STRUJA IPAK POSKUPLJUJE
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: STRUJA IPAK POSKUPLJUJE
inace,nes slicno sam napravio i sam,posto mi je stan u potkrovlju pa je po ljeti uzas..oke,klima radi,ugodno,ali i dalje sunce pici u prozore..ajd prvo postavio one roletice..pa nije mi to to.,.nalijepim onu samoljepivu prozirnu foliju,,koja izgleda kao mokar prozor sa puno kapi vode,plavkast..oke,dok je bilo vrutje,stvara interesantan dojam ugode.,.no pocele kise,pa imam dojam da mi vlaga visi u zraku..skidaj foliju...
Guest- Guest
Regoč-
2015-08-21
da??'..volim potkrovlje i to sam namjerno trazio..volim kose linije krovova..u cemu je bed??
Guest- Guest
Zadnje dvije godine sam nabavljao metar drva po 210 kn/m, franco dvorište. Jebi ga, dobavljač je pao, sad se ženi po gospićkim državnim ustanovama i ostalo mi je redovno tržište opterećeno porezima i doprinosima.
starinske velike kuce,ne sugavi stanovi i cijela etaza moja..suburban,puno zelenisa..
nisam balkanac,koji sredinom 2000tih u centru zagreba,sa pogledom na susjedovo dvoriste puno starih olupina platja 3000 ojra kvadrat...
nisam balkanac,koji sredinom 2000tih u centru zagreba,sa pogledom na susjedovo dvoriste puno starih olupina platja 3000 ojra kvadrat...
Guest- Guest
ČAČIĆ: Nitko nije tjerao HROTEM i HERU potpiše ugovore s vjetroelektranama. Građani će snositi štetu
https://twitter.com/hrtotvoreno
VRDOLJAK: Donesenim odlukama o tarifnim sustavima obnovljivih izvora energije nikome nije pogodovao
PANENIĆ: Teško je smanjiti cijenu električne energije. Vlada mora poduzeti čitav niz mjera kako bi se to ostvarilo.
https://twitter.com/hrtotvoreno
VRDOLJAK: Donesenim odlukama o tarifnim sustavima obnovljivih izvora energije nikome nije pogodovao
PANENIĆ: Teško je smanjiti cijenu električne energije. Vlada mora poduzeti čitav niz mjera kako bi se to ostvarilo.
Danas ujutro sam se probudio pun energije i vitalnosti.
Moram nešto veliko danas učiniti!
Hoću li uspjeti napisati nešto da ono baš iznerviram marcelusa?
Moram nešto veliko danas učiniti!
Hoću li uspjeti napisati nešto da ono baš iznerviram marcelusa?
crvenkasti-
2014-04-17
Čačić i Vrdoljak su napunili džepove ovima koji su dilali švapske vjetroelekrane i malo se međusobno nadjebavaju i prebacuju lopticu sad kad su ovi poslali račun na naplatu.
Uglavnom stoka će platit i koliko vidim tako treba, guli ovce kad to vole.
Uglavnom stoka će platit i koliko vidim tako treba, guli ovce kad to vole.
Evo, to vam je državno poduzetništvo, državna potrošnja i državno okretanje para. Hoćeš uštedit da nešto kupiš i onda oni dignu struju i možeš se jebat.
Evo, sad će vam bit bolje, lijepo 50-100 kuna dajte igračima koji su sklopili deal s Vrdoljakom i Čaičićem i to će vam dić standard i zavrtit privrednu aktivnost.
Oće pičku materiju, prije će bit jezičac na vagi još ponekom mladom paru da ode u tri pičke materine odavde.
Evo, sad će vam bit bolje, lijepo 50-100 kuna dajte igračima koji su sklopili deal s Vrdoljakom i Čaičićem i to će vam dić standard i zavrtit privrednu aktivnost.
Oće pičku materiju, prije će bit jezičac na vagi još ponekom mladom paru da ode u tri pičke materine odavde.
