Bosna gori, Hrvatska i Grabar-Kitarović se češljaju
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Bosna gori, Hrvatska i Grabar-Kitarović se češljaju
e to je već domaćinski
n_razbojnik- Posts : 11441
2014-04-15
Mješano meso....dva kotleta svinjeca,dva raznjica,8 chevapa,2 komada carskog mesa....sve rostiljano. Leso krompiri pomjesani sa vlascem i fazoletima. Grillane balancane i tikvice,gljive i domaci ajvar!
Guest- Guest
aha aha a kako glasate?MaximusDecimusMiridije wrote:Mješano meso....dva kotleta svinjeca,dva raznjica,8 chevapa,2 komada carskog mesa....sve rostiljano. Leso krompiri pomjesani sa vlascem i fazoletima. Grillane balancane i tikvice,gljive i domaci ajvar!
2014-04-15
nije mi jasno sta su se svi uzjebali oko nekog tamo referenduma,dosad je bilo sigurno 50 razno raznih referunduma,sta je ovaj drugaciji od onih drugih,sviraju u neku stvar
2014-04-14
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Predsjednica voli Thompsona: ova me pjesma podsjećala na domovinu Hrvatska nisu politika i političari, Hrvatska smo svi mi, rekla je Grabar-Kitarović
» Ko su gori vozaci, Srbija, Hrvatska, Bosna...
» Grabar-Kitarović: Hrvatska geografski drži BiH u zagrljaju
» Kolinda Grabar-Kitarović Hrvatska nikada neće odustati.
» Grabar-Kitarović: Hrvatska ne blokira Srbiju na putu u EU, pozivam Nikolića na razgovor
» Ko su gori vozaci, Srbija, Hrvatska, Bosna...
» Grabar-Kitarović: Hrvatska geografski drži BiH u zagrljaju
» Kolinda Grabar-Kitarović Hrvatska nikada neće odustati.
» Grabar-Kitarović: Hrvatska ne blokira Srbiju na putu u EU, pozivam Nikolića na razgovor
Page 3 of 3