Šešelj:'Hrvati i Bošnjaci su sada slabiji nego 1992,to je šansa i za Srbiju i Republiku Srpsku da se ujedine'
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Šešelj:'Hrvati i Bošnjaci su sada slabiji nego 1992,to je šansa i za Srbiju i Republiku Srpsku da se ujedine'
pa stavio sam...Noor wrote:vuksadinare wrote:Nema lju'tnje brate jastrebe tak'a je situacijajastreb wrote:Hahahahaha Šešelj je rekao Radovanu. Hahahahaha.
Sad ja kažem tebi. Možda sam te kasno prokužio,ali sad će svaka tvoja o forumski Herostrate,tema ići na vagu.
daj stavi taj link :)
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Šešelj:'Hrvati i Bošnjaci su sada slabiji nego 1992,to je šansa i za Srbiju i Republiku Srpsku da se ujedine'
vuksadinare wrote:pa stavio sam...Noor wrote:vuksadinare wrote:Nema lju'tnje brate jastrebe tak'a je situacijajastreb wrote:Hahahahaha Šešelj je rekao Radovanu. Hahahahaha.
Sad ja kažem tebi. Možda sam te kasno prokužio,ali sad će svaka tvoja o forumski Herostrate,tema ići na vagu.
pokaži gdje
Guest- Guest
pa tuNoor wrote:vuksadinare wrote:pa stavio sam...Noor wrote:vuksadinare wrote:Nema lju'tnje brate jastrebe tak'a je situacijajastreb wrote:Hahahahaha Šešelj je rekao Radovanu. Hahahahaha.
pokaži gdje
2015-09-08
vuksadinare wrote:pa tuNoor wrote:vuksadinare wrote:pa stavio sam...Noor wrote:vuksadinare wrote:
Nema lju'tnje brate jastrebe tak'a je situacija
pokaži gdje
još moraš puuuno žganca pojest
Guest- Guest
...narafski...Noor wrote:vuksadinare wrote:pa tuNoor wrote:vuksadinare wrote:pa stavio sam...Noor wrote:
pokaži gdje
još moraš puuuno žganca pojest
2015-09-08
još kad bi postojala TV Čačak
2014-04-15
Šešelj je uvijek bio glasnogovornik velikosrpskih ideja ma ko god da bio na vlasti.jastreb wrote:A i ti si budala koja mu daje publicitet.RayMabus wrote:Šešelj ko Šešelj ...od njega drukcije izjave nebih ni ocekivao s time da on smišljeno cilja na rekaciju Hrvata i Bošnjaka tj diže tenzije a ne šta ovo stvarno misli.
Na njegove izjave se nema što reagirati.
I nije Šešelj tu jedini.
Guest- Guest
seselj je idiot , srbima je bolje da zadrse trenutno stanje kako god da mogu jer nikad vise nece imati
Clone Stormtrooper-
2016-02-19
sta ce link dovoljno je da on napise,on je strucnjak za srbe i srbijuNoor wrote:vuksadinare wrote:glupost..pa di bi ja u stanju bio napisati sto ej seselj rekao...sta ja znam sto on misli...on je to rekao...i to su njegove rijeci
daj link :D
2014-04-14
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Ludilo Vučićevog Informera se nastavlja dalje:Hrvati tj ustaše nabavljaju zrakoplove samo zato da napadnu Srbiju i Republiku Srpsku
» Informer odlucio i objavio:Gotovo je,bice rata.Hrvati i Albanci,tj.Hrvatska i Albanija ce napast Srbiju tj.Republiku Srpsku.Nema da sumnjate u ovo vazda se spremit.
» Mogu li Bošnjaci pobijediti Republiku Srpsku bez saveznika?
» Čović u skupštini RS-a u Banja Luci: Čuvajte Republiku Srpsku, nemojte proći kao Hrvati
» Srbi u BiH gledaju u Srbiju, Hrvati u Hrvatsku, a Bošnjaci razumljivo okreću se Turskoj
» Informer odlucio i objavio:Gotovo je,bice rata.Hrvati i Albanci,tj.Hrvatska i Albanija ce napast Srbiju tj.Republiku Srpsku.Nema da sumnjate u ovo vazda se spremit.
» Mogu li Bošnjaci pobijediti Republiku Srpsku bez saveznika?
» Čović u skupštini RS-a u Banja Luci: Čuvajte Republiku Srpsku, nemojte proći kao Hrvati
» Srbi u BiH gledaju u Srbiju, Hrvati u Hrvatsku, a Bošnjaci razumljivo okreću se Turskoj
Page 2 of 2