Misa za NDH-a i ustaške časnike
Page 6 of 12
Page 6 of 12 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12
Re: Misa za NDH-a i ustaške časnike
maggie13 wrote:volim i ja, al'tebe ne ide bas..sorry na iskrenosti :-)debotoijusto wrote:maggie13 wrote:Zasto,deboto?
volim cinican humor
sve 5
volim i telecu koljenicu...ti isto ?
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
meni je predak bio ss geeral, kaj sad?
da se ubijem?
da se ubijem?
2014-12-30
michaellcmacha wrote:ma to je to... u osnovi... ja zato i podržavam generala glasnovića jer se čovjek bori da jebena istina već jednom izađe na vidjelo... ovom debilu je smiješno i nepojmljivo da bi hrvatski vojnik, ustaša u liku mog djeda mogao biti čovjek kojeg srbi nisu mrzili, a nisu iz njima znanih razloga.... također je nepojmljivo i da je imao neku ženskinju u banja luci koja je bila visoko pozicionirana u antifašističkoj ekipi u banja luci i koja mu je nakon rata spasila život.... njena je pak obitelj meni pomogla kad sam pokušavao napustiti JA i da nije bilo njih vrlo vjerojatno bih loše prošao.... e jebiga sad moguće ti srbi koji nisu mrzili mog djeda nisu bili pravi srbi, a ta skojevka nije bila skroz njihova....ljubo1212 wrote:više put viđeno
malo zagrebi po "tolerantnom" srbinu i vidjet ćeš koliki je četnik...
za četnike lahko nađe opravdanje, i nisi im po volji ako nemaš razumijevanja za njihovo puno priznavanje četnika
za ustašu nikako, jer to je jednostavno nemoguće da bi netko od njih bio među ustašama kao hrvatski vojnik...koji niti je radio niti podržavao zločine..
naravno, kako bi inače 700 tisuća bilo likvidirano samo u jasenovcu, ne
ajde, Boban...dobro se zna na kojoj poziciji u NDH je bio, koje ovlasti je imao i kakva naređenja je izdavao...postoje i dokumenti o tome.
a jel po tebi on bio krvolok i zločinac ili ne?
Guest- Guest
i junecu 8-)debotoijusto wrote:maggie13 wrote:volim i ja, al'tebe ne ide bas..sorry na iskrenosti :-)debotoijusto wrote:maggie13 wrote:Zasto,deboto?
volim cinican humor
sve 5
volim i telecu koljenicu...ti isto ?
2014-04-12
PKljubo1212 wrote:kakav djed, takav i unuk, :)
2014-12-30
samo tvoje spike nisu paušalne. tko si pa ti? više je bogu i vragu dopizdilo tvoje viđenje rata u tvom selu.michaellcmacha wrote:dzmrdz wrote:michaellcmacha wrote:dzmrdz wrote:michaellcmacha wrote:jebeš te paušalne spike...
Guest- Guest
hm, dokumenti...ako su krivotvorine sa suđenja sve 5, tako je i stepinac osuđen, pa sad srbi to koriste kao dokaz
ljubo1212- Posts : 2050
2015-08-02
NPČveber wrote:PKljubo1212 wrote:kakav djed, takav i unuk, :)
2015-08-02
jastreb je u pravu. jure francetić je bio zločinac.michaellcmacha wrote:ok al odosmo s teme... jastreb veli da je francetić bio zločinac, ja tvrdim da nije bio nikakav zločinac, kao što nikakav zločinac nije bio ni moj djed koji je službovao u zalužanima u banja luci....
ti tvrdiš? znaš onu o plotu...
Guest- Guest
Ranko je bio mom djedu zapovjednik 1943. godine, prije nego je moj djed otišao u njemačku, i kad smo o tom vremenu i tim ljudima (njemu i francetiću) razgovarali 1987. godine, imao je samo riječi hvale za njega.... discipliniran, odrješit, hrabar, pošten i pravedan zapovjednik.... nikakav krvolok niti zločinac.... vojničina i to vrhunska za ono doba... to je čak potvrdio i mihajlo lukić koji ga je spominjao u nekim izvještajima... noorka... pa mene su neki likovi ovdje proglašavali za ekstrema i također za koljača srpske nejači, dok je srpkinja iz češkog sela ustvrdila da joj je taj isti ekstrem spasio dijete u Oluji... a baba đuja iz hrvatske bojne da se osjeća sigurno dok ju taj ekstrem čuva od balija iz cazinske krajine...Noor wrote:michaellcmacha wrote:ma to je to... u osnovi... ja zato i podržavam generala glasnovića jer se čovjek bori da jebena istina već jednom izađe na vidjelo... ovom debilu je smiješno i nepojmljivo da bi hrvatski vojnik, ustaša u liku mog djeda mogao biti čovjek kojeg srbi nisu mrzili, a nisu iz njima znanih razloga.... također je nepojmljivo i da je imao neku ženskinju u banja luci koja je bila visoko pozicionirana u antifašističkoj ekipi u banja luci i koja mu je nakon rata spasila život.... njena je pak obitelj meni pomogla kad sam pokušavao napustiti JA i da nije bilo njih vrlo vjerojatno bih loše prošao.... e jebiga sad moguće ti srbi koji nisu mrzili mog djeda nisu bili pravi srbi, a ta skojevka nije bila skroz njihova....ljubo1212 wrote:više put viđeno
za četnike lahko nađe opravdanje, i nisi im po volji ako nemaš razumijevanja za njihovo puno priznavanje četnika
za ustašu nikako, jer to je jednostavno nemoguće da bi netko od njih bio među ustašama kao hrvatski vojnik...koji niti je radio niti podržavao zločine..
ajde, Boban...dobro se zna na kojoj poziciji u NDH je bio, koje ovlasti je imao i kakva naređenja je izdavao...postoje i dokumenti o tome.
