taj ali je bio nik...
znam kad se jednom javio na aim, svi su bili paf i zuc :D
2015-08-06
alo koji nik je to bio...nikako uhvatiti a skoro da se mogu sjetiti :D
2015-08-06
konj na paši?
2014-04-16
E a Siljke! Secas li se njega?epikur37 wrote:aben wrote:sociologija i vip, kilometarski postovi, teorija urote i sl:)epikur37 wrote:aben wrote:je se sićaš neurotičnog for.a?epikur37 wrote:A maximuse, kako se zvao onaj admin na forumu, ne ludi zec, nego onaj na aimu što se rijetko javljao a bio kao deus ex machina....
ne, je s vip-a?
nešto ko atila
Ja sam prije vipa vršljao po sov/filozofiji ono mlad pa bih umovao a na fporumu prijatelji sam imao ekipu s erinade, eryngium, aimee, bggirl ...
Guest- Guest
vrijeme je za jarak oko bosne sa piranamaflumen wrote:je li vrijeme za HR Herceg-Bosnu
Guest- Guest
je'l ti9 navijas za herceg bosnu ili da se srpska odcijepi....meni se cini vise ovo drugo...jebe se tebi za herceg bosnu...imam neki osjecaj da ej tebi cilj sto vise nasteti hrvatskoj vise nego da bude herceg bosna...ono lik moli boga da negdje drugdje kia pada..a tu zivi ako..epikur37 wrote:Nije, uspostavom HR HercegBosne podjela BiH bi bila gotova stvar i Srbi bi RS onda još lakše mogli i konačno odcijepiti i pripojiti Srbiji...
Hrvate u BiH treba nekako nagovoriti da se ujedine s muslimanima i u savezu Sarajeva i Zagreba udare na Drinu, el mudzahid bojna i par hosovih pukovnija bi izašli na povijesni limes i tako osigurali da Srbija ne pređe Drinu a BiH ostane cjelovita.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
baš razmišljah o tome da li hercegovina tako žarko želi pod okrilje hrvatske....
nisam siguran... prije ne nego da....
klerko- Posts : 2144
2014-10-23
mislim nakon bakirovog braka sa kućom Saud i Erdoganom Hrvati nemaju što tražiti u BiH, jer otrpilike ona Indira je što bošnjački patroni misle napraviti od te države, ono Nusra fronta u Zenici:jastreb wrote:Nakon referenduma Bošnjaci će i ovo okarakterizirati kao provokaciju.
Kermit-
2014-04-17
epikur37 wrote:Nije, uspostavom HR HercegBosne podjela BiH bi bila gotova stvar i Srbi bi RS onda još lakše mogli i konačno odcijepiti i pripojiti Srbiji...
Hrvate u BiH treba nekako nagovoriti da se ujedine s muslimanima i u savezu Sarajeva i Zagreba udare na Drinu, el mudzahid bojna i par hosovih pukovnija bi izašli na povijesni limes i tako osigurali da Srbija ne pređe Drinu a BiH ostane cjelovita.
zaprao bi hrvati i srbi ( i crnogorci) trebali surađivat više nego ikad i u suradnji sa eu trebali osigurati da se koridor kosovo-sandžak-bosna nikad ne spoji....
klerko- Posts : 2144
2014-10-23
ma zele...samo pitanje je da li ih ovi u hr zele...klerko wrote:baš razmišljah o tome da li hercegovina tako žarko želi pod okrilje hrvatske....
2015-09-08
Oni slijede Buzin i Briselske uspravnice koje su skladu sa ciljevima arapskih saveznika, znači rat za 10 godina i samoubilački napadi po Mostaruvuksadinare wrote:ma zele...samo pitanje je da li ih ovi u hr zele...klerko wrote:baš razmišljah o tome da li hercegovina tako žarko želi pod okrilje hrvatske....
Kermit-
2014-04-17
da bar slijede..samo se bojim da ovi u hr nikog ne slijede..vec izmisljaju i kemijaju neku svoju politiku van realnih događajaasilovski wrote:Oni slijede Buzin i Briselske uspravnice koje su skladu sa ciljevima arapskih saveznika, znači rat za 10 godina i samoubilački napadi po Mostaruvuksadinare wrote:ma zele...samo pitanje je da li ih ovi u hr zele...klerko wrote:baš razmišljah o tome da li hercegovina tako žarko želi pod okrilje hrvatske....
2015-09-08
Da baš ....mi i Srbi.klerko wrote:
zaprao bi hrvati i srbi ( i crnogorci) trebali surađivat više nego ikad i u suradnji sa eu trebali osigurati da se koridor kosovo-sandžak-bosna nikad ne spoji....
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Slijede kako ne, slijede da su odjebali bilo kakav interes osim bakirovog, pogotovo će to sada biti jer je kao dodik sa putinom iako Ruse boli kurac za srbe, pa će ameri još više biti za Bakiristan, a kuća Suad duboko rovari dovlači arape, pare, ezane i tekbrijevuksadinare wrote:da bar slijede..samo se bojim da ovi u hr nikog ne slijede..vec izmisljaju i kemijaju neku svoju politiku van realnih događajaasilovski wrote:Oni slijede Buzin i Briselske uspravnice koje su skladu sa ciljevima arapskih saveznika, znači rat za 10 godina i samoubilački napadi po Mostaruvuksadinare wrote:ma zele...samo pitanje je da li ih ovi u hr zele...klerko wrote:baš razmišljah o tome da li hercegovina tako žarko želi pod okrilje hrvatske....
Kermit-
2014-04-17
Page 5 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Komšić: Hrvatska oživljava Herceg-Bosnu
» Džafer Beg Ljubiću: Tvoju Herceg Bosnu znamo po UZP-u
» Plakat na Kamenskom: "Dobro došli u Hrvatsku republiku Herceg Bosnu"
» Gudelj: Ništa od izmjena izbornog, treba probuditi Herceg-Bosnu
» Stazićeva, Baukova i Kosoričina Hrvatska nije dobro došla u Herceg -Bosnu
» Džafer Beg Ljubiću: Tvoju Herceg Bosnu znamo po UZP-u
» Plakat na Kamenskom: "Dobro došli u Hrvatsku republiku Herceg Bosnu"