Plan napada na Republiku Srpsku:Ključni koridor kod Brčkog Districta i mostovi na Drini!
Page 4 of 6
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Plan napada na Republiku Srpsku:Ključni koridor kod Brčkog Districta i mostovi na Drini!
RayMabus wrote:LI la ....možda.MaximusDecimusMiridije wrote:Nece biti nikakvog jebenog fronta, definitivno nece biti otvorenog rata klasicnog kakvog je do sada bilo.
Ono Ukrajina , Moldavija ....neredi ....NATO - Rusija ...Rumnjska se mora jace naoružavati , Mađarska gleda ....pocima naoružavanje.
Mislim nemora doc do klasicnog fronta al imaš pojačano naoružavanje a to je gomilanje vojske za možebitini sukob.
U Ukraini ima vise oruzja nego stanovnika, i u Rusiji. Imas gomile jebene stanovnistva bez nekakvih realnih uvjeta za normalnu buducnost. Sve nabijeno u gradove Boze sacuvaj izgleda...i nadrkani medjusobno svi na svakoga. Dusu dalo za rat. U Bosni imas sve osim naoruzanja...plus sta imas stanovnistvo koje je prije svih ostalih nadrkano na vlastite vodje. Nije isto.
Guest- Guest
Re: Plan napada na Republiku Srpsku:Ključni koridor kod Brčkog Districta i mostovi na Drini!
ma longi... rata će sasvim sigurno biti i to grdog rata, asli ne sad i ne uskoro, jer u dogledno vrijeme jednostavno, bar na ovom užem prostoru, nema uvjeta da bi se rat u punom smislu odvijao.... bez daljnjeg da bi srbi rado još jučer započeli neko sranje ali ne mogu jebigas kad nemaju ni s čim ni s kim.... kako je zole rošavi rekao, ma jebo tu šaku jada....;))))
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
michaellcmacha wrote:i usput moja djeca ne pišu ovdje po forumu pa onda ne vidim potrebu da ih spominješ u bilo kojem kontekstu.... jel to ok...
sorry, mislio da će ti biti drago
crvenkasti-
2014-04-17
Pa nisam ni rekao da je isto nego da postoji zakon spojenih posuda gdje bi moglo doc do pojacanog gomilanja vojske i vojne tehnike u državama ovdje a kad to imaš imaš i cime ratovat ....šta neznaci da ce doci do rata al oružja ima.MaximusDecimusMiridije wrote:RayMabus wrote:LI la ....možda.MaximusDecimusMiridije wrote:Nece biti nikakvog jebenog fronta, definitivno nece biti otvorenog rata klasicnog kakvog je do sada bilo.
Ono Ukrajina , Moldavija ....neredi ....NATO - Rusija ...Rumnjska se mora jace naoružavati , Mađarska gleda ....pocima naoružavanje.
Mislim nemora doc do klasicnog fronta al imaš pojačano naoružavanje a to je gomilanje vojske za možebitini sukob.
U Ukraini ima vise oruzja nego stanovnika, i u Rusiji. Imas gomile jebene stanovnistva bez nekakvih realnih uvjeta za normalnu buducnost. Sve nabijeno u gradove Boze sacuvaj izgleda...i nadrkani medjusobno svi na svakoga. Dusu dalo za rat. U Bosni imas sve osim naoruzanja...plus sta imas stanovnistvo koje je prije svih ostalih nadrkano na vlastite vodje. Nije isto.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
gle tu sam, tu si... slobodno se obrati i reci što god, al se djece okani.... na kraju krajeva vidiš da te baš ne vole ovdje i jedva čekaju da te poteraju u ćošak.... tak da...crvenkasti wrote:michaellcmacha wrote:i usput moja djeca ne pišu ovdje po forumu pa onda ne vidim potrebu da ih spominješ u bilo kojem kontekstu.... jel to ok...
sorry, mislio da će ti biti drago
2015-08-08
michaellcmacha wrote:front će se otvoriti na sandžaku, preševu, moguće i u vojvodini, a ne bi čudilo da im i rumunji zakajlaju tamo negdje u deliblatskoj peščari ionako ih imaju na piku zadnjih 100 godina....
Hrvatska se i brani tamo, u Srbiji. Kad bih imao sinove, čast bi mi bila da ih pošaljem u rat u Srbiju.
Ponosio bih se poslije.
crvenkasti-
2014-04-17
Ma ono ...ja sam se više osvrnuo na Rusiju , Crno more , Moldaviju pa ti se onda Rumunjska i Bugarska pojacano naoružavaju a znaš kako to ide ono ; ovi šta granice sa njima a kroz povijest si nisu bili ok odma alarm i moramo i mi kupit nešto a to ti je utrka u naoružanju a to ti je onda gomilanje vojne tehnike .....pa vidiš vec je prica malo drukcija tj nije više ona šema : nema se cime ratovat i te price.michaellcmacha wrote:ma longi... rata će sasvim sigurno biti i to grdog rata, asli ne sad i ne uskoro, jer u dogledno vrijeme jednostavno, bar na ovom užem prostoru, nema uvjeta da bi se rat u punom smislu odvijao.... bez daljnjeg da bi srbi rado još jučer započeli neko sranje ali ne mogu jebigas kad nemaju ni s čim ni s kim.... kako je zole rošavi rekao, ma jebo tu šaku jada....;))))
Last edited by RayMabus on 22/9/2016, 18:14; edited 1 time in total
2014-04-11
Ostavite crvenkastog na miru
Nek pise
Jebo jednoumlje i diktature
Meni je draze da budem krejzi lejdi nego prepisivac na temu ili copypaste mislilac
Trazi se novo. Originslno . Iako iz naftalina . Recimo Marx ..