2015-08-08
nego ljubota, prijeto si nekim lignjama. moze i sipice pa cemo ih na korculanski.
2014-12-30
cinkarošice, ja ti nisam bio nikakav domobran, pa tako nisam bio u svom selu... i nemam viđenje rata sa seoske straže ko provokator recimo....Hooliganjetta wrote:samo tvoje spike nisu paušalne. tko si pa ti? više je bogu i vragu dopizdilo tvoje viđenje rata u tvom selu.michaellcmacha wrote:dzmrdz wrote:michaellcmacha wrote:dzmrdz wrote:
2015-08-08
krajem tjedna sam na moru...trebalo bi biti liganjaveber wrote:nego ljubota, prijeto si nekim lignjama. moze i sipice pa cemo ih na korculanski.
2015-08-02
More tako jednog, pet,deset armo reč 100 al nemre 650 000 da ga jebeš.bogomdani wrote:Ero,ja tebe,na primjer tako pospremim,da ne da nece biti ostataka..nego ce odjedared izgubiti i svaki pisani trag o tovm postojanju na Zemlji..Znaci li to doista da nikad nisi postojao..(daj vise nauci logicki razmatrati stvari,bemmumisha.. )Eroo wrote:Barem nešto.Noor wrote:Eroo wrote:
Ku'ćeš bolje argumente od odkopanih jama i tsuću neotkopanih.
Ne objašnjavam ti, tek samo potsjećam...
ku'ćeš bolje?
pa evo ti ih...
Od onih u "Jazovkama" ničeg nema, osim ostaci.
Gdje su se izgubili zapisnici od ispitivanja, prije nego što se izvršila egzekucija?
Šta je s ostacima žtava u Jasenovcu, jel postoje? Ozbiljno pitam.
U Bosniji su Khozoepi Mudžahedini,tvoje otapali u buradima kiseline,da ne ostane dokaza,kasnije to izlijevali u rijeke..eto..nema zrtava...
Ero,Ero,da ne kazem nes vise..
danni1-
2014-04-16
Konc,logori su posvuda uvijek bili proigodno smjesteni uz rijeke..ne treba previs mozga da se zakljuci zasto..danni1 wrote:More tako jednog, pet,deset armo reč 100 al nemre 650 000 da ga jebeš.bogomdani wrote:Ero,ja tebe,na primjer tako pospremim,da ne da nece biti ostataka..nego ce odjedared izgubiti i svaki pisani trag o tovm postojanju na Zemlji..Znaci li to doista da nikad nisi postojao..(daj vise nauci logicki razmatrati stvari,bemmumisha.. )Eroo wrote:Barem nešto.Noor wrote:Eroo wrote:
Ku'ćeš bolje argumente od odkopanih jama i tsuću neotkopanih.
Ne objašnjavam ti, tek samo potsjećam...
ku'ćeš bolje?
pa evo ti ih...
Gdje su se izgubili zapisnici od ispitivanja, prije nego što se izvršila egzekucija?
U Bosniji su Khozoepi Mudžahedini,tvoje otapali u buradima kiseline,da ne ostane dokaza,kasnije to izlijevali u rijeke..eto..nema zrtava...
Guest- Guest
Ajmo malo o naređenjima i dokumentima o tome.Noor wrote:michaellcmacha wrote:ma to je to... u osnovi... ja zato i podržavam generala glasnovića jer se čovjek bori da jebena istina već jednom izađe na vidjelo... ovom debilu je smiješno i nepojmljivo da bi hrvatski vojnik, ustaša u liku mog djeda mogao biti čovjek kojeg srbi nisu mrzili, a nisu iz njima znanih razloga.... također je nepojmljivo i da je imao neku ženskinju u banja luci koja je bila visoko pozicionirana u antifašističkoj ekipi u banja luci i koja mu je nakon rata spasila život.... njena je pak obitelj meni pomogla kad sam pokušavao napustiti JA i da nije bilo njih vrlo vjerojatno bih loše prošao.... e jebiga sad moguće ti srbi koji nisu mrzili mog djeda nisu bili pravi srbi, a ta skojevka nije bila skroz njihova....ljubo1212 wrote:više put viđeno
koja naređenja i koji dokumenti to dokazuju?
danni1-
2014-04-16
imaj nas na umu.ljubo1212 wrote:krajem tjedna sam na moru...trebalo bi biti liganjaveber wrote:nego ljubota, prijeto si nekim lignjama. moze i sipice pa cemo ih na korculanski.
2014-12-30
Nema te rijeke koja će tu količinu sakrit.bogomdani wrote:Konc,logori su posvuda uvijek bili proigodno smjesteni uz rijeke..ne treba previs mozga da se zakljuci zasto..danni1 wrote:More tako jednog, pet,deset armo reč 100 al nemre 650 000 da ga jebeš.bogomdani wrote:Ero,ja tebe,na primjer tako pospremim,da ne da nece biti ostataka..nego ce odjedared izgubiti i svaki pisani trag o tovm postojanju na Zemlji..Znaci li to doista da nikad nisi postojao..(daj vise nauci logicki razmatrati stvari,bemmumisha.. )Eroo wrote:Barem nešto.Noor wrote:
ku'ćeš bolje?
pa evo ti ih...
danni1-
2014-04-16
Page 6 of 12 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12
Similar topics
» Ustaške orgije uživo na HRT1
» Split - Misa za Kobea Bryanta
» Mrske im ustaške kune
» Sutra misa za revolucionare
» Nekidan im pljeskali a sad su 'pičke ustaške'
» Split - Misa za Kobea Bryanta
» Mrske im ustaške kune