Šest zarobljenika ISIS-a pogubjjeno aparatima za varenje
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Šest zarobljenika ISIS-a pogubjjeno aparatima za varenje
Vjerovatno plinsko. Ne vjerujem da su ih ubijali elektrodama.dawson wrote:jastreb wrote:Ma znam. Završio sam metalsku,ali u ovakvim slučajevima je to suvišno isticati.
Ne piše doduše kojim postupkom su ih, REL, TIG, MIG/MAG?
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ima u tome puno razlika između istočne i zapadne varijante.udba wrote:Isto tako nije varioc nego zavarivač. Varioc je onaj koji se dobro najeo pa dajđesta hranu u probavnom sustavu. Znači kad vidiš u škveru nekog tko leži naslonjen na zid i čačka zube čačkalicon, e to je varioc. Onaj koji ima onu ručku s elektrodom iz čega ide kabel, i radi nešto što fercera, iskri i blišći, e to je zavarivač.
Znaš ono tokarski stroj-strug, kovino tokar-metalostrugar,strojobravar-mašinbravar, varilac-zavarivač itd itd
2014-04-22
Premda, kod mene u selu svi kažu "varenje". Zavarivanje je kad je gotovo, "Zavario si" svršeni glagol, "vario si" nesvršeno vrijeme. Recimo "vario sam dok je Plenković ostracira Hasu" - događaj se zbio u po radnje, dok "kad je Pupovac potpiso ja sam zavario" znači stigo sam na dnevnik i vidio Pupovca kako potpisuje jer sam potego var, evo nema 15 minuta.
Točno. Ako nisi završio sa poslom,kažeš da si vario,a ako je gotovo,onda si zavario.udba wrote:Premda, kod mene u selu svi kažu "varenje". Zavarivanje je kad je gotovo, "Zavario si" svršeni glagol, "vario si" nesvršeno vrijeme.
Npr. dana 22.09. vario sam male goliće
dana 23.o9.zavario sam goliće.
2014-04-22
Arapcine se medjusobno zavaruju. Kokice.
omni-
2014-04-12
ja sam isto sve tila reč..ali mi se onda nije dalo.udba wrote:Premda, kod mene u selu svi kažu "varenje". Zavarivanje je kad je gotovo, "Zavario si" svršeni glagol, "vario si" nesvršeno vrijeme. Recimo "vario sam dok je Plenković ostracira Hasu" - događaj se zbio u po radnje, dok "kad je Pupovac potpiso ja sam zavario" znači stigo sam na dnevnik i vidio Pupovca kako potpisuje jer sam potego var, evo nema 15 minuta.
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
Meni se isto tako događa. recimo netko napiše nešto čime se ne slažem, i ne da mi se brate pisat, ko da je tipkovnica na pet metara, a slova po kilu i po, te klikni reply, te uredi citat, i onda si pomislim, da bar netko....frakcija wrote:ja sam isto sve tila reč..ali mi se onda nije dalo.udba wrote:Premda, kod mene u selu svi kažu "varenje". Zavarivanje je kad je gotovo, "Zavario si" svršeni glagol, "vario si" nesvršeno vrijeme. Recimo "vario sam dok je Plenković ostracira Hasu" - događaj se zbio u po radnje, dok "kad je Pupovac potpiso ja sam zavario" znači stigo sam na dnevnik i vidio Pupovca kako potpisuje jer sam potego var, evo nema 15 minuta.
i onda netko napiše demantij, ispravak krivog navoda, i ja ga u sebi podržim, mislim valjda će osjetit pozitivnu energiju moje podrške. Često, ostane tako laž bez demantija, poslije me grize savjest što nisam reagira, jer mislim recimo, koliko će ih sad zbog Dede poderat madrace i spiskat krvavo sačuvane pare na gluposti i posli tuć glavon o zid.
udba- Posts : 4945
2015-11-10
i ja se nekad sekiram..al kad vidim da je bilo tko u sajberspejsu odgovorio, ja mirna..možda je slijedeća razina komunikacije u društvu telepatska?..još ako nam čipove ugrade..hm..nećemo morat tipkat više..možda ćemo telepatski i na izbore izlazit..udba wrote:Meni se isto tako događa. recimo netko napiše nešto čime se ne slažem, i ne da mi se brate pisat, ko da je tipkovnica na pet metara, a slova po kilu i po, te klikni reply, te uredi citat, i onda si pomislim, da bar netko....frakcija wrote:ja sam isto sve tila reč..ali mi se onda nije dalo.udba wrote:Premda, kod mene u selu svi kažu "varenje". Zavarivanje je kad je gotovo, "Zavario si" svršeni glagol, "vario si" nesvršeno vrijeme. Recimo "vario sam dok je Plenković ostracira Hasu" - događaj se zbio u po radnje, dok "kad je Pupovac potpiso ja sam zavario" znači stigo sam na dnevnik i vidio Pupovca kako potpisuje jer sam potego var, evo nema 15 minuta.
i onda netko napiše demantij, ispravak krivog navoda, i ja ga u sebi podržim, mislim valjda će osjetit pozitivnu energiju moje podrške. Često, ostane tako laž bez demantija, poslije me grize savjest što nisam reagira, jer mislim recimo, koliko će ih sad zbog Dede poderat madrace i spiskat krvavo sačuvane pare na gluposti i posli tuć glavon o zid.