Nek pise
Jebo jednoumlje i diktature
Meni je draze da budem krejzi lejdi nego prepisivac na temu ili copypaste mislilac
Trazi se novo. Originslno . Iako iz naftalina . Recimo Marx ..
to nije točno, oružja nema, bar ne u količinama da bi se poveo agresivni rat... artiljerijsko oruđe je svedeno naminimum, a artiljerijsko streljivo maltene nije dostatno ni da bi se bojeve vježbe sprovodile, tak da.... niš od tog...RayMabus wrote:Pa nisam ni rekao da je isto nego da postoji zakon spojenih posuda gdje bi moglo doc do pojacanog gomilanja vojske i vojne tehnike u državama ovdje a kad to imaš imaš i cime ratovat ....šta neznaci da ce doci do rata al oružja ima.MaximusDecimusMiridije wrote:RayMabus wrote:LI la ....možda.MaximusDecimusMiridije wrote:Nece biti nikakvog jebenog fronta, definitivno nece biti otvorenog rata klasicnog kakvog je do sada bilo.
2015-08-08
Jastrebi iz Sarajeva, videli smo i to...
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Serbinho-3 wrote:Jastrebi iz Sarajeva, videli smo i to...
Dobro da jeste
Puno ih je zeljno osvete
Nema sad al ono : oružja ima .....to sam mislio u sitaciji nakon toga tj kao poslijedica ovih spojenih posuda.michaellcmacha wrote:to nije točno, oružja nema, bar ne u količinama da bi se poveo agresivni rat... artiljerijsko oruđe je svedeno naminimum, a artiljerijsko streljivo maltene nije dostatno ni da bi se bojeve vježbe sprovodile, tak da.... niš od tog...RayMabus wrote:Pa nisam ni rekao da je isto nego da postoji zakon spojenih posuda gdje bi moglo doc do pojacanog gomilanja vojske i vojne tehnike u državama ovdje a kad to imaš imaš i cime ratovat ....šta neznaci da ce doci do rata al oružja ima.MaximusDecimusMiridije wrote:RayMabus wrote:LI la ....možda.MaximusDecimusMiridije wrote:Nece biti nikakvog jebenog fronta, definitivno nece biti otvorenog rata klasicnog kakvog je do sada bilo.
2014-04-11
Nemilosrdna srpska agresija na bosnu kpja je kulminirala SREBRENICOM i odnivanjem grnocidne srpske republike ..trazi osvetu nece srbadiji u bosni biti lako zacne li se novi rat .
Sora wrote:Meni je draze da budem krejzi lejdi
Wear it with pride!
Guest- Guest
MaximusDecimusMiridije wrote:Sora wrote:Meni je draze da budem krejzi lejdi
Wear it with pride!
Simpa si mi uglavnom
Sora wrote:Nemilosrdna srpska agresija na bosnu kpja je kulminirala SREBRENICOM i odnivanjem grnocidne srpske republike ..trazi osvetu nece srbadiji u bosni biti lako zacne li se novi rat .
Svima drugima s druge strane ce biti sve to laganini....
Guest- Guest
Sora wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:Sora wrote:Meni je draze da budem krejzi lejdi
Wear it with pride!
Simpa si mi uglavnom
Simpa sam i sebi.
Moj najveci problem je u tome sta nakon tebe i sebe...tu uglavnom nabrajanje staje.
Guest- Guest
MaximusDecimusMiridije wrote:Sora wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:Sora wrote:Meni je draze da budem krejzi lejdi
Wear it with pride!
Simpa si mi uglavnom
Simpa sam i sebi.
Moj najveci problem je u tome sta nakon tebe i sebe...tu uglavnom nabrajanje staje.
Ti si još i dobar. Ja sam sebi antipatičan, a o drugima da i ne govorim.
crvenkasti-
2014-04-17
crvenkasti wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:Sora wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:Sora wrote:Meni je draze da budem krejzi lejdi
Wear it with pride!
Simpa si mi uglavnom
Simpa sam i sebi.
A sto ces :)
Guest- Guest
Ok al to baš nije strucan pogled na vojne sukobe ili ti ga kako 20-ak Bošnjaka u toj BiH koju RS nece dati u NATO dakle nicija zemlja mogu biti jaci protiv jednog ovoga :Sora wrote:Nemilosrdna srpska agresija na bosnu kpja je kulminirala SREBRENICOM i odnivanjem grnocidne srpske republike ..trazi osvetu nece srbadiji u bosni biti lako zacne li se novi rat .
2014-04-11
MaximusDecimusMiridije wrote:crvenkasti wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:Sora wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:
Wear it with pride!
Simpa si mi uglavnom
Simpa sam i sebi.
A sto ces :)
jednu pivu
crvenkasti-
2014-04-17
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Komšić napada republiku srpsku
» SAD osudile Republiku Srpsku
» Došle pare za republiku Srpsku
» Njemačka udara republiku srpsku po novčaniku
» Novi helikopteri stižu u Republiku Srpsku
» SAD osudile Republiku Srpsku