Pupovac opet uživa u nedjeljom u 2
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Pupovac opet uživa u nedjeljom u 2
Pupy je zakon. Pa Bože moj nije on taj koji daje te mandate i owlasti .....kradeze je to.
Pupy.
Pupy pohebi ih brutalno.
SRBIJA DOMINIŠE.
Pupy.
Pupy pohebi ih brutalno.
SRBIJA DOMINIŠE.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Šuti jer mu ucjenjivanje ide na ruku, dobija političke bodove i glasove, tako da onda može obavljati svoje prljave poslove... Mutio s tesla bankom, zakladama, nekretninama...kaja_333 wrote:Pa ni ne govorim o aktivnostima 90 ih nego o aktivnostima unatrag 10 godina. Pupovac nije to tvrdio međutim hoda s bradonjama koji to tvrde i šuti ko picka. To je isto. Ako sam ja na misi za pavelica i šutim a ne kažem aleluja jesam drugačija od ostalih koji kažu?Starhemberg wrote:To čime se on danas bavi je politikntstvo kojim izvlači debelu materijalnu korist. Prodaj se kom stignes. Opet nema veze s njegovim aktivnostima 90ih, koje su zabilježile i kamere. A ako je i brat bio što je bio, to nije on. Usput, Pupovac nikad nije tvrdio da je u Jasenovcu ubijeno milijun Srba, koliko ja znam.kaja_333 wrote:Po tome sto hoda okolo sa onim bradonjama iz spc a i sere o miljon mrtvih u Jasenovcu i po tome sto je vucicev i Nikolićev špijun, na žalost na našoj plaći.Starhemberg wrote:Po čemu je on četnik kad je radio na smirivanju tenzija 1991., sve suprotno od Raškovića? U Krajini ga vrijeđali i prekidali mu govore, zvali ga izdajnikom. Sve snimljeno, ima i na youtubeu. Pisem s moba pa ne mogu postaviti no lako se nađe.michaellcmacha wrote:ne nije, nisu ni savo vukelić, ni milan busić.... koje je pupi svojim kanalima dofurao u hrvatsku.... netko je izvalio da je on bio tuđmanov srbin... što je netočno... zna se kog je tuđman favorizirao iz srpskih redova u hrvatskoj...Starhemberg wrote:Pupovac jest svašta, no četnik sigurno nije. Ne bi proveo cijeli rat u Zagrebu da je bio.
Al ako su njemu i vikali da je izdajnik bratu mu nisu. Taj je puco ko veliki za obadvojicu.
Guest- Guest
Dobro to svakako. Međutim iritira kada mase repom oko Plenkovića . Tako je doduše i oko Milanovica svojedobno.RayMabus wrote:Pupy je zakon. Pa Bože moj nije on taj koji daje te mandate i owlasti .....kradeze je to.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Iskreno se nadam da će Plenkyu biti shupak ko bubanj od wesh mašine i da če ga owaj brutalno hebawat a može i te kako.kaja_333 wrote:Dobro to svakako. Međutim iritira kada mase repom oko Plenkovića . Tako je doduše i oko Milanovica svojedobno.RayMabus wrote:Pupy je zakon. Pa Bože moj nije on taj koji daje te mandate i owlasti .....kradeze je to.
Tri ministra u wladi plus presjednik sabora.
Ispod toga niks.
2014-04-11
Ma gadljiv je. Mjesto mu je u zatvoru. Sa pola sabora.Starhemberg wrote:Šuti jer mu ucjenjivanje ide na ruku, dobija političke bodove i glasove, tako da onda može obavljati svoje prljave poslove... Mutio s tesla bankom, zakladama, nekretninama...kaja_333 wrote:Pa ni ne govorim o aktivnostima 90 ih nego o aktivnostima unatrag 10 godina. Pupovac nije to tvrdio međutim hoda s bradonjama koji to tvrde i šuti ko picka. To je isto. Ako sam ja na misi za pavelica i šutim a ne kažem aleluja jesam drugačija od ostalih koji kažu?Starhemberg wrote:To čime se on danas bavi je politikntstvo kojim izvlači debelu materijalnu korist. Prodaj se kom stignes. Opet nema veze s njegovim aktivnostima 90ih, koje su zabilježile i kamere. A ako je i brat bio što je bio, to nije on. Usput, Pupovac nikad nije tvrdio da je u Jasenovcu ubijeno milijun Srba, koliko ja znam.kaja_333 wrote:Po tome sto hoda okolo sa onim bradonjama iz spc a i sere o miljon mrtvih u Jasenovcu i po tome sto je vucicev i Nikolićev špijun, na žalost na našoj plaći.Starhemberg wrote:
Po čemu je on četnik kad je radio na smirivanju tenzija 1991., sve suprotno od Raškovića? U Krajini ga vrijeđali i prekidali mu govore, zvali ga izdajnikom. Sve snimljeno, ima i na youtubeu. Pisem s moba pa ne mogu postaviti no lako se nađe.
