Motiv, po običaju, nije poznat...
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Motiv, po običaju, nije poznat...
Dovesti ga pred centar i javno ustrieliti.
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
Zapravo, objesiti za noge pa nek se trese dok ne krepa. Tko se buni na štrik do njega.
abraham wrote:Trebam li se i ja posipati pepelom???????Mislim imama par kanti te ????????
ne treba, al prevedi mi malo nešto sa šveckog
http://www.friatider.se/hora-hora-v-ldtagen-13-ring-tvingas-fly-till-norge-n-r-klagare-v-grar-stoppa-trakasserier-fr-n-d-mde
i ovo je na istu temu
malo su mi neke stvari nejasne šta njegov sin šta ovaj drugi ko je koga prijavio
jasno mi je samo da su oni sad izbjeglice iz švecke
www.st.nu/medelpad/sundsvall/13-aring-blev-valdtagen-misshandlas-och-trakasseras-nu-av-garningsmannens-vanner
malo su mi neke stvari nejasne šta njegov sin šta ovaj drugi ko je koga prijavio
jasno mi je samo da su oni sad izbjeglice iz švecke
www.st.nu/medelpad/sundsvall/13-aring-blev-valdtagen-misshandlas-och-trakasseras-nu-av-garningsmannens-vanner
Prvi dio ni ja nisam bas razumio. Poanta je da je mala silovana kao 12godisnjakinja. Silovatelj je osudjen na 180 sati drustvenokorisnog rada. Medjutim na malu su se sada "natovarili" silovateljova braca. Izudarali su je par puta a jednom im je pomogla i majka. Prijatelji dojavljuju ukoliko vide curicu i , uglavnom mladji, brat od silovatelja je docekuje udara i prijeti . Naravno da postoji i sudska odluka o zabrani priblizavanja. Bilo kako bilo obitelj ce seliti u Norvesku. Policija je nemocna. Socijala nezadovoljna jer mala i njén mladji brat(takodjer napadan) ne idu u skolu radi straha.
Bilo kako bilo totalna katastrofa. Somalijci ureduju. Poslije se svi cude da da desnica i to ona malo desnija je najpopularnija stranka. Da, policija je u Svedskoj prosle godine rijesila samo 14% prijavljenih kaznenih dijela. Glavni za policiju na tv poslije izjavi da policija nema prioritet djela pocinjena u saobracaju i laksa narkoticka djela.
Bilo kako bilo totalna katastrofa. Somalijci ureduju. Poslije se svi cude da da desnica i to ona malo desnija je najpopularnija stranka. Da, policija je u Svedskoj prosle godine rijesila samo 14% prijavljenih kaznenih dijela. Glavni za policiju na tv poslije izjavi da policija nema prioritet djela pocinjena u saobracaju i laksa narkoticka djela.
2014-04-14
[size=36]YouGovs väljarbarometer augusti 2015[/size]
Augusti
Juli
Juli
2014-04-14
Regoč-
2015-08-21
Izbori su 2018-te. Jedini izlaz je glasati za SD. Mozgom i srcem sam protiv njih ali ce uraditi manju stetu nego ova koalicija na vlasti gdje su svi na vlasti. Katastrofa.
2014-04-14
ti to ozbiljno???..Mama i Tata su joj sigurno vec kupili paket kondoma i uputili je u koristenje..rano to tamo ide..Regoč wrote:Gdje su roditelji od male da porokaju gamad?
Guest- Guest
Tu su. Obicni mali prepadnuti ljudi koje nitko ne podrzava. Od drzave, izgleda do prijatelja.Regoč wrote:Gdje su roditelji od male da porokaju gamad?
2014-04-14
Regoč-
2015-08-21
O tome mozda mogu razmisljati juzni Europljani,ili Rusi,Poljaci,Madžari,ali Švedi??? ili svabi..pa tima bi ovi na ocigled silovali kći,zenu,kucnog ćuku,a on bi napravio korak u stranu i hitno zvao policiju..Regoč wrote:Rokneš par njih pa nek se misle.
Guest- Guest
Neshvatljivo. Svašta se događa, djecu ne možeš 100 % zaštiti, to mi je jasno, ali ako ti svi okrenu leđa, samoorganiziraj se.
jap..i to ne na sva zvona,nego tiho i nevidljivo..Regoč wrote:Neshvatljivo. Svašta se događa, djecu ne možeš 100 % zaštiti, to mi je jasno, ali ako ti svi okrenu leđa, samoorganiziraj se.
Guest- Guest
U ovakvoj situaciji pobiti mu familiju pa nek me zatvore. U Skandinaviji sam vani za sedam godinah, ne računajući slobodne vikende.
Pa nije nuzno..ima nacina da se pravda naplati,a ostanes freeRegoč wrote:U ovakvoj situaciji pobiti mu familiju pa nek me zatvore. U Skandinaviji sam vani za sedam godinah, ne računajući slobodne vikende.
Guest- Guest
Regoč-
2015-08-21
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» HRVATI PRESPORO REAGIRALI Srbija je sramotnim zakonom prisvojila dubrovačku književnost: 'To nije jedini problem, motiv je dublji'
» odluka o širenju covid potvrda stupa na snagu za 3 dana a još nije poznat njezin sadržaj...
» Sarajevski sud utvrdio da Dodik nije oklevetao porodicu Izetbegović kad je izjavio da je “Alija bio poznat i viđen član Handžar divizije u Drugom svjetskom ratu”
» Nije Prle nije Tihi nije Valter vec cetnik Zika likvidirao 800 Nijemaca
» mrtvi u beču, ne zna se motiv napada...
» odluka o širenju covid potvrda stupa na snagu za 3 dana a još nije poznat njezin sadržaj...
» Sarajevski sud utvrdio da Dodik nije oklevetao porodicu Izetbegović kad je izjavio da je “Alija bio poznat i viđen član Handžar divizije u Drugom svjetskom ratu”
» Nije Prle nije Tihi nije Valter vec cetnik Zika likvidirao 800 Nijemaca
» mrtvi u beču, ne zna se motiv napada...
Page 3 of 3