Glasnović: Kulturni marksisti zauzeli su sav prostor u Hrvatskoj Gosti talk-showa Marka Juriča bili su novinar Denis Kuljiš i saborski zastupnik Željko Glasnović
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Glasnović: Kulturni marksisti zauzeli su sav prostor u Hrvatskoj Gosti talk-showa Marka Juriča bili su novinar Denis Kuljiš i saborski zastupnik Željko Glasnović
Ja ne kuzim mile mi majke takve ljude. Pokraj gomile ralnih stvarnih problema.....jebo sve to idemo mi o onome sto je meni privatno najdraze....pfff...
Guest- Guest
Re: Glasnović: Kulturni marksisti zauzeli su sav prostor u Hrvatskoj Gosti talk-showa Marka Juriča bili su novinar Denis Kuljiš i saborski zastupnik Željko Glasnović
jastreb wrote:Ovaj Glasnović je puko 100 gradi.
Gledao sam ga preksinoć na N1 i svaka druga riječ su mu komunisti i lustracija.
Ne znam samo tko mu je u dijaspori mogao dati glas??? Očito ekipa iz Australije koja Hrvatsku nije vidjela desetljećima.
Pa prvi Lobo, a on ti je tu odmah na par sati vožnje. Nema odmora dok SDP potpuno ne nestane sa lica zemlje. Izbrisat, zabranit.
udba- Posts : 4945
2015-11-10
Realan pristup. Kao što rak ne liečite tako da ga pustite bujati nadajući se da ćee vas ostaviti na životu, već ga radikalno odstranite i zračite, tako i sve što vuče Hrvatsku dnu treba zbrisati, a korjen svega zla je udba. Ne ovaj naš, taj je smjehotvorac.
Da, samo što se zračenjem oslabe ne samo i okolni organi i zdravo tkivo,već i kompletnom organizmu padne imunitet,pa se ozračeni uljez vi za vi pada imuniteta ponovo počinje širiti čitavim tijelom,koje na posljetku podlegne.Regoč wrote:Realan pristup. Kao što rak ne liečite tako da ga pustite bujati nadajući se da ćee vas ostaviti na životu, već ga radikalno odstranite i zračite, tako i sve što vuče Hrvatsku dnu treba zbrisati, a korjen svega zla je udba. Ne ovaj naš, taj je smjehotvorac.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Barem smo neprijatelja ubili!
Regoč wrote:Barem smo neprijatelja ubili!
Ubiti istinu , to pokusavate ?
Dole mracnjaci, dole desnoklerikalna bsnda .
Dole masovna kultura kpju zastupa Glasnovic . Bosanceros.
Bóna fato srami se, stidiš se svog porjekla i naroda.Sora wrote:Regoč wrote:Barem smo neprijatelja ubili!
Ubiti istinu , to pokusavate ?
Dole mracnjaci, dole desnoklerikalna bsnda .
Napokon je naša dužnost Ubiti Jugokomunističke (Großserben laži )
2014-04-18
Glasnović nikako nije Bosanac,već pripada plemenu Desimira.Sora wrote:
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
...jbg covjek izvukao zivu glavu..ranjen je tik pored srca...jedan od malobrojnih zapovjednika koji je govorio 'za mnom'..a ne 'naprijed'..sto je je...jednom prilikom tamo negdje kod jajca ljeti 1992.....srbi u ofanzivnom napadu..a on..'sto tu ih cekate...trazim deset dragovoljaca..da rasturimo onaj tenk i onaj transporter gore na vrhu..ti nam stvaraju podosta nevolja..'...lik ode sa tom desetoricom...unistio tenk a vratio se sa zarobljenim transporterom..tom prilikom lakse je ranjen u ruku
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Preminuo Denis Kuljiš
» Denis Kuljiš:'Možete vi k.'
» Denis Kuljiš:'Zašto je Tuđman uništio HOS'
» Denis Kuljiš:Zašto se nitko ne bavi genocidom nad Njemcima i Talijanima?
» Bahati Pernar:Neću se odazivati policiji ja sam saborski zastupnik
» Denis Kuljiš:'Možete vi k.'
» Denis Kuljiš:'Zašto je Tuđman uništio HOS'
» Denis Kuljiš:Zašto se nitko ne bavi genocidom nad Njemcima i Talijanima?
» Bahati Pernar:Neću se odazivati policiji ja sam saborski zastupnik
Page 2 of 2