Al ako su njemu i vikali da je izdajnik bratu mu nisu. Taj je puco ko veliki za obadvojicu.
2015-08-15
I ako može ministarstwo kulture da bude jedan.RayMabus wrote:Iskreno se nadam da će Plenkyu biti shupak ko bubanj od wesh mašine i da če ga owaj brutalno hebawat a može i te kako.kaja_333 wrote:Dobro to svakako. Međutim iritira kada mase repom oko Plenkovića . Tako je doduše i oko Milanovica svojedobno.RayMabus wrote:Pupy je zakon. Pa Bože moj nije on taj koji daje te mandate i owlasti .....kradeze je to.
Ispod toga niks.
Hase noga u guziču a Srbina tu stawit.
Brutala.
2014-04-11
Dobro, zna se što sam mislio. Srbe se u Hrvatskoj huškalo na rat a Pupovac je bio jedan od malobrojnih koji se tome protivio. Iskreno, ne znam tko su ovi ljudi koje si naveo i odakle ti da su nužno povezani s Pupovcem...michaellcmacha wrote:kakvih tenzija horni... pa nije to bila svađa između dva susjeda oko frtalja livade.... pa on kao bio neki faktor.... većina hrvata ga smatra osobom koja nikako i ni u kojem slučaju ne bi smjela biti dionikom hrvatske političke i javne scene.... ne slučajno.... ovu dvojicu nisam slučajno spomenuo... jednom je curka sisačka sdpovka, a drugom hnsovka iz topuskog, onaj prvi se kurči po dvoru u arkanbovoj uniformi sa pumpericom dopodne a popodne pijucka kavu sa Rošavim i curkom, a ovaj drugi je bio pripadnik šiltova i pupovac ga je dovukao 2012. godine da pravi nered po topuskom, a ti sam zaključi ko mu je sredio provjeru u mupu... iako mislim da znaš o čemu pričam svejedno evo još jednom, siniša martić, duško malović, glinsko novo selo, joševica kasna jesen 1991.Starhemberg wrote:Po čemu je on četnik kad je radio na smirivanju tenzija 1991., sve suprotno od Raškovića? U Krajini ga vrijeđali i prekidali mu govore, zvali ga izdajnikom. Sve snimljeno, ima i na youtubeu. Pisem s moba pa ne mogu postaviti no lako se nađe.michaellcmacha wrote:ne nije, nisu ni savo vukelić, ni milan busić.... koje je pupi svojim kanalima dofurao u hrvatsku.... netko je izvalio da je on bio tuđmanov srbin... što je netočno... zna se kog je tuđman favorizirao iz srpskih redova u hrvatskoj...Starhemberg wrote:Pupovac jest svašta, no četnik sigurno nije. Ne bi proveo cijeli rat u Zagrebu da je bio.
Guest- Guest
A onda čemo ja i glupo kradeze biračko tijelo Tre i kompanija zajedno weselo zapjewati :RayMabus wrote:I ako može ministarstwo kulture da bude jedan.RayMabus wrote:Iskreno se nadam da će Plenkyu biti shupak ko bubanj od wesh mašine i da če ga owaj brutalno hebawat a može i te kako.kaja_333 wrote:Dobro to svakako. Međutim iritira kada mase repom oko Plenkovića . Tako je doduše i oko Milanovica svojedobno.RayMabus wrote:Pupy je zakon. Pa Bože moj nije on taj koji daje te mandate i owlasti .....kradeze je to.
