Brad Pitt u Zablaću gradi kompleks vila vrijedan 2 mlrd. eura?
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
21. 09. 2016. prije 8 sati
Gradsko vijeće Šibenika na jučer održanoj sjednici prihvatilo je cjelovite izmjene i dopune Generalnog urbanističkog plana gradskog područja Šibenika. Tim izmjenama GUP-a na zablaćkom poluotoku stavljena je markica mješovite gradnje smještajnih kapaciteta.
Ovom odlukom otvoren je put poznatom holivudskom glumcu Bradu Pittu za gradnju vila vrijednih 2 milijarde eura. Podsjetimo, Brad Pitt je početkom rujna posjetio Šibenik, a u Zablaću bi navodno uložio u kopleks luksuznih vila koje bi gradio prema projektu arhitekta Nikole Bašića i u partnerstvu sa Švicarcima.
OSTALO: http://vijesti.hrt.hr/352920/brad-pitt-u-zablacu-gradi-kompleks-vila-vrijedan-2-mlrd-eura
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Re: Brad Pitt u Zablaću gradi kompleks vila vrijedan 2 mlrd. eura?
Sad dolaze na red domaći šerifi ipruženom rukom, uz namigivanje..
Kad se psi naklope, popizdit ce i pobjeci andji:)
dijagram-
2015-08-09
Opet je počeo Bred pit,a prestao je pit Sampras.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
OSTAVLJEN, PREVAREN I PRELJUBNIK Retrospektiva svih ljubavi Breda Pita
D. Ivanović | [size=11]22. 09. 2016 - 06:45h[/size]
Nije tajna koliko je Anđelina Žoli imala buran ljubavni život. Vrlo buran, pun skandala i krvi, a sa druge strane ni Pit nije bio cvećka. Bio je sa udatim žena, jedna ga je ostavila zbog drugog, pa je ond on ostavio zbog druge. Darma i karma, funkcionišu u sjajnom, nemom saglasju, zar ne? Pa da počnemo... Ovo su sve ljubavi, veze i skandali koji su iste obeležili, Breda Pita.
- Jednostavno nisam bila spremna, bio je previše dobar za mene.
Okej, Gvinet.
[size=18]Pogledaj galeriju[/size][/size]
D. Ivanović | [size=11]22. 09. 2016 - 06:45h[/size]
Nije tajna koliko je Anđelina Žoli imala buran ljubavni život. Vrlo buran, pun skandala i krvi, a sa druge strane ni Pit nije bio cvećka. Bio je sa udatim žena, jedna ga je ostavila zbog drugog, pa je ond on ostavio zbog druge. Darma i karma, funkcionišu u sjajnom, nemom saglasju, zar ne? Pa da počnemo... Ovo su sve ljubavi, veze i skandali koji su iste obeležili, Breda Pita.
Zlatni par Holivuda
[size=16]Ljubav kao iz bajke desila se sa Gvinet Paltrou 1994. godine. Bili su zajedno do 1997. godine, a 1995. su se pojavili zajedno u filmu "Se7en". Bili su par koji obećava, svi su im se divili, bili su sjajni, ali... Gvinet je prošle godine izjavila:- Jednostavno nisam bila spremna, bio je previše dobar za mene.
Okej, Gvinet.
[size=18]Pogledaj galeriju[/size][/size]
Guest- Guest
kako sam mogo nju da zaboravim ?
lepa velika prevara,
verna samo svojoj ljubavi !
Guest- Guest
ni manje ni više nego 2 milijarde? i izvor vodu i pet stotina ovaca?
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
a juce na teveu ovdje vele da ima oko 200 milijunafrakcija wrote:ni manje ni više nego 2 milijarde? i izvor vodu i pet stotina ovaca?
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Da nisu malo naduvali, dve milijarde eura, koliko vila i koliko kosta svaka...
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Meni se Brad Pitt uopće ne sviđa.
