Pupovac opet uživa u nedjeljom u 2
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Pupovac opet uživa u nedjeljom u 2
Ne mogu jer owo je stwrno wrhunsko ličemjerje.Starhemberg wrote:Ok, Longi, uspori...
Priča ide Pupowač owo Pupowač ono ....pa jel on daje te mandate ili kradeze ?
Pa to je newiđeno ličemjerje i swaku owakwu temu treba brutalno napast gdje god netko gadi Pupwča a kradeze ostawlja po strani kao da Pupowač kreira to a ne kradeze da bi dobio wlast i fotelje.
To wam je dosad možda i prolazilo al odsad wiše NEČE.
Pupowač je prema gubi ličemjernoj iz kradezea čist ko suza ....ima swoj program i interese i to gura a šta kradeze gura ?
Dajte malo koju hr zastawiču objesite i neka Kolinda pjewa Lijepa li si.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
n_razbojnik wrote:Pupiju ne pakovat, on samo voli optužiti KC da silom pokrštava srpsku nejač
Nije četnik iz uvjerenja, nego koristoljublja...pa ga zato HDZ-ovci tako dobro razumiju...
darth_vader-
2014-04-17
Vrh je kada Pusiću viču da je ustaša, to mi je najbolji detaljStarhemberg wrote:
2014-04-15
Zašto je on uopče četnik ?jasambrend wrote:n_razbojnik wrote:Pupiju ne pakovat, on samo voli optužiti KC da silom pokrštava srpsku nejač
Nije četnik iz uvjerenja, nego koristoljublja...pa ga zato HDZ-ovci tako dobro razumiju...
Daj da rezimiramo nešto konačno.
LIk je bio protiw rata.
Sad zamisli imaš Mađarsku manjinu u Hr i dođe neki Mađar i bori se za prawa swog naroda u Hr tj interese swog naroda u Hr.
Jel on možda neki mađarski načionalista po tome ? Neki JOBBIK ?
Objasni mi molim te ?
2014-04-11
jasambrend wrote:n_razbojnik wrote:Pupiju ne pakovat, on samo voli optužiti KC da silom pokrštava srpsku nejač
Da, Pupi je u krivoj stranci...ili smo mi u krivom narodu
2014-04-15
Vikali su i Pupovcu, to je poanta, zapravo...n_razbojnik wrote:Vrh je kada Pusiću viču da je ustaša, to mi je najbolji detaljStarhemberg wrote:
Guest- Guest
I daj objasni mi šta je nki Hrwat u AUstraliji a zastupnik je hr manjine tamo ili tako nešto ?RayMabus wrote:Zašto je on uopče četnik ?jasambrend wrote:n_razbojnik wrote:Pupiju ne pakovat, on samo voli optužiti KC da silom pokrštava srpsku nejač
LIk je bio protiw rata.
Sad zamisli imaš Mađarsku manjinu u Hr i dođe neki Mađar i bori se za prawa swog naroda u Hr tj interese swog naroda u Hr.
Jel on možda neki mađarski načionalista po tome ? Neki JOBBIK ?
Objasni mi molim te ?
Ustaša ???!!!???
Črna legija ???!!!???
2014-04-11
RayMabus wrote:Zašto je on uopče četnik ?jasambrend wrote:n_razbojnik wrote:Pupiju ne pakovat, on samo voli optužiti KC da silom pokrštava srpsku nejač
Češlja se tako...
darth_vader-
2014-04-17
n_razbojnik wrote:jasambrend wrote:n_razbojnik wrote:Pupiju ne pakovat, on samo voli optužiti KC da silom pokrštava srpsku nejač
Da, Pupi je u krivoj stranci...ili smo mi u krivom narodu
A ovi ustaše po potrebi, on četnik po potrebi...ruka ruku mije...
darth_vader-
2014-04-17
Pupowču treba dati mjesto : presjednika il barem potpresjednika hr sabora te tri ministrstwa u wladi od koje je jedno ministarswo kulute i Hase nogau guziču plus PLenky na pušenje kod WUčia a onda kradeze predizborni skup , očekujemo KOlindu i Thompsona i hrpu glupe kradezeowske stoke sa pjesom :
Ja sam glasao za MOST ....moja sawjest je čista kao i Pupijewa.
A waša ?
Pupy izhebi ih brutalno.
Ja sam glasao za MOST ....moja sawjest je čista kao i Pupijewa.
A waša ?
Pupy izhebi ih brutalno.
2014-04-11
A da se ti kandidiraš kao pripadnik SDSS-a ?
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Teško. Kod Srba prewladawaju dwije opčije trenutno : desna načionalistička i jugoslawenska. Pupowač je ta druga struja barem šta se političkog smjera tiče.jastreb wrote:A da se ti kandidiraš kao pripadnik SDSS-a ?
Obje dwije opčije nisu moje.
Imao si dwije Juge pa ne funkčionira ...neče ni treča tako da.
2014-04-11
EU zajedniča je moj izbor a politika regiona koja bi bila izolirana od iste NIJE.
2014-04-11
srecom je tetrijeb u to doba bio u bihacu...michaellcmacha wrote:pupovac spada u onih 4,15% što su bili protiv hrvatske neovisnosti i u onih 5,38% što su bili za ostanak u federativnoj jugoslaviji....
2014-12-30
Srbija i dan danas pleše između owe dwije politike : desna struja i politika regiona .....izolirana od ostatka europe.
Referendum u Srspkoj , nestawljanje sankčija RUsiji , glumatanje regionalnog hegemona ......politika regiona.
Referendum u Srspkoj , nestawljanje sankčija RUsiji , glumatanje regionalnog hegemona ......politika regiona.
2014-04-11
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Pupovac opet drži na žeravici Plenkija:Traje opako desničarenje,ne želim opet šatore i Vukovar
» Popovi opet traže da se zakonom zabrani rad nedjeljom
» Crkva opet pokreće kampanju protiv rada nedjeljom
» Najdraži gost opet u Zagrebu. Nedjeljom u dva - Željko Komšić
» Pupovac se opet upucava HDZ-u
» Popovi opet traže da se zakonom zabrani rad nedjeljom
» Crkva opet pokreće kampanju protiv rada nedjeljom
» Najdraži gost opet u Zagrebu. Nedjeljom u dva - Željko Komšić
» Pupovac se opet upucava HDZ-u
Page 5 of 5