Austrija upozorava na islamsku radikalizaciju na Balkanu
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Austrija upozorava na islamsku radikalizaciju na Balkanu
..pa to i govorim..samo ovi opijeni mrznjom prema muslimanima istina ni ja ih ne volim...ali za razliku od njih daleko opasniji i neposteniji su ovi kurc-evi....kad vidis muđehida znas ili ga rokni ili se od njega ukloni..ali kod ovih nista ne zans...reci ce ti guten tag a kad okrenes leđa evo ti jaram na leđa a on te siba...gore nego kad muđehid baca bombubogomdani wrote:fuk..Balkan je uvijek imao ulogu vrata Europe..tu ste da osigurate Svabima,Francuzima i ostalima da u miru mogu sticati bogatstvo i graditi drzava...To je istina..druga stvar je sto ste vi na lokaciji vrata,pa vam nije pravo...ebi ga...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
ja bih reko veleumno,Fuk..izmedju čekića i nakovnja se nalazite..ne znas sto je gore...vuksadinare wrote:..pa to i govorim..samo ovi opijeni mrznjom prema muslimanima istina ni ja ih ne volim...ali za razliku od njih daleko opasniji i neposteniji su ovi kurc-evi....kad vidis muđehida znas ili ga rokni ili se od njega ukloni..ali kod ovih nista ne zans...reci ce ti guten tag a kad okrenes leđa evo ti jaram na leđa a on te siba...gore nego kad muđehid baca bombubogomdani wrote:fuk..Balkan je uvijek imao ulogu vrata Europe..tu ste da osigurate Svabima,Francuzima i ostalima da u miru mogu sticati bogatstvo i graditi drzava...To je istina..druga stvar je sto ste vi na lokaciji vrata,pa vam nije pravo...ebi ga...
Guest- Guest
....ja znam sto bi u toj situaciji..u se i u svoje kljuse..rokni jednog i drugog..ali znam i ovo..zapdnjaka ce vise boliti gubitak jednog njihovog nego muslimana stotinu njegovih....i to ej zapadnjacima i kolonijalistima ahilova tetiva..na malo jaci ubod trna oni cvile ko da ih koljes...i to znaju i muslimani..i zato ih tako jebu i udaraju tamo di ih najvise boli...ponesto i od muslica se da naucitibogomdani wrote:ja bih reko veleumno,Fuk..izmedju čekića i nakovnja se nalazite..ne znas sto je gore...vuksadinare wrote:..pa to i govorim..samo ovi opijeni mrznjom prema muslimanima istina ni ja ih ne volim...ali za razliku od njih daleko opasniji i neposteniji su ovi kurc-evi....kad vidis muđehida znas ili ga rokni ili se od njega ukloni..ali kod ovih nista ne zans...reci ce ti guten tag a kad okrenes leđa evo ti jaram na leđa a on te siba...gore nego kad muđehid baca bombubogomdani wrote:fuk..Balkan je uvijek imao ulogu vrata Europe..tu ste da osigurate Svabima,Francuzima i ostalima da u miru mogu sticati bogatstvo i graditi drzava...To je istina..druga stvar je sto ste vi na lokaciji vrata,pa vam nije pravo...ebi ga...
2015-09-08
Vuk standardno u obranu talibana.
ne stojim u niciju obranu..ali kad mi se javljaju ovi koji su svoju cud pokazali jos devedesetih pustajuci nas na milost i nemilost da nas satru...i kad stavim na vagu njih i talibane..tu su negdje..za ove drugebar znas sto zele..pa su shodno tome posteniji od ovih prvidawson wrote:Vuk standardno u obranu talibana.
2015-09-08
dawson wrote:Vuk standardno u obranu talibana.
on je s njima vezao zastave
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
....jasta....a ti si ko zadnji pickonja pobjegao od njih a nisu te cak ni pipnuli.epikur37 wrote:dawson wrote:Vuk standardno u obranu talibana.
2015-09-08
epikur37 wrote:dawson wrote:Vuk standardno u obranu talibana.
Krv nije voda.
catabbath-
2015-08-22
...tja....pravi se javio...ja niti imam krvi njihove niti cu imati....a da sam se s njima zajedno borio rame uz rame jesam i u zng-u i u hos-u i hvo-u..na to sam ponosan...o njima mi je zivot ovisio kao i njima o meni..dok je ovaj kukavni epikur klisnuo u zadar...cak mogu reci reci da se i srbin borio rame uz rame sa mnom i na njega sam ponosan...ali znam ajmo rec 'hrvata' popuit epikura pa i tebe koji bi mi noz u leđa zabili da imaju priliku a necete je imati niti bi vam, je dao...dawson wrote:epikur37 wrote:dawson wrote:Vuk standardno u obranu talibana.
Krv nije voda.
