Šešelj:'Hrvati i Bošnjaci su sada slabiji nego 1992,to je šansa i za Srbiju i Republiku Srpsku da se ujedine'
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Šešelj:'Hrvati i Bošnjaci su sada slabiji nego 1992,to je šansa i za Srbiju i Republiku Srpsku da se ujedine'
Vojislav Šešelj je izjavio za srbijansku lokalnu TV postaju TV Čačak da Srbi upravo sad imaju historijsku šansu da se ujedine Srbija i Republika Srpska a objasnio je i zašto;'Zato jer Hrvati i muslimani nisu motivisani kao 1992.godine,a Hrvati traže i svoj deo kolača u Bosni i Hercegovini.Mi smo te 1992.na izvestan način podcenili i Hrvate i muslimane i sve smo olako shvatali kao oni nemaju sa čim da se brane.Tačno ali podcenili smo njihov motiv i želju za obranom i tu smo izgubili.Ja sam u maju 1992 godine na jednom sastanku sa Radovanom Karađićem rekao,"Radovane,mi možemo dobiti Sarajevo u svoje ruke tako da osvojimo Tuzlu,Zenicu,Mostar onda imamo sve,mi u ovom trenutku imamo i previše snaga oko Sarajeva ali ih nemamo dovoljno kod Tuzle,Zenice,Bihaća i tu će oni odbraniti Sarajevo a ne u Sarajevu.Ako ne uspemo osvojiti Bihać ili Tuzlu ovi u Sarajevu to će videti i to će ih samo motivisati.Danas imamo drugačije vreme,danas imamo veliku šansu da ujedinimo dve srpske države jer imamo veliku i moćnu Rusiju iza sebe kao šta je tad nismo imali.Samo treba da pametno politički odreagujemo a to znači samo pakt sa Rusijom'.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Šešelj:'Hrvati i Bošnjaci su sada slabiji nego 1992,to je šansa i za Srbiju i Republiku Srpsku da se ujedine'
Šešelj ko Šešelj ...od njega drukcije izjave nebih ni ocekivao s time da on smišljeno cilja na rekaciju Hrvata i Bošnjaka tj diže tenzije a ne šta ovo stvarno misli.
Šešelj je ratni huškac ....bio je to prije više od 25 godina a to je i danas.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Šešelj:'Hrvati i Bošnjaci su sada slabiji nego 1992,to je šansa i za Srbiju i Republiku Srpsku da se ujedine'
A i ti si budala koja mu daje publicitet.RayMabus wrote:Šešelj ko Šešelj ...od njega drukcije izjave nebih ni ocekivao s time da on smišljeno cilja na rekaciju Hrvata i Bošnjaka tj diže tenzije a ne šta ovo stvarno misli.
Na njegove izjave se nema što reagirati.
I nije Šešelj tu jedini.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
RayMabus wrote:Šešelj ko Šešelj ...od njega drukcije izjave nebih ni ocekivao s time da on smišljeno cilja na rekaciju Hrvata i Bošnjaka tj diže tenzije a ne šta ovo stvarno misli.
Pa nisam ja otvorio temu ???!!!???jastreb wrote:A i ti si budala koja mu daje publicitet.RayMabus wrote:Šešelj ko Šešelj ...od njega drukcije izjave nebih ni ocekivao s time da on smišljeno cilja na rekaciju Hrvata i Bošnjaka tj diže tenzije a ne šta ovo stvarno misli.
2014-04-11
Znam,ali ju je otvorio Vuk sa Dinare sinuće sloboda,a to je skoro pa isto.RayMabus wrote:Pa nisam ja otvorio temu ???!!!???jastreb wrote:A i ti si budala koja mu daje publicitet.RayMabus wrote:Šešelj ko Šešelj ...od njega drukcije izjave nebih ni ocekivao s time da on smišljeno cilja na rekaciju Hrvata i Bošnjaka tj diže tenzije a ne šta ovo stvarno misli.
Obojica žele publicitet.
2014-04-22
Ni najmanje me Šešeljeve izjave ne tangiraju ....taj ko da radi za Ustaše ....ova prica da Hrvati nisu motivirani ....cuj ispada kao da bi dopustili da se ovi na zapadu rs spoje sa srborusijom pa tu instaliraju neke rakete.
Ja mislim da bi bilo brže nego šta itko misli :
Ja mislim da bi bilo brže nego šta itko misli :
2014-04-11
Mali, daj jedno...al da bude ladno...
Guest- Guest
Kaj ti još ne znaš da kad vuk ne postavi link, to znači da je izmislio "vijest"?jastreb wrote:Znam,ali ju je otvorio Vuk sa Dinare sinuće sloboda,a to je skoro pa isto.RayMabus wrote:Pa nisam ja otvorio temu ???!!!???jastreb wrote:A i ti si budala koja mu daje publicitet.RayMabus wrote:Šešelj ko Šešelj ...od njega drukcije izjave nebih ni ocekivao s time da on smišljeno cilja na rekaciju Hrvata i Bošnjaka tj diže tenzije a ne šta ovo stvarno misli.