Guest- Guest
evicka..ima veoma vaznu vijest o kolindi koju sam doznao....vrlo vrlo interesantnu....ali ta obavijest moze samo preko pp....posto ti uvijek to spomenes u vezi kolinde ali si pogrijesila.....Eva wrote:Meni se Brad Pitt uopće ne sviđa.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
nije zajebancija..ili nesto drugo
2015-09-08
Znam! Mamić nije bio jedini?vuksadinare wrote:evicka..ima veoma vaznu vijest o kolindi koju sam doznao....vrlo vrlo interesantnu....ali ta obavijest moze samo preko pp....posto ti uvijek to spomenes u vezi kolinde ali si pogrijesila.....Eva wrote:Meni se Brad Pitt uopće ne sviđa.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
msm, ono, u smislu, na pitanja, a la,
sa kime biste se rado identifikovali,
da sam.. da sam,,,,, na njegovim mestu.
nije osoba koja bih voleo da jesam.
sa kime biste se rado identifikovali,
da sam.. da sam,,,,, na njegovim mestu.
nije osoba koja bih voleo da jesam.
Guest- Guest
hm..hmjastreb wrote:Znam! Mamić nije bio jedini?vuksadinare wrote:evicka..ima veoma vaznu vijest o kolindi koju sam doznao....vrlo vrlo interesantnu....ali ta obavijest moze samo preko pp....posto ti uvijek to spomenes u vezi kolinde ali si pogrijesila.....Eva wrote:Meni se Brad Pitt uopće ne sviđa.
2015-09-08
Haha, sad ću citirat mog svekra. Ako moram mučat o tome, onda mi nemoj ni govorit.vuksadinare wrote:evicka..ima veoma vaznu vijest o kolindi koju sam doznao....vrlo vrlo interesantnu....ali ta obavijest moze samo preko pp....posto ti uvijek to spomenes u vezi kolinde ali si pogrijesila.....Eva wrote:Meni se Brad Pitt uopće ne sviđa.
Guest- Guest
...eh ne mogu odolit..ali evo sigurne informacije...nije je karinđo zdravko neko njegov buraz zoki...zato je sklonjen gdje drugdje nego u saudijsku arabiju.....i to znam iz prve ruke od nekog koji je jako blizak mamicima...mioslim javna je tajna u tim krugovimaEva wrote:Haha, sad ću citirat mog svekra. Ako moram mučat o tome, onda mi nemoj ni govorit.vuksadinare wrote:evicka..ima veoma vaznu vijest o kolindi koju sam doznao....vrlo vrlo interesantnu....ali ta obavijest moze samo preko pp....posto ti uvijek to spomenes u vezi kolinde ali si pogrijesila.....Eva wrote:Meni se Brad Pitt uopće ne sviđa.
2015-09-08
Ajde, Zoki je ipak bolji od Zdravka. Nešto pozitivno i od nje.
Guest- Guest
ma sta te briga, vazno je da se ti njemu svidasEva wrote:Meni se Brad Pitt uopće ne sviđa.
2014-04-19
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Za Amerikance Brodosplit gradi brod vrijedan 110 milijuna eura: 'Bit će najveći kruzer u svojoj klasi!'
» Premijer predstavio plan za oporavak, Hrvatskoj bespovratno 6,3 mlrd. eura, ukupno cca 30 milijardi eura
» Trump sve agresivniji prema Kini:Kina nas nije pitala da li sme da gradi vojni kompleks
» Kupujemo oružje za 3,8 mlrd. eura! Stižu Black Hawkovi, brodovi, oklopnjaci, rakete, avioni...
» samo za radove kupio bager vrijedan 150 tisuća eura, koji je nakon što su radovi završili ostavio nekom rođaku
» Premijer predstavio plan za oporavak, Hrvatskoj bespovratno 6,3 mlrd. eura, ukupno cca 30 milijardi eura
» Trump sve agresivniji prema Kini:Kina nas nije pitala da li sme da gradi vojni kompleks
» Kupujemo oružje za 3,8 mlrd. eura! Stižu Black Hawkovi, brodovi, oklopnjaci, rakete, avioni...
» samo za radove kupio bager vrijedan 150 tisuća eura, koji je nakon što su radovi završili ostavio nekom rođaku
Page 1 of 2