je li vrijeme za HR Herceg-Bosnu
Page 2 of 7
Page 2 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: je li vrijeme za HR Herceg-Bosnu
aben wrote:jo sun ti za iskon forum ono ča je jastreb ili broj jedan za svjetsku povjest i osobna poznanstva :)epikur37 wrote:aben wrote:ča si stariji, sječivo ti je tuplje a mašeš šire,epikur37 wrote:dijagram wrote:
pogresno
hercegovci su bili pragmaticni
nisu nesto srljali i ginuli kako kazes:)
ne vjerujem da se sto bitno promijenilo pa bi slicno i danas
khah more bit, cisto mi simptomatično njihovo pravašenje pored svega...
Ćane primorac, pa onaj zubar u platformaškoj vladi i slično...
Kako u Bosni imaju daidže krimen tako u hercegovini pravaši
triba ti oduzeti metodologovu medalju za realpolitik iz 2009.
Ča si ti tako star na ovom forumu pa se sjećaš i toga....
U ono vrijeme nije bilo oružja, riječ je bila oštrica :)
Vrtim malo, obrnuta psihologija neki put bude korisna.
možda i isprovociroš kogakoli da otkrije bok, al znoš da ti ljudi ne će zapantiti srednju misao, nego nojekstremniju, i to će te pratiti u novogodišnjin analizama bar do 2020
A no, moje pozicije su vrlo jasne od tad i od početka, još od diskusija s achtungom i cabronom.... prije 10 godina na forumu.
Doduše malo sam se rafinirao u konzervativniji svjetonazor a ekonomski izmaknuo u lijevo ali političke teze su jednake, napose oko Bih. :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Ali ako si tako stari forumski lik a tu si mi s balkona te vidim....na ugljanu.. kad dojdeš amo imaš pitje :)
2015-08-06
čuješ, i pravaške su pozicije iste već 100 godin, baš zoto i jesu smišni, pazi i na taj detalj...epikur37 wrote:aben wrote:jo sun ti za iskon forum ono ča je jastreb ili broj jedan za svjetsku povjest i osobna poznanstva :)epikur37 wrote:aben wrote:ča si stariji, sječivo ti je tuplje a mašeš šire,epikur37 wrote:
khah more bit, cisto mi simptomatično njihovo pravašenje pored svega...
Ćane primorac, pa onaj zubar u platformaškoj vladi i slično...
Kako u Bosni imaju daidže krimen tako u hercegovini pravaši
triba ti oduzeti metodologovu medalju za realpolitik iz 2009.
Ča si ti tako star na ovom forumu pa se sjećaš i toga....
U ono vrijeme nije bilo oružja, riječ je bila oštrica :)
Vrtim malo, obrnuta psihologija neki put bude korisna.
možda i isprovociroš kogakoli da otkrije bok, al znoš da ti ljudi ne će zapantiti srednju misao, nego nojekstremniju, i to će te pratiti u novogodišnjin analizama bar do 2020
A no, moje pozicije su vrlo jasne od tad i od početka, još od diskusija s achtungom i cabronom.... prije 10 godina na forumu.
Doduše malo sam se rafinirao u konzervativniji svjetonazor a ekonomski izmaknuo u lijevo ali političke teze su jednake, napose oko Bih. :)
a ča se tiče ekonomije
2014-04-16
a di si, na donjoj rivi?epikur37 wrote:Ali ako si tako stari forumski lik a tu si mi s balkona te vidim....na ugljanu.. kad dojdeš amo imaš pitje :)
2014-04-16
prije 10 godina - lavlje srce, ri-dan, rjeta, boleyn, macak...
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
henok, jedrilicar, tigrica...
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
ali, evo je 2017., znoči prije 14 godin:)flumen wrote:prije 10 godina - lavlje srce, ri-dan, rjeta, boleyn, macak...
2014-04-16
aben wrote:a di si, na donjoj rivi?epikur37 wrote:Ali ako si tako stari forumski lik a tu si mi s balkona te vidim....na ugljanu.. kad dojdeš amo imaš pitje :)
Nope, na vidiklovcu....
desno vidim silbanske grebene a lijevo kornatske vrhove i cijeli kanal :) Dpk nisam dobio klince na balkonu sam gušatao pogled uz gin tonik i gitaru ...
2015-08-06
ja sto sam stariji to vise vidim beskorisnost diplome, doktorara i profesure, sve tokmaci u najmanju ruku.. eto epia, konzerva teska, nis mind challengin ne radi..
Last edited by kic on 26/9/2016, 22:32; edited 1 time in total
flumen wrote:henok, jedrilicar, tigrica...
jel se sićoš taneta? nika nis uspi skužiti, ki je bi njegov problem..?
