Najveća porudžbina francuskog "Rafala" ikada
Page 7 of 7
Page 7 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Najveća porudžbina francuskog "Rafala" ikada
on da tebi kaze da prcas pizdarije,sram ga bilo i stid
Winter is coming- Posts : 9181
2014-04-14
Ne zbog toga nego jer izmišlja nešto o meni i onda da me degradira provlači tezu da mrzim Italijane.Winter is coming wrote:on da tebi kaze da prcas pizdarije,sram ga bilo i stid
To uopče nije točno niti sam ja icim dao naslutit tako šta al eto njemu je to zgodno pa če on sad tako jer nemože dokazat ono šta službene stranice o talijanskom izvozu pokazuju.
To je jako nekulturno , pokvareno i bezobrazno ponašanje.
Mogao bi ja tako nekome doč i reč da je rasista jer kaže da je afrička vojna industrija u kurzu.
WTF ???!!!???
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
ti si samo bio citirao nostradamusa i njegova prorocanstva o italiji
2014-04-14
Nisam na ovoj temi.Winter is coming wrote:ti si samo bio citirao nostradamusa i njegova prorocanstva o italiji
Maks ne razumije ekonomiju i šta je wojni izwoz pa mi priča nešto šta je točno al nekuži da finmekanika dosta stwari uwozi iz zapadnih zemalja i da se to kao wojni izwoz držawe onda pripisuje njima i da kad se uspoređuje wojni izwoz država da onda imaš to šta imaš a da finemaknika kao firma ima jak profit al to neznači da je swe made in Itralija šta nije.
Očekujem ispirku ....posebno šta uopce ne mrzim Italijane ....šta ne znači da ih ni wolim ....msilim generalno sam neutralan al u swakom slučaju ih nemrzim.
Isprika bi bila ok ......mada sumnajm jak je to ego al neka ga ždere ....njegow problem.
2014-04-11
Indijska tvrtka Larsen & Toubro (L & T) je potpisala ugovor s Ministarstvom obrane Indije za isporuku ophodnih brodova velike brzine u Vijetnam, odnosno Graničnoj straži u sastavu Vijetnamske narodne armije.
http://www.defender.hr/naslovnica-izdvojeno/indijski-larsen-toubro-dobio-ugovor-za-isporuku-ophodnih-brodova-u-vijetnam/
Ovi su sad prodali ove brodove no ako brod koristi 50% dijelova iz EU npr iz Francuske recimo za primjer onda nemože indijski izvoz nadjacat francuski kad svaka prodaja ovog broda je ujedno i rast izvoza tih vojnih komponenti u ovu indijsku tvornicu tj brodogradilište.
Vojni izvoz država i profit neke firme iz neke države nisu ista stvar.
Ok.
http://www.defender.hr/naslovnica-izdvojeno/indijski-larsen-toubro-dobio-ugovor-za-isporuku-ophodnih-brodova-u-vijetnam/
Ovi su sad prodali ove brodove no ako brod koristi 50% dijelova iz EU npr iz Francuske recimo za primjer onda nemože indijski izvoz nadjacat francuski kad svaka prodaja ovog broda je ujedno i rast izvoza tih vojnih komponenti u ovu indijsku tvornicu tj brodogradilište.
Vojni izvoz država i profit neke firme iz neke države nisu ista stvar.
Ok.
2014-04-11
Page 7 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Tursku bi ovog ljeta mogla zadesiti najveća nestašica vode ikada
» TITO na otvaranju fabrike Linglong: "Najveća investicija ikada, izvoziće 500 miliona evra"
» Ništa od Rafala za četnika iz Srbije
» srbija mozda kupuje 12 rafala ( fr.mediji )
» Hrvatska od danas i pravno vlasnik jednog od 12 francuskih Rafala
» TITO na otvaranju fabrike Linglong: "Najveća investicija ikada, izvoziće 500 miliona evra"
» Ništa od Rafala za četnika iz Srbije
» srbija mozda kupuje 12 rafala ( fr.mediji )
» Hrvatska od danas i pravno vlasnik jednog od 12 francuskih Rafala
Page 7 of 7