ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Najveća porudžbina francuskog "Rafala" ikada

Page 7 of 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

Go down

Najveća porudžbina francuskog "Rafala" ikada - Page 7 Empty Re: Najveća porudžbina francuskog "Rafala" ikada

Post by Winter is coming 24/9/2016, 12:31

on da tebi kaze da prcas pizdarije,sram ga bilo i stid

Winter is coming

2014-04-14

Back to top Go down

Najveća porudžbina francuskog "Rafala" ikada - Page 7 Empty Re: Najveća porudžbina francuskog "Rafala" ikada

Post by RayMabus 24/9/2016, 12:35

Winter is coming wrote:on da tebi kaze da prcas pizdarije,sram ga bilo i stid
Ne zbog toga nego jer izmišlja nešto o meni i onda da me degradira provlači tezu da mrzim Italijane.

To uopče nije točno niti sam ja icim dao naslutit tako šta al eto njemu je to zgodno pa če on sad tako jer nemože dokazat ono šta službene stranice o talijanskom izvozu pokazuju.

To je jako nekulturno , pokvareno i bezobrazno ponašanje.

Mogao bi ja tako nekome doč i reč da je rasista jer kaže da je afrička vojna industrija u kurzu.

WTF ???!!!???
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Winter is coming 24/9/2016, 12:39

ti si samo bio citirao nostradamusa i njegova prorocanstva o italiji

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by RayMabus 24/9/2016, 12:42

Winter is coming wrote:ti si samo bio citirao nostradamusa i njegova prorocanstva o italiji
Nisam na ovoj temi.

Maks ne razumije ekonomiju i šta je wojni izwoz pa mi priča nešto šta je točno al nekuži da finmekanika dosta stwari uwozi iz zapadnih zemalja i da se to kao wojni izwoz držawe onda pripisuje njima i da kad se uspoređuje wojni izwoz država da onda imaš to šta imaš a da finemaknika kao firma ima jak profit al to neznači da je swe made in Itralija šta nije.

Očekujem ispirku ....posebno šta uopce ne mrzim Italijane ....šta ne znači da ih ni wolim ....msilim generalno sam neutralan al u swakom slučaju ih nemrzim.

Isprika bi bila ok ......mada sumnajm jak je to ego al neka ga ždere ....njegow problem.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 24/9/2016, 13:08

Indijska tvrtka Larsen & Toubro (L & T) je potpisala ugovor s Ministarstvom obrane Indije za isporuku ophodnih brodova velike brzine u Vijetnam, odnosno Graničnoj straži u sastavu Vijetnamske narodne armije.

http://www.defender.hr/naslovnica-izdvojeno/indijski-larsen-toubro-dobio-ugovor-za-isporuku-ophodnih-brodova-u-vijetnam/

Ovi su sad prodali ove brodove no ako brod koristi 50% dijelova iz EU npr iz Francuske recimo za primjer onda nemože indijski izvoz nadjacat francuski kad svaka prodaja ovog broda je ujedno i rast izvoza tih vojnih komponenti u ovu indijsku tvornicu tj brodogradilište.

Vojni izvoz država i profit neke firme iz neke države nisu ista stvar.

Ok.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 7 of 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

Back to top

- Similar topics