2016-03-09
Oklen si ti,udba?;-)
2014-04-12
Iz Guče, ako si čula.. gdje bude onaj festival limene glazbe.maggie13 wrote:Oklen si ti,udba?;-)
2015-11-10
Da nije Guča Gora u Bosni?udba wrote:Iz Guče, ako si čula.. gdje bude onaj festival limene glazbe.maggie13 wrote:Oklen si ti,udba?;-)
2014-04-22
Nije, ako je, ja ne znam. To je grad u bivšoj yu.jastreb wrote:Da nije Guča Gora u Bosni?udba wrote:Iz Guče, ako si čula.. gdje bude onaj festival limene glazbe.maggie13 wrote:Oklen si ti,udba?;-)
2015-11-10
znaci, i tamo ima Dalmosa :Dudba wrote:Iz Guče, ako si čula.. gdje bude onaj festival limene glazbe.maggie13 wrote:Oklen si ti,udba?;-)
2014-04-12
Ja ih baš i nisam sreto, ako ih je bilo, nisu se nešto ist'cali, ni govorom ni fjakom.maggie13 wrote:znaci, i tamo ima Dalmosa :Dudba wrote:Iz Guče, ako si čula.. gdje bude onaj festival limene glazbe.maggie13 wrote:Oklen si ti,udba?;-)
2015-11-10
maggie13 wrote:znaci, i tamo ima Dalmosa :Dudba wrote:Iz Guče, ako si čula.. gdje bude onaj festival limene glazbe.maggie13 wrote:Oklen si ti,udba?;-)
2016-03-09
Prilagode se, zato i jesu opasni.udba wrote:Ja ih baš i nisam sreto, ako ih je bilo, nisu se nešto ist'cali, ni govorom ni fjakom.maggie13 wrote:znaci, i tamo ima Dalmosa :Dudba wrote:Iz Guče, ako si čula.. gdje bude onaj festival limene glazbe.maggie13 wrote:Oklen si ti,udba?;-)
2014-04-12
maggie13 wrote:Prilagode se, zato i jesu opasni.udba wrote:Ja ih baš i nisam sreto, ako ih je bilo, nisu se nešto ist'cali, ni govorom ni fjakom.maggie13 wrote:znaci, i tamo ima Dalmosa :Dudba wrote:Iz Guče, ako si čula.. gdje bude onaj festival limene glazbe.maggie13 wrote:Oklen si ti,udba?;-)
Ajme...ako Dalmatinci nešto nemaju to je sposobnost mimikrije...
darth_vader-
2014-04-17
Imal gdje video snimak..nije da volim to gledati,ali,onako,zanima me..
Guest- Guest
O sposobnosti opće prilagodbe govorim, kolega..ne konkretno o izgledu...tu uvijek stršejasambrend wrote:maggie13 wrote:Prilagode se, zato i jesu opasni.udba wrote:Ja ih baš i nisam sreto, ako ih je bilo, nisu se nešto ist'cali, ni govorom ni fjakom.maggie13 wrote:znaci, i tamo ima Dalmosa :Dudba wrote:
Iz Guče, ako si čula.. gdje bude onaj festival limene glazbe.
2014-04-12
maggie13 wrote:O sposobnosti opće prilagodbe govorim, kolega..ne konkretno o izgledu...tu uvijek stršejasambrend wrote:maggie13 wrote:Prilagode se, zato i jesu opasni.udba wrote:Ja ih baš i nisam sreto, ako ih je bilo, nisu se nešto ist'cali, ni govorom ni fjakom.maggie13 wrote:
znaci, i tamo ima Dalmosa :D
A to isto...ne mogu/ žele prikriti naglasak, pričanje/vikanje, a i inače se najčešće prilagode...tako da okolinu sebi prilagode...:D
darth_vader-
2014-04-17
Nije tako..iako podržavam samokritičnost, ne slažem sejasambrend wrote:maggie13 wrote:O sposobnosti opće prilagodbe govorim, kolega..ne konkretno o izgledu...tu uvijek stršejasambrend wrote:maggie13 wrote:Prilagode se, zato i jesu opasni.udba wrote:
Ja ih baš i nisam sreto, ako ih je bilo, nisu se nešto ist'cali, ni govorom ni fjakom.
A to isto...ne mogu/ žele prikriti naglasak, pričanje/vikanje, a i inače se najčešće prilagode...tako da okolinu sebi prilagode...:D
2014-04-12
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Lazanski u golemoj tuzi:Šest migova-29 'farbaju' već šest meseci!
» Pobio 13 zarobljenika JNA, u Karlovcu mu napravili mural
» Voditeljica mučenja zarobljenika i totalni diklić postala direktorica CIA-e
» U noci na 14. Srpanj 1941. iz logira Kerestinečkih zarobljenika oko 100 je pokušalo pobjeci ustasama , cvijet hrvatske inteligencije i vecina uhvaćena, i strijeljanja
» Šest komada
» Pobio 13 zarobljenika JNA, u Karlovcu mu napravili mural
» Voditeljica mučenja zarobljenika i totalni diklić postala direktorica CIA-e
» U noci na 14. Srpanj 1941. iz logira Kerestinečkih zarobljenika oko 100 je pokušalo pobjeci ustasama , cvijet hrvatske inteligencije i vecina uhvaćena, i strijeljanja
» Šest komada
Page 2 of 4