Šest zarobljenika ISIS-a pogubjjeno aparatima za varenje
Page 1 of 4
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Šest zarobljenika ISIS-a pogubjjeno aparatima za varenje
http://www.index.hr/vijesti/clanak/sest-zarobljenika-isisa-pogubljeno-aparatima-za-varenje/921058.aspx
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Šest zarobljenika ISIS-a pogubjjeno aparatima za varenje
....sve bolesnici..i ovi isis-ovci i ovi koji se bore protiv njih....bolje si metak u glavu nego takvima pasti u ruke
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Nije varenje nego zavarivanje.
Valjda su ih prije depilirali brenerom.
Guest- Guest
A čuj ove derivate u komentarima.
Varenje ili zavarivanje.
Zamisli da ti militant ISIL-a kaže kako ćeš biti pogubljen aparatom za zavarivanje,a ti uložiš prosvjed kako se ne radi o aparatu za zavarivanje,već o aparatu za varenje.
Varenje ili zavarivanje.
Zamisli da ti militant ISIL-a kaže kako ćeš biti pogubljen aparatom za zavarivanje,a ti uložiš prosvjed kako se ne radi o aparatu za zavarivanje,već o aparatu za varenje.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Kako ću joj reć da varin, a u fušu i tokarin?
Ove ćemo zaposlit u škveru kad nam dođu.
autobiografska pjesma,ha?!udba wrote:Kako ću joj reć da varin, a u fušu i tokarin?
Odmah se ti poistovjetio :D
2014-04-12
Nije autobiografska u smislu da me je sram što varim. Kod mene u selu je ponos kad se u kafiću pojaviš u prljavom radnom odijelu. Znači da imaš posao i ženske kod nas padaju na taj fakt.maggie13 wrote:autobiografska pjesma,ha?!udba wrote:Kako ću joj reć da varin, a u fušu i tokarin?
udba- Posts : 4945
2015-11-10
jastreb wrote:
Varenje ili zavarivanje.
Varivo se vari a zavar se zavaruje. Aparat za varenje može eventualno biti lonac u kojemu se varivo kuha. Navodno postoji neki faks za novinare ali takvih izgleda nema puno.
nema varanja i opijanja po cijeli dan u lokslnoj birtiji u trlisu.,a ne radis? 8-)udba wrote:Nije autobiografska u smislu da me je sram što varim. Kod mene u selu je ponos kad se u kafiću pojaviš u prljavom radnom odijelu. Znači da imaš posao i ženske kod nas padaju na taj fakt.maggie13 wrote:autobiografska pjesma,ha?!udba wrote:Kako ću joj reć da varin, a u fušu i tokarin?
2014-04-12
Ma znam. Završio sam metalsku,ali u ovakvim slučajevima je to suvišno isticati.dawson wrote:jastreb wrote:
Varenje ili zavarivanje.
Varivo se vari a zavar se zavaruje. Aparat za varenje može eventualno biti lonac u kojemu se varivo kuha. Navodno postoji neki faks za novinare ali takvih izgleda nema puno.
2014-04-22
udba wrote: Kod mene u selu je ponos kad se u kafiću pojaviš u prljavom radnom odijelu. Znači da imaš posao i ženske kod nas padaju na taj fakt.
Tako je meni pričao jedan stari šljaker iz Uljanika da kad se zaposlio njegov stari je napravio feštu jer mu sin nije zgubidan i i ima delo ali na kraju se besposlena ekipa sa korza ipak bolje prolazila samo onda to nisu kužili :D:D:D
catabbath-
2015-08-22
ja sam mislila da je varivo ono kad ti zagori ručak zbog forumajastreb wrote:Ma znam. Završio sam metalsku,ali u ovakvim slučajevima je to suvišno isticati.dawson wrote:jastreb wrote:
Varenje ili zavarivanje.
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
jastreb wrote:Ma znam. Završio sam metalsku,ali u ovakvim slučajevima je to suvišno isticati.
Ne piše doduše kojim postupkom su ih, REL, TIG, MIG/MAG?
Last edited by dawson on 22/9/2016, 09:31; edited 2 times in total (Reason for editing : 1233)
catabbath-
2015-08-22
Isto tako nije varioc nego zavarivač. Varioc je onaj koji se dobro najeo pa dajđesta hranu u probavnom sustavu. Znači kad vidiš u škveru nekog tko leži naslonjen na zid i čačka zube čačkalicon, e to je varioc. Onaj koji ima onu ručku s elektrodom iz čega ide kabel, i radi nešto što fercera, iskri i blišći, e to je zavarivač.
Klizno radno vrijeme.maggie13 wrote:nema varanja i opijanja po cijeli dan u lokslnoj birtiji u trlisu.,a ne radis? 8-)udba wrote:Nije autobiografska u smislu da me je sram što varim. Kod mene u selu je ponos kad se u kafiću pojaviš u prljavom radnom odijelu. Znači da imaš posao i ženske kod nas padaju na taj fakt.maggie13 wrote:autobiografska pjesma,ha?!udba wrote:Kako ću joj reć da varin, a u fušu i tokarin?
2015-11-10
Stvar je što kod mene u selu ovi besposlenjaci u civilu ne mogu izvadit 15 kuna čistog keša i platit dvije kave bez jebemti. Ceh je 14, a ono baciš 15, papirnatu od deset i kovanicu od 5 i veliš "u redu". Da vidiš ljubomornih podozrivih pogleda.dawson wrote:udba wrote: Kod mene u selu je ponos kad se u kafiću pojaviš u prljavom radnom odijelu. Znači da imaš posao i ženske kod nas padaju na taj fakt.
Tako je meni pričao jedan stari šljaker iz Uljanika da kad se zaposlio njegov stari je napravio feštu jer mu sin nije zgubidan i i ima delo ali na kraju se besposlena ekipa sa korza ipak bolje prolazila samo onda to nisu kužili :D:D:D
2015-11-10
udba wrote:Ceh je 14, a ono baciš 15, papirnatu od deset i kovanicu od 5 i veliš "u redu". Da vidiš ljubomornih podozrivih pogleda.
Tko radi taj i ima
catabbath-
2015-08-22
dawson wrote:jastreb wrote:
Varenje ili zavarivanje.
A političke znanosti i novinarstvo... iz istog legla u Lepusicevoj... kakvi se kadrovi izbacuju, bolje zatvoriti...
darth_vader-
2014-04-17
Vjerovatno plinsko. Ne vjerujem da su ih ubijali elektrodama.dawson wrote:jastreb wrote:Ma znam. Završio sam metalsku,ali u ovakvim slučajevima je to suvišno isticati.
Ne piše doduše kojim postupkom su ih, REL, TIG, MIG/MAG?
2014-04-22
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Lazanski u golemoj tuzi:Šest migova-29 'farbaju' već šest meseci!
» Pobio 13 zarobljenika JNA, u Karlovcu mu napravili mural
» Voditeljica mučenja zarobljenika i totalni diklić postala direktorica CIA-e
» U noci na 14. Srpanj 1941. iz logira Kerestinečkih zarobljenika oko 100 je pokušalo pobjeci ustasama , cvijet hrvatske inteligencije i vecina uhvaćena, i strijeljanja
» Šest komada
» Pobio 13 zarobljenika JNA, u Karlovcu mu napravili mural
» Voditeljica mučenja zarobljenika i totalni diklić postala direktorica CIA-e
» U noci na 14. Srpanj 1941. iz logira Kerestinečkih zarobljenika oko 100 je pokušalo pobjeci ustasama , cvijet hrvatske inteligencije i vecina uhvaćena, i strijeljanja
» Šest komada
Page 1 of 4