Obojica žele publicitet.
Vuksadinare vas redovito loži kao mlade majmune nepostojećim vijestima i izjavama, tako i sad
Piglet- Posts : 1500
2016-02-24
Odmah ću o tome objaviti članak u rubrici "Odjeci i reagovanja".Piglet wrote:
Vuksadinare vas redovito loži kao mlade majmune nepostojećim vijestima i izjavama, tako i sad
2014-04-22
glupost..pa di bi ja u stanju bio napisati sto ej seselj rekao...sta ja znam sto on misli...on je to rekao...i to su njegove rijeci
2015-09-08
vuksadinare wrote:glupost..pa di bi ja u stanju bio napisati sto ej seselj rekao...sta ja znam sto on misli...on je to rekao...i to su njegove rijeci
daj link :D
Guest- Guest
..pa dao sam...Noor wrote:vuksadinare wrote:glupost..pa di bi ja u stanju bio napisati sto ej seselj rekao...sta ja znam sto on misli...on je to rekao...i to su njegove rijeci
2015-09-08
vuksadinare wrote:..pa dao sam...Noor wrote:vuksadinare wrote:glupost..pa di bi ja u stanju bio napisati sto ej seselj rekao...sta ja znam sto on misli...on je to rekao...i to su njegove rijeci
pa baš i nisi :P
Guest- Guest
svakako jesamNoor wrote:vuksadinare wrote:..pa dao sam...Noor wrote:vuksadinare wrote:glupost..pa di bi ja u stanju bio napisati sto ej seselj rekao...sta ja znam sto on misli...on je to rekao...i to su njegove rijeci
2015-09-08
pa daj ga pokaživuksadinare wrote:svakako jesamNoor wrote:vuksadinare wrote:..pa dao sam...Noor wrote:vuksadinare wrote:glupost..pa di bi ja u stanju bio napisati sto ej seselj rekao...sta ja znam sto on misli...on je to rekao...i to su njegove rijeci
Guest- Guest
Hahahahaha Šešelj je rekao Radovanu. Hahahahaha.
Sad ja kažem tebi. Možda sam te kasno prokužio,ali sad će svaka tvoja tema, o forumski Herostrate, ići na vagu.
Sad ja kažem tebi. Možda sam te kasno prokužio,ali sad će svaka tvoja tema, o forumski Herostrate, ići na vagu.
2014-04-22
Nema lju'tnje brate jastrebe tak'a je situacijajastreb wrote:Hahahahaha Šešelj je rekao Radovanu. Hahahahaha.
Sad ja kažem tebi. Možda sam te kasno prokužio,ali sad će svaka tvoja o forumski Herostrate,tema ići na vagu.
2015-09-08
vuksadinare wrote:Nema lju'tnje brate jastrebe tak'a je situacijajastreb wrote:Hahahahaha Šešelj je rekao Radovanu. Hahahahaha.
Sad ja kažem tebi. Možda sam te kasno prokužio,ali sad će svaka tvoja o forumski Herostrate,tema ići na vagu.
daj stavi taj link :)
Guest- Guest
pa stavio sam...Noor wrote:vuksadinare wrote:Nema lju'tnje brate jastrebe tak'a je situacijajastreb wrote:Hahahahaha Šešelj je rekao Radovanu. Hahahahaha.
daj stavi taj link :)
2015-09-08
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Ludilo Vučićevog Informera se nastavlja dalje:Hrvati tj ustaše nabavljaju zrakoplove samo zato da napadnu Srbiju i Republiku Srpsku
» Informer odlucio i objavio:Gotovo je,bice rata.Hrvati i Albanci,tj.Hrvatska i Albanija ce napast Srbiju tj.Republiku Srpsku.Nema da sumnjate u ovo vazda se spremit.
» Mogu li Bošnjaci pobijediti Republiku Srpsku bez saveznika?
» Čović u skupštini RS-a u Banja Luci: Čuvajte Republiku Srpsku, nemojte proći kao Hrvati
» Srbi u BiH gledaju u Srbiju, Hrvati u Hrvatsku, a Bošnjaci razumljivo okreću se Turskoj
» Informer odlucio i objavio:Gotovo je,bice rata.Hrvati i Albanci,tj.Hrvatska i Albanija ce napast Srbiju tj.Republiku Srpsku.Nema da sumnjate u ovo vazda se spremit.
» Mogu li Bošnjaci pobijediti Republiku Srpsku bez saveznika?
» Čović u skupštini RS-a u Banja Luci: Čuvajte Republiku Srpsku, nemojte proći kao Hrvati
» Srbi u BiH gledaju u Srbiju, Hrvati u Hrvatsku, a Bošnjaci razumljivo okreću se Turskoj
Page 1 of 2