2014-04-16
lipo, je malo vlaški kroj, ali nišće ča malo džina i pogled ne more popraviti:)epikur37 wrote:aben wrote:a di si, na donjoj rivi?epikur37 wrote:Ali ako si tako stari forumski lik a tu si mi s balkona te vidim....na ugljanu.. kad dojdeš amo imaš pitje :)
Nope, na vidiklovcu....
desno vidim silbanske grebene a lijevo kornatske vrhove i cijeli kanal :) Dpk nisam dobio klince na balkonu sam gušatao pogled uz gin tonik i gitaru ...
je imo ča zemlje za kuću tote okolo?
2014-04-16
kic wrote:ja sto sam stariji to vise vidim beskorisnost diplome, doktorara i profesure, sve tokmaci u najmanju ruku.. eto epia, konzerva teska, nis mind challengin ne radi..
taman mi je do mind challengina....:D
U drugoj živpotnoj sam fazi i gledam kako nću ako mognem ujutro u 6 na Baninu odraditi trening prije posla u 8, još u điru kupiti neku prasetinu za ručak,,,,da mind challeng...eto ti joda i deda, naguravajte se :)
2015-08-06
henok, je ok, malo je vise verski ostrascen,
ali dosta je informisan teoloski.
ali nije zlo, nadam se da sam u pravu.
ali dosta je informisan teoloski.
ali nije zlo, nadam se da sam u pravu.
Guest- Guest
aben wrote:lipo, je malo vlaški kroj, ali nišće ča malo džina i pogled ne more popraviti:)epikur37 wrote:aben wrote:a di si, na donjoj rivi?epikur37 wrote:Ali ako si tako stari forumski lik a tu si mi s balkona te vidim....na ugljanu.. kad dojdeš amo imaš pitje :)
Nope, na vidiklovcu....
je imo ča zemlje za kuću tote okolo?
Imo ispod na plovaniji, kupio sam kod svetog Josipa, građevinska ide u veljači :)
Zvat ću eru da projektira a deijagrama da sagradi ;)
MNože i veber na pivu :)
2015-08-06
ne...bio neki igod i neki tip sa vjevericom "giger" ili tako nesto...aben wrote:flumen wrote:henok, jedrilicar, tigrica...
flumen-
2015-08-21
mozda, ako pobedi T,
ima i takvih prognoza.
jedan cika koji sve pogodio od 84,
tipuje na T.pa.
mozda je to previse stresno za svet,
zato sumnjam.
licno sam ZA !
ima i takvih prognoza.
jedan cika koji sve pogodio od 84,
tipuje na T.pa.
mozda je to previse stresno za svet,
zato sumnjam.
licno sam ZA !
Guest- Guest
flumen wrote:ne...bio neki igod i neki tip sa vjevericom "giger" ili tako nesto...aben wrote:flumen wrote:henok, jedrilicar, tigrica...
ačli giger...bože....antisemit filoiranske provenijencije , bilo bi zanimljivo vidit što sad on misli
igod ljevičar koji je nekako prešao u ove ebenove neoliberale ...
bilo je tu hrpa likova
2015-08-06
kad covjek razgovara s tobom ima osjecaj da gleda u dosadni tv program, moj did ima vise mentalne energije od tebe..epikur37 wrote:kic wrote:ja sto sam stariji to vise vidim beskorisnost diplome, doktorara i profesure, sve tokmaci u najmanju ruku.. eto epia, konzerva teska, nis mind challengin ne radi..
taman mi je do mind challengina....:D
U drugoj živpotnoj sam fazi i gledam kako nću ako mognem ujutro u 6 na Baninu odraditi trening prije posla u 8, još u điru kupiti neku prasetinu za ručak,,,,da mind challeng...eto ti joda i deda, naguravajte se :)
kic wrote:ja sto sam stariji to vise vidim beskorisnost diplome, doktorara i profesure, sve tokmaci u najmanju ruku.. eto epia, konzerva teska, nis mind challengin ne radi..
jo dici obavezno savjetujen da ni srednju ne završu, nego omoh na tržište. više vridi jedno leto u hotelu nositi bagaji za 1000 kun, nego iljadu kili diplom.
2014-04-16
Page 2 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Komšić: Hrvatska oživljava Herceg-Bosnu
» Džafer Beg Ljubiću: Tvoju Herceg Bosnu znamo po UZP-u
» Plakat na Kamenskom: "Dobro došli u Hrvatsku republiku Herceg Bosnu"
» Gudelj: Ništa od izmjena izbornog, treba probuditi Herceg-Bosnu
» Stazićeva, Baukova i Kosoričina Hrvatska nije dobro došla u Herceg -Bosnu
» Džafer Beg Ljubiću: Tvoju Herceg Bosnu znamo po UZP-u
» Plakat na Kamenskom: "Dobro došli u Hrvatsku republiku Herceg Bosnu"
» Gudelj: Ništa od izmjena izbornog, treba probuditi Herceg-Bosnu
» Stazićeva, Baukova i Kosoričina Hrvatska nije dobro došla u Herceg -Bosnu