Kakva slučajnost. I kod nas poskupljuje struja. Mogu se očekivati nove trzavice u odnosima dve države.
ka uložite u sve to, mi ćemo vam poslati račun za korištenje sunca, naknadu za korištenje vode u tlu, i naravski, paušal za sagorijevanje.Regoč wrote:Svima preporučujem instalaciju fotonaponskih pločah, ono s vodom iz zemlje i drva/pelete. Odvojiš se od svih pa nek crknu.
ma vidi ti dripca, un bi se odvoji od komunalne infrastrukture...
2014-04-16
ja aplicirao za neki energy saving program i odobrili mi,sad placam struju i plin 3 put manje nego obicnobogomdani wrote:Sve je u odnosu sa prihodima..et,ja prosle godine kuffao na struju,voda se grije na plin,kao i grijanje,po ljeti se ladio dan i notj klimom
na kraju dobio povrat preplatjenog blizu 1000 ojrova..dvoiposobni stan
2014-04-14
eee, bukva je zakonudba wrote:Zadnje dvije godine sam nabavljao metar drva po 210 kn/m, franco dvorište. Jebi ga, dobavljač je pao, sad se ženi po gospićkim državnim ustanovama i ostalo mi je redovno tržište opterećeno porezima i doprinosima.
a i bukov list
dijagram-
2015-08-09
HDZ je počeo raditi po svom jedinom programu!
- opeljesiti građane
- ukrasti sto vise možes
- opeljesiti građane
- ukrasti sto vise možes
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kaja_333 wrote:HDZ je počeo raditi po svom jedinom programu!
- opeljesiti građane
- ukrasti sto vise možes
Ovo je HNS-ovo kopile...iako u biti svejedno tko stoluje, sve se svodi na to hoćeš li da te siluju uz zvuke "Hej Slaveni" ili "Juru i Bobana"... rezultat uvijek isti ispadne...
darth_vader-
2014-04-17
Tko ima nek plati a tko nema neka crkne. To su zakoni kapitalizma a to smo htjeli i to imamo.
Paušal placam prilicno visoko.,ali ne potrosim toliko,tako da svaki mjesec oko 80 -90 ojra preplatim..na kraju,kad dojde obracun,fino mi vrate milju ojra..Winter is coming wrote:ja aplicirao za neki energy saving program i odobrili mi,sad placam struju i plin 3 put manje nego obicnobogomdani wrote:Sve je u odnosu sa prihodima..et,ja prosle godine kuffao na struju,voda se grije na plin,kao i grijanje,po ljeti se ladio dan i notj klimom
na kraju dobio povrat preplatjenog blizu 1000 ojrova..dvoiposobni stan
Guest- Guest
Kayo,nisul oni Tvoji?kaja_333 wrote:HDZ je počeo raditi po svom jedinom programu!
- opeljesiti građane
- ukrasti sto vise možes
Guest- Guest
Hoćeš reci nemaš love za to.bogomdani wrote:starinske velike kuce,ne sugavi stanovi i cijela etaza moja..suburban,puno zelenisa..
Nije bed, nema nitko al nemoj srat.
2015-08-15
Hoćeš reci nemaš love za to.bogomdani wrote:starinske velike kuce,ne sugavi stanovi i cijela etaza moja..suburban,puno zelenisa..
2015-08-15
sreco,imam love,ali mi nije pala sa nebesa niti sam je pokrao od bliznjih svojih,kao sto to cine u tvojoj drzavi..zato cijenim novac i dobivam najvise za najpametniju cijenu,..,.kaja_333 wrote:Hoćeš reci nemaš love za to.bogomdani wrote:starinske velike kuce,ne sugavi stanovi i cijela etaza moja..suburban,puno zelenisa..
Guest- Guest
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Od Nove godine poskupljuje struja
» Novi namet : Struja poskupljuje 30%
» Italija : Struja poskupljuje 40 a plin 30%
» Od kolovoza poskupljuje struja: Računi na viši za 168 kn
» Poskupljuje struja, plin, pogrebne usluge a i autoput
» Novi namet : Struja poskupljuje 30%
» Italija : Struja poskupljuje 40 a plin 30%
» Od kolovoza poskupljuje struja: Računi na viši za 168 kn