Brad Pitt u Zablaću gradi kompleks vila vrijedan 2 mlrd. eura?
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Brad Pitt u Zablaću gradi kompleks vila vrijedan 2 mlrd. eura?
ma sta te briga, vazno je da se ti njemu svidasEva wrote:Meni se Brad Pitt uopće ne sviđa.
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
prckov wrote:ma sta te briga, vazno je da se ti njemu svidasEva wrote:Meni se Brad Pitt uopće ne sviđa.
Guest- Guest
....i zato ej odjednom otisao na 'posel' a gdje drugdje nego u saudijsku arabiju...gdje sam mogu valjda doci vehabijeEva wrote:Ajde, Zoki je ipak bolji od Zdravka. Nešto pozitivno i od nje.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
frakcija wrote:ni manje ni više nego 2 milijarde? i izvor vodu i pet stotina ovaca?
ma seru, pa pitanje jel bi hrvatska da je staviš na e bay otišla za dvije milijarde eura ili bi ipak išla za manje
Lik pristojno izgleda. Vidjeli smo ga u Vrsaru ove godine, bil je u Rivi na večeri s nekim frajerima, a dok je večeral auto su mu išarali na parkingu p aje poslije bila cijela drama.vuksadinare wrote:....i zato ej odjednom otisao na 'posel' a gdje drugdje nego u saudijsku arabiju...gdje sam mogu valjda doci vehabijeEva wrote:Ajde, Zoki je ipak bolji od Zdravka. Nešto pozitivno i od nje.
Guest- Guest
ne bi se stel mesati....Eva wrote:Lik pristojno izgleda. Vidjeli smo ga u Vrsaru ove godine, bil je u Rivi na večeri s nekim frajerima, a dok je večeral auto su mu išarali na parkingu p aje poslije bila cijela drama.vuksadinare wrote:....i zato ej odjednom otisao na 'posel' a gdje drugdje nego u saudijsku arabiju...gdje sam mogu valjda doci vehabijeEva wrote:Ajde, Zoki je ipak bolji od Zdravka. Nešto pozitivno i od nje.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
haha,bio sam najbliže rješenju.vuksadinare wrote:...eh ne mogu odolit..ali evo sigurne informacije...nije je karinđo zdravko neko njegov buraz zoki...zato je sklonjen gdje drugdje nego u saudijsku arabiju.....i to znam iz prve ruke od nekog koji je jako blizak mamicima...mioslim javna je tajna u tim krugovimaEva wrote:Haha, sad ću citirat mog svekra. Ako moram mučat o tome, onda mi nemoj ni govorit.vuksadinare wrote:evicka..ima veoma vaznu vijest o kolindi koju sam doznao....vrlo vrlo interesantnu....ali ta obavijest moze samo preko pp....posto ti uvijek to spomenes u vezi kolinde ali si pogrijesila.....Eva wrote:Meni se Brad Pitt uopće ne sviđa.
I onda ćeš podcjenjivati moj nos.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Za Amerikance Brodosplit gradi brod vrijedan 110 milijuna eura: 'Bit će najveći kruzer u svojoj klasi!'
» Premijer predstavio plan za oporavak, Hrvatskoj bespovratno 6,3 mlrd. eura, ukupno cca 30 milijardi eura
» Trump sve agresivniji prema Kini:Kina nas nije pitala da li sme da gradi vojni kompleks
» Kupujemo oružje za 3,8 mlrd. eura! Stižu Black Hawkovi, brodovi, oklopnjaci, rakete, avioni...
» samo za radove kupio bager vrijedan 150 tisuća eura, koji je nakon što su radovi završili ostavio nekom rođaku
» Premijer predstavio plan za oporavak, Hrvatskoj bespovratno 6,3 mlrd. eura, ukupno cca 30 milijardi eura
» Trump sve agresivniji prema Kini:Kina nas nije pitala da li sme da gradi vojni kompleks
» Kupujemo oružje za 3,8 mlrd. eura! Stižu Black Hawkovi, brodovi, oklopnjaci, rakete, avioni...
» samo za radove kupio bager vrijedan 150 tisuća eura, koji je nakon što su radovi završili ostavio nekom rođaku
Page 2 of 2