odluka o širenju covid potvrda stupa na snagu za 3 dana a još nije poznat njezin sadržaj...
Page 1 of 1
odluka o širenju covid potvrda stupa na snagu za 3 dana a još nije poznat njezin sadržaj...
mislim, ovo je moguće jedino u ovoj balkanskoj vukojebini i eventualno u kakvoj sličnoj afričkoj pripizdini...
da se dakle već koliko, 10-15 dana bez prestanka sere o tome u svim sredstvima javnog priopćavanja a da odluke uopće nema...
da pučka pravobraniteljica mora od vlade i tzv. stožera tražiti žurno objavljivanje odluke s detaljnim uputama radi provođenja iste:
https://www.ombudsman.hr/hr/preporuke-povodom-sirenja-uporabe-covid-potvrda-na-citavi-drzavni-i-javni-sektor/
pa majkuvamkrvavu...
da se dakle već koliko, 10-15 dana bez prestanka sere o tome u svim sredstvima javnog priopćavanja a da odluke uopće nema...
da pučka pravobraniteljica mora od vlade i tzv. stožera tražiti žurno objavljivanje odluke s detaljnim uputama radi provođenja iste:
https://www.ombudsman.hr/hr/preporuke-povodom-sirenja-uporabe-covid-potvrda-na-citavi-drzavni-i-javni-sektor/
pa majkuvamkrvavu...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Re: odluka o širenju covid potvrda stupa na snagu za 3 dana a još nije poznat njezin sadržaj...
FaH
STOŽERAŠ TOTALNO POLUDIO, NOVO ZATVARANJE? ‘Zatvorio bih kafiće, teretane i zabranio sva okupljanja u zatvorenom i na otvorenom’
2014-04-16
Re: odluka o širenju covid potvrda stupa na snagu za 3 dana a još nije poznat njezin sadržaj...
Ovaj je lud od početka...
Ne skida brnjicu nikada...
Da je po njegovom već bi godinu i po bili zaključani u kućama...
Ne skida brnjicu nikada...
Da je po njegovom već bi godinu i po bili zaključani u kućama...
Kad se ne želite cijepiti....
red wolf-
2016-02-10
Pa eto, ti si se cijepio i nije ti pomoglo, dapače...red wolf wrote:Kad se ne želite cijepiti....
Zašto bi se onda mi cijepili?
2014-04-14
Nisam se zarazio. Ni moja obitelj. Ali, vama budalama to objasnit, to je preteško. No, dobro, kad je moja obitelj u pitanju, oni ne znaju neke stvari oko mene...;))))T. wrote:Pa eto, ti si se cijepio i nije ti pomoglo, dapače...red wolf wrote:Kad se ne želite cijepiti....
red wolf-
2016-02-10
Bolje za njih da ne znaju...red wolf wrote:Nisam se zarazio. Ni moja obitelj. Ali, vama budalama to objasnit, to je preteško. No, dobro, kad je moja obitelj u pitanju, oni ne znaju neke stvari oko mene...;))))T. wrote:Pa eto, ti si se cijepio i nije ti pomoglo, dapače...red wolf wrote:Kad se ne želite cijepiti....
Nemoj im kazat za živu glavu...
2014-04-14
Naravno da im neću reći. Ja sam gost na tvojoj planeti. ;))))T. wrote:Bolje za njih da ne znaju...red wolf wrote:Nisam se zarazio. Ni moja obitelj. Ali, vama budalama to objasnit, to je preteško. No, dobro, kad je moja obitelj u pitanju, oni ne znaju neke stvari oko mene...;))))T. wrote:Pa eto, ti si se cijepio i nije ti pomoglo, dapače...red wolf wrote:Kad se ne želite cijepiti....
Nemoj im kazat za živu glavu...
red wolf-
2016-02-10
Kada stižu ostali gosti?
Ili su već tu?
Ili su već tu?
Oni su oduvijek ovdje.T. wrote:Kada stižu ostali gosti?
Ili su već tu?
red wolf-
2016-02-10
protuustavno i protuzakonito
Ne.kic wrote:
protuustavno i protuzakonito
red wolf-
2016-02-10
Vi, ljudi, ste sviješću vraćeni na razinu životinja, i tako vas treba tretirati. Sve Vas treba obvezno cijepit, jer vi sada niste svijesni da je to dobro za vas.
red wolf-
2016-02-10
mortal wrote:
FaH
STOŽERAŠ TOTALNO POLUDIO, NOVO ZATVARANJE? ‘Zatvorio bih kafiće, teretane i zabranio sva okupljanja u zatvorenom i na otvorenom’
Kafiić legendarna posvuduša iz doba SFRJ. Kafići i teretane. Prije dvajst triest godina bilo bi kafići i videoteke. Lik ima mozak lobotomiranog purana.
Guest- Guest
red wolf wrote:Vi, ljudi, ste sviješću vraćeni na razinu životinja, i tako vas treba tretirati. Sve Vas treba obvezno cijepit, jer vi sada niste svijesni da je to dobro za vas.
Idi se cijepit boosterom jebote. Moras biti barem jedan booster ispred virusa.
Guest- Guest
Ma kamo gre ti svit jo ne zun...
Ni virusi vise nisu ka i nikad
Ma kamo gre ti svit jo ne zun..
Ma kamo gre ti svit jo ne zun zun zun...
Ni cjepiva vise nisu ka i nikad...
Jo ne zun...zun zun zunba zunba zumba zun..
Ma kamo gre ti svit jo ne zun..
Ma kamo gre ti svit jo ne zun zun zun...
Ni cjepiva vise nisu ka i nikad...
Jo ne zun...zun zun zunba zunba zumba zun..
Guest- Guest
red wolf wrote:Oni su oduvijek ovdje.T. wrote:Kada stižu ostali gosti?
Ili su već tu?
Šta kažu? Valja li Sputnik ili je bolji Pfizer?
Similar topics
» Francuzi ljuti na Macrona: Mirovinska reforma stupa na snagu
» S prvim danom nove godine na snagu stupa zabrana vrećica
» Od danas u Njemačkoj stupa na snagu zakon o lakšem zapošljavanju radnika koji nisu iz EU
» EU produljio korištenje covid potvrda
» Most: Imamo referendum protiv Covid potvrda i ‘stožerokracije’
» S prvim danom nove godine na snagu stupa zabrana vrećica
» Od danas u Njemačkoj stupa na snagu zakon o lakšem zapošljavanju radnika koji nisu iz EU
» EU produljio korištenje covid potvrda
» Most: Imamo referendum protiv Covid potvrda i ‘stožerokracije’
Page 1 of 1