Ispod toga niks.
Hase noga u guziču a Srbina tu stawit.
Brutala.
Pupy nabij ga im do jaja.
Tri ministra u wladi , ministarstwo kulture plus presjednik sabora.
Ispod toga niks.
SRBIJA DOMINIŠE.
2014-04-11
Pa to je, ponaša se kao kriminalac. No eto da se Stanimirović spomenuo kao četnik, nema nikakve dvojbe, no Pupovac radi stvari isključivo iz osobne koristi, kao i uski krug ljudi oko njega.kaja_333 wrote:Ma gadljiv je. Mjesto mu je u zatvoru. Sa pola sabora.Starhemberg wrote:Šuti jer mu ucjenjivanje ide na ruku, dobija političke bodove i glasove, tako da onda može obavljati svoje prljave poslove... Mutio s tesla bankom, zakladama, nekretninama...kaja_333 wrote:Pa ni ne govorim o aktivnostima 90 ih nego o aktivnostima unatrag 10 godina. Pupovac nije to tvrdio međutim hoda s bradonjama koji to tvrde i šuti ko picka. To je isto. Ako sam ja na misi za pavelica i šutim a ne kažem aleluja jesam drugačija od ostalih koji kažu?Starhemberg wrote:To čime se on danas bavi je politikntstvo kojim izvlači debelu materijalnu korist. Prodaj se kom stignes. Opet nema veze s njegovim aktivnostima 90ih, koje su zabilježile i kamere. A ako je i brat bio što je bio, to nije on. Usput, Pupovac nikad nije tvrdio da je u Jasenovcu ubijeno milijun Srba, koliko ja znam.kaja_333 wrote:Po tome sto hoda okolo sa onim bradonjama iz spc a i sere o miljon mrtvih u Jasenovcu i po tome sto je vucicev i Nikolićev špijun, na žalost na našoj plaći.Starhemberg wrote:
Po čemu je on četnik kad je radio na smirivanju tenzija 1991., sve suprotno od Raškovića? U Krajini ga vrijeđali i prekidali mu govore, zvali ga izdajnikom. Sve snimljeno, ima i na youtubeu. Pisem s moba pa ne mogu postaviti no lako se nađe.
Guest- Guest
ma ne dobiva nikakve glasove... sad nije dobio ni 1000 glasova... oni dobijaju mandate kao da se natječu za mjestu u mjesnom odboru... a ne u hrvatskom saboru...Starhemberg wrote:Šuti jer mu ucjenjivanje ide na ruku, dobija političke bodove i glasove, tako da onda može obavljati svoje prljave poslove... Mutio s tesla bankom, zakladama, nekretninama...kaja_333 wrote:Pa ni ne govorim o aktivnostima 90 ih nego o aktivnostima unatrag 10 godina. Pupovac nije to tvrdio međutim hoda s bradonjama koji to tvrde i šuti ko picka. To je isto. Ako sam ja na misi za pavelica i šutim a ne kažem aleluja jesam drugačija od ostalih koji kažu?Starhemberg wrote:To čime se on danas bavi je politikntstvo kojim izvlači debelu materijalnu korist. Prodaj se kom stignes. Opet nema veze s njegovim aktivnostima 90ih, koje su zabilježile i kamere. A ako je i brat bio što je bio, to nije on. Usput, Pupovac nikad nije tvrdio da je u Jasenovcu ubijeno milijun Srba, koliko ja znam.kaja_333 wrote:Po tome sto hoda okolo sa onim bradonjama iz spc a i sere o miljon mrtvih u Jasenovcu i po tome sto je vucicev i Nikolićev špijun, na žalost na našoj plaći.Starhemberg wrote:
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Pa velim ti zašto ga zovu cetnik . Ne zato sto je kao stanimirovic to i bio nego zato jer upališ Prvi program on viri iza Nikolica , upališ drugi on hoda iza bradatog amfilohija koji laprda o miljon mrtvih i drži mu krst, upališ treći on galami da je ugrožen . Sve zbog financijske koristi jasno , ali zato mu nadimak.
