Sjećanje na troje djece stradale od srpske granate prije 25 godina
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Sjećanje na troje djece stradale od srpske granate prije 25 godina
Znati ću gdje idem neopterećen prošlošću.flumen wrote:ako ne znas od kud ides, kako ces znat kamo ides?red wolf wrote:Prestanite živjeti u prošlosti jer ćete izgubiti priliku živjeti u budućnosti....
red wolf- Posts : 15947
2016-02-10
amebared wolf wrote:Znati ću gdje idem neopterećen prošlošću.flumen wrote:ako ne znas od kud ides, kako ces znat kamo ides?red wolf wrote:Prestanite živjeti u prošlosti jer ćete izgubiti priliku živjeti u budućnosti....
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
Ne. To znači biti oslobođen okova. Vrijeme je za novog čovjeka. Vrijeme je za novi poredak.flumen wrote:amebared wolf wrote:Znati ću gdje idem neopterećen prošlošću.flumen wrote:ako ne znas od kud ides, kako ces znat kamo ides?red wolf wrote:Prestanite živjeti u prošlosti jer ćete izgubiti priliku živjeti u budućnosti....
red wolf-
2016-02-10
I otrt će Bog svaku suzu od očiju njihovih, i smrti neće biti više, ni tuge, ni vike, ni boli neće biti više, jer prvo prođe."I reče onaj, koji je sjedio na prijestolju: "Evo sve novo činim." I reče mi: "Napiši, jer su ove riječi vjerne i istinite."red wolf wrote:Ne. To znači biti oslobođen okova. Vrijeme je za novog čovjeka. Vrijeme je za novi poredak.flumen wrote:amebared wolf wrote:Znati ću gdje idem neopterećen prošlošću.flumen wrote:ako ne znas od kud ides, kako ces znat kamo ides?red wolf wrote:Prestanite živjeti u prošlosti jer ćete izgubiti priliku živjeti u budućnosti....
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
I tako će biti....flumen wrote:I otrt će Bog svaku suzu od očiju njihovih, i smrti neće biti više, ni tuge, ni vike, ni boli neće biti više, jer prvo prođe."I reče onaj, koji je sjedio na prijestolju: "Evo sve novo činim." I reče mi: "Napiši, jer su ove riječi vjerne i istinite."red wolf wrote:Ne. To znači biti oslobođen okova. Vrijeme je za novog čovjeka. Vrijeme je za novi poredak.flumen wrote:amebared wolf wrote:Znati ću gdje idem neopterećen prošlošću.flumen wrote:
ako ne znas od kud ides, kako ces znat kamo ides?
red wolf-
2016-02-10
jel udba tu negdje....red wolf wrote:I tako će biti....flumen wrote:I otrt će Bog svaku suzu od očiju njihovih, i smrti neće biti više, ni tuge, ni vike, ni boli neće biti više, jer prvo prođe."I reče onaj, koji je sjedio na prijestolju: "Evo sve novo činim." I reče mi: "Napiši, jer su ove riječi vjerne i istinite."red wolf wrote:Ne. To znači biti oslobođen okova. Vrijeme je za novog čovjeka. Vrijeme je za novi poredak.flumen wrote:amebared wolf wrote:
Znati ću gdje idem neopterećen prošlošću.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Bog i ljudsko nemaju ništa zajedničko...michaellcmacha wrote:jel udba tu negdje....red wolf wrote:I tako će biti....flumen wrote:I otrt će Bog svaku suzu od očiju njihovih, i smrti neće biti više, ni tuge, ni vike, ni boli neće biti više, jer prvo prođe."I reče onaj, koji je sjedio na prijestolju: "Evo sve novo činim." I reče mi: "Napiši, jer su ove riječi vjerne i istinite."red wolf wrote:Ne. To znači biti oslobođen okova. Vrijeme je za novog čovjeka. Vrijeme je za novi poredak.flumen wrote:
ameba
red wolf-
2016-02-10
Ovakve obljetnice kvare ekumenu i skreću pozornost sa bitnoga
2014-04-15
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» ALISPAHIĆ: Ja sam svoje troje djece odveo u Grabovicu da se poklonimo žrtvama koje su stradale od bošnjačke ruke
» Tragican dan prije 25 godina u Slav.Brodu pri napadu zrakoplova(ne natoa) JA ubijeno sestoro djece
» HDZ-ov gradonačelnik koji na stranicama grada objavljuje snimku srpske djece koja ne ustaju na himnu prije nogometne utakmice kupio ruglo od hotela i najavljivao čuda. Sad ga prodaje
» SAD-e: 19 dana prije izbora dolaze plačući stotine žena koje je Trump pipkao prije 30 godina
» Sjećanje na 2.maj 1992:25 godina od odbrane Sarajeva i BiH
» Tragican dan prije 25 godina u Slav.Brodu pri napadu zrakoplova(ne natoa) JA ubijeno sestoro djece
» HDZ-ov gradonačelnik koji na stranicama grada objavljuje snimku srpske djece koja ne ustaju na himnu prije nogometne utakmice kupio ruglo od hotela i najavljivao čuda. Sad ga prodaje
» SAD-e: 19 dana prije izbora dolaze plačući stotine žena koje je Trump pipkao prije 30 godina
» Sjećanje na 2.maj 1992:25 godina od odbrane Sarajeva i BiH
Page 2 of 2