2015-09-08
vuksadinare wrote:...tja....pravi se javio...ja niti imam krvi njihove niti cu imati....a da sam se s njima zajedno borio rame uz rame jesam i u zng-u i u hos-u i hvo-u..na to sam ponosan...o njima mi je zivot ovisio kao i njima o meni..dok je ovaj kukavni epikur klisnuo u zadar...cak mogu reci reci da se i srbin borio rame uz rame sa mnom i na njega sam ponosan...ali znam ajmo rec 'hrvata' popuit epikura pa i tebe koji bi mi noz u leđa zabili da imaju priliku a necete je imati niti bi vam, je dao...dawson wrote:epikur37 wrote:dawson wrote:Vuk standardno u obranu talibana.
Krv nije voda.
Lijepo, borili ste se rame uz rame dok su oni stvarali islamski kalifat u Europi. Evo, još se obreži i tako fino odradi stvar do kraja.
catabbath-
2015-08-22
...dok sam se ja borio sa njima rame uz rame oni nisu stvarali kalifat vec su branili se od velikosrske agresije..dok su bobanovci poput tebe i epikura dijelu hrvatskog naroda zabijali noz u leđa susrujuci sa cetnicimadawson wrote:vuksadinare wrote:...tja....pravi se javio...ja niti imam krvi njihove niti cu imati....a da sam se s njima zajedno borio rame uz rame jesam i u zng-u i u hos-u i hvo-u..na to sam ponosan...o njima mi je zivot ovisio kao i njima o meni..dok je ovaj kukavni epikur klisnuo u zadar...cak mogu reci reci da se i srbin borio rame uz rame sa mnom i na njega sam ponosan...ali znam ajmo rec 'hrvata' popuit epikura pa i tebe koji bi mi noz u leđa zabili da imaju priliku a necete je imati niti bi vam, je dao...dawson wrote:epikur37 wrote:dawson wrote:Vuk standardno u obranu talibana.
Krv nije voda.
Lijepo, borili ste se rame uz rame dok su oni stvarali islamski kalifat u Europi. Evo, još se obreži i tako fino odradi stvar do kraja.
2015-09-08
kasno pale ovi austrijanci
2014-04-14
vuksadinare wrote:...dok sam se ja borio sa njima rame uz rame oni nisu stvarali kalifat vec su branili se od velikosrske agresije..dok su bobanovci poput tebe i epikura dijelu hrvatskog naroda zabijali noz u leđa susrujuci sa cetnicima
Čuj, mene, ja nemam nikakve veze s bosnom :). Je borili su se protiv srbske agresije to je istina samo su usput planirali napraviti malu saudijsku filijalu tamo pod upravom talibana Alije.
catabbath-
2015-08-22
....oni pravi muslimani su znali cinit a oni drugi su otisli u muđehide...i nisu znali sto cinedawson wrote:vuksadinare wrote:...dok sam se ja borio sa njima rame uz rame oni nisu stvarali kalifat vec su branili se od velikosrske agresije..dok su bobanovci poput tebe i epikura dijelu hrvatskog naroda zabijali noz u leđa susrujuci sa cetnicima
Čuj, mene, ja nemam nikakve veze s bosnom :). Je borili su se protiv srbske agresije to je istina samo su usput planirali napraviti malu saudijsku filijalu tamo pod upravom talibana Alije.
2015-09-08
Osli su oni u qrc a ne u mudžahedine..od bosanskog mošnje,nikad nes napraviti mudžahedina-svetog ratnika,samo kukavnu picku,od koje ti na kraju slijedi jatagan u ledja,kad mu vise ne budes trebaovuksadinare wrote:....oni pravi muslimani su znali cinit a oni drugi su otisli u muđehide...i nisu znali sto cinedawson wrote:vuksadinare wrote:...dok sam se ja borio sa njima rame uz rame oni nisu stvarali kalifat vec su branili se od velikosrske agresije..dok su bobanovci poput tebe i epikura dijelu hrvatskog naroda zabijali noz u leđa susrujuci sa cetnicima
Guest- Guest
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Zelenski upozorava na novi rat na Balkanu koji ce izazvati Rusija:'Imamo informacije za to.'
» NATO ide na Islamsku državu?
» Branko Bačić odskakutao malo van Plenkijevog mišljenja kako je za radikalizaciju kriva samo desnica:'Nisam vidio da je ovako žestoko osuđeno postavljanje petokrake u Rijeci'
» Islamsku zajednicu odbila 22 paradžemata
» SAD započeo zračne udare na Islamsku državu u Libiji
» NATO ide na Islamsku državu?
» Branko Bačić odskakutao malo van Plenkijevog mišljenja kako je za radikalizaciju kriva samo desnica:'Nisam vidio da je ovako žestoko osuđeno postavljanje petokrake u Rijeci'
» Islamsku zajednicu odbila 22 paradžemata
» SAD započeo zračne udare na Islamsku državu u Libiji
Page 3 of 3