2015-08-15
većina srba u hrvatskoj kuži tko je i što je taj početnik, evo da ne bude četnik.... ali se ne žele s tim baviti ni na kojoj razini... ionako ih većina po gradovima niti ne konzumira manjinsko pravo i uopće ne glasuju na manjinskim listama....
2015-08-08
Daj okanite se Pupya ....nebi majke ti da on dijeli te mandate.
Pupy za presjednika Sabora , Stanimirowič za ministra kulture i još dwa mjesta u wladi ako Plenky i banke oče izbačit MOST a oče jer je MOST protiw banaka.
I Plenky da Wučiču kuraz popuši.
I to je to uglawnom.
Pupy za presjednika Sabora , Stanimirowič za ministra kulture i još dwa mjesta u wladi ako Plenky i banke oče izbačit MOST a oče jer je MOST protiw banaka.
I to je to uglawnom.
2014-04-11
GO GO PUPY.RayMabus wrote:Daj okanite se Pupya ....nebi majke ti da on dijeli te mandate.
I to je to uglawnom.
2014-04-11
Dobro reko si nam sto puta.RayMabus wrote:Daj okanite se Pupya ....nebi majke ti da on dijeli te mandate.
I to je to uglawnom.
2015-08-15
Treba wam to miljardu i sto puta ponowit dok konačno neshwatite da nedijeli on mandate nego kradeze.kaja_333 wrote:Dobro reko si nam sto puta.RayMabus wrote:Daj okanite se Pupya ....nebi majke ti da on dijeli te mandate.
I to je to uglawnom.
Pupy izhebi ih brutalno.
Neka im se oči sjaje.
2014-04-11
Wi ljudi Božji wodite temu kao da Pupowač dijeli te mandate i onda je on kriw i bla bla bla.
Ma nema šanse da wam dam iti malo manewarskog prostra za tu ideju.
Pupy samo brutala , presjednik sabora i tri ministra srpska i jedno od ministarstwa kulture a Hase noga u dupe.
Jeste glasali za kradeze ?
E PA NEKA STE.
Ma nema šanse da wam dam iti malo manewarskog prostra za tu ideju.
Pupy samo brutala , presjednik sabora i tri ministra srpska i jedno od ministarstwa kulture a Hase noga u dupe.
Jeste glasali za kradeze ?
E PA NEKA STE.
2014-04-11
Pupiju ne pakovat, on samo voli optužiti KC da silom pokrštava srpsku nejač
2014-04-15
pupovac spada u onih 4,15% što su bili protiv hrvatske neovisnosti i u onih 5,38% što su bili za ostanak u federativnoj jugoslaviji....
2015-08-08
Ne mogu jer owo je stwrno wrhunsko ličemjerje.Starhemberg wrote:Ok, Longi, uspori...
Priča ide Pupowač owo Pupowač ono ....pa jel on daje te mandate ili kradeze ?
Pa to je newiđeno ličemjerje i swaku owakwu temu treba brutalno napast gdje god netko gadi Pupwča a kradeze ostawlja po strani kao da Pupowač kreira to a ne kradeze da bi dobio wlast i fotelje.
To wam je dosad možda i prolazilo al odsad wiše NEČE.
Pupowač je prema gubi ličemjernoj iz kradezea čist ko suza ....ima swoj program i interese i to gura a šta kradeze gura ?
Dajte malo koju hr zastawiču objesite i neka Kolinda pjewa Lijepa li si.
2014-04-11
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Pupovac opet drži na žeravici Plenkija:Traje opako desničarenje,ne želim opet šatore i Vukovar
» Popovi opet traže da se zakonom zabrani rad nedjeljom
» Crkva opet pokreće kampanju protiv rada nedjeljom
» Najdraži gost opet u Zagrebu. Nedjeljom u dva - Željko Komšić
» Pupovac se opet upucava HDZ-u
» Popovi opet traže da se zakonom zabrani rad nedjeljom
» Crkva opet pokreće kampanju protiv rada nedjeljom
» Najdraži gost opet u Zagrebu. Nedjeljom u dva - Željko Komšić
» Pupovac se opet upucava HDZ-u
Page 4 of 5