Odjeci i reagovanja
Page 3 of 5
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Odjeci i reagovanja
dzango wrote:Al ga sereš.jastreb wrote:MEMORANDUM O NEODRŽIVOSTI NEKIH TEMA NA OVOM PDF-u
Ovaj podforum (VIP) postao je sve ali najmanje ono vezano uz naslov vijestima iz politike.
Evo danas se najviše razglaba o onom propalom braku između dvoje američkih bitangi, o razlogu propasti istoga braka,te o ulaganjima ojađenog Pitta u okolici Šibenika. A ima i tema o izgledu dražice. Kao i o aplikacijama za pametne telefone. Dok tema na kojoj sada vidim najviše postova jest ona o čipkastoj haljinici naše Kolindice.
Da ne spominjem luđačke teme Moćnoga majmuna.
Već sam više puta apelirao da se ovakve teme ili zaključaju,ili premjeste na pdf-ove o modi i ljepoti,ljubavi i seksu,ljudima i odnosima ili kultnim stvarima.
Što ako ja otvorim temu o uzgoju kunića,ili o istraživanjima znanstvenika iz bostonskog sveučilišta o štetnosti ispijanja čaše vina nakon ručka?
Neki dan mi je brisana tema o teškoj pogibiji Dinama na Rujevici,sa napomenom da spada u nogomet.
U vezi navedenog više nemam što reći.
Apstinencija...
darth_vader-
2014-04-17
Jastrebe, mnogo si komplikovana ličnost.jastreb wrote:MEMORANDUM O NEODRŽIVOSTI NEKIH TEMA NA OVOM PDF-u
Ovaj podforum (VIP) postao je sve ali najmanje ono vezano uz naslov vijestima iz politike.
Evo danas se najviše razglaba o onom propalom braku između dvoje američkih bitangi, o razlogu propasti istoga braka,te o ulaganjima ojađenog Pitta u okolici Šibenika. A ima i tema o izgledu dražice. Kao i o aplikacijama za pametne telefone. Dok tema na kojoj sada vidim najviše postova jest ona o čipkastoj haljinici naše Kolindice.
Da ne spominjem luđačke teme Moćnoga majmuna.
Već sam više puta apelirao da se ovakve teme ili zaključaju,ili premjeste na pdf-ove o modi i ljepoti,ljubavi i seksu,ljudima i odnosima ili kultnim stvarima.
Što ako ja otvorim temu o uzgoju kunića,ili o istraživanjima znanstvenika iz bostonskog sveučilišta o štetnosti ispijanja čaše vina nakon ručka?
Neki dan mi je brisana tema o teškoj pogibiji Dinama na Rujevici,sa napomenom da spada u nogomet.
U vezi navedenog više nemam što reći.
Guest- Guest
Ne,nego se svaka moja izjava komplikuje i izvlači iz konteksta.Eva wrote:
Jastrebe, mnogo si komplikovana ličnost.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Nije istina. Tvoj proglas, da je kojim slučajem naišao na poztivan odjek kod vlasti, uveo bi diktaturu na forum.jastreb wrote:Ne,nego se svaka moja izjava komplikuje i izvlači iz konteksta.Eva wrote:
Guest- Guest
Ma moj memorandum je najmanji problem.Eva wrote:Nije istina. Tvoj proglas, da je kojim slučajem naišao na poztivan odjek kod vlasti, uveo bi diktaturu na forum.jastreb wrote:Ne,nego se svaka moja izjava komplikuje i izvlači iz konteksta.Eva wrote:
Stvar je što se ne može stvoriti konstruktivna i objektivna rasprava.
2014-04-22
Ne,nego te teme u pravilu otvaraju drugi.Eva wrote:Može, samo tebi teme nisu napete. Ti bi o Jugi, JNA i drugarstvu.
2014-04-22
Može bit, ne pratim tko je pokrenuo temu jer je to nebitan podatak. Ti kao da imaš PMS.
Guest- Guest
:Djastreb wrote:Ne,nego se svaka moja izjava komplikuje i izvlači iz konteksta.Eva wrote:
Opet si prepisao odnekud :D
2014-04-12
smatram da bilo koju temu koja iti malo 'miriše' na vijesti, treba ostaviti na ovom pdf-u.....
jer, smatram, većina korisnika niti ne pregledava druge osim ovog, te bi eventualno micanje tema koje nisu u uskoj svezi s ovim pdf-om samo doprinijelo smanjenju interesa za forum u cjelini, daklem smanjenju broja korisnika.....
drugo je bilo tamo kada bi u prosjeku bilo 50-ak korisnika logirano u svakom času, pa se znalo dogoditi da na pdf so-fi neka tema dostigne 30-ak stranica i da se na njoj razglaba do kasno u noć, ili na pdf povijest i tome sl. ....
jer, smatram, većina korisnika niti ne pregledava druge osim ovog, te bi eventualno micanje tema koje nisu u uskoj svezi s ovim pdf-om samo doprinijelo smanjenju interesa za forum u cjelini, daklem smanjenju broja korisnika.....
drugo je bilo tamo kada bi u prosjeku bilo 50-ak korisnika logirano u svakom času, pa se znalo dogoditi da na pdf so-fi neka tema dostigne 30-ak stranica i da se na njoj razglaba do kasno u noć, ili na pdf povijest i tome sl. ....
Da, pobjeda betlehemskoga Abu Nidala nad aškelonskim Makabijem jest rukometna, športska tema, ali je viest pa udovoljava kriteriju ViP, još ako ima poveznicu na pravom je mjestu.
T.- Posts : 17557
2014-04-14
slazem se, kolega..;-)Totenkopf wrote:smatram da bilo koju temu koja iti malo 'miriše' na vijesti, treba ostaviti na ovom pdf-u.....
2014-04-12
2014-04-14
da,da, sad smo zaglumili :-)Totenkopf wrote:sa mnom se nije teško složiti....
osim meni samome...
2014-04-12
2014-04-14
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Odjeci i reagovanja II
» odjeci i reagovanja
» Odjeci i reagovanja
» Dopisnica CNN-a u odjeći djece iz Dume “nanjušila” kemijsko oružje (VIDEO)
» odjeci i reagovanja
» Odjeci i reagovanja
» Dopisnica CNN-a u odjeći djece iz Dume “nanjušila” kemijsko oružje (VIDEO)
Page 3 of 5