Angelina je Bradu dala nogu jer je napušena protuha i ispičutura
Page 20 of 23
Page 20 of 23 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21, 22, 23
Re: Angelina je Bradu dala nogu jer je napušena protuha i ispičutura
Triny wrote:I ja bih prije Anđu.Eva wrote:Ja bih prije Anđu nego Brad. On mi je totalno nezanimljiv.deda ilerminatus wrote:Žene ne vole Angelinu zato što im je otela Brad Pita, jer je svaka sanjarila o tome kako bi baš ona mogla biti s njim.
Slično se ponašaju i prema curama Justin Bibera, i one su nesavršene, bezveze, ružne, glupe itd. jer su ga otele ovim drugima što ga žele.
Čudi me što ga nije prije napucala. Šta je vidjela u njemu. Ona je pet klasa iznad njega.
anđa izgleda ko John Voight s plastičnim sisama
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Anđa i ne mora imati sise, može ih i odrezati...i opet je Anđa.marcellus wrote:Triny wrote:I ja bih prije Anđu.Eva wrote:Ja bih prije Anđu nego Brad. On mi je totalno nezanimljiv.deda ilerminatus wrote:Žene ne vole Angelinu zato što im je otela Brad Pita, jer je svaka sanjarila o tome kako bi baš ona mogla biti s njim.
Slično se ponašaju i prema curama Justin Bibera, i one su nesavršene, bezveze, ružne, glupe itd. jer su ga otele ovim drugima što ga žele.
Čudi me što ga nije prije napucala. Šta je vidjela u njemu. Ona je pet klasa iznad njega.
Trinity-
2014-04-17
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
marcellus wrote:Triny wrote:I ja bih prije Anđu.Eva wrote:Ja bih prije Anđu nego Brad. On mi je totalno nezanimljiv.deda ilerminatus wrote:Žene ne vole Angelinu zato što im je otela Brad Pita, jer je svaka sanjarila o tome kako bi baš ona mogla biti s njim.
ni ti ne kužiš njenu osobnost...marčelo, marčelo
Guest- Guest
E ebi ga Marc..ako ce lik uvijek gledati na to dal kči lici na oca i koliko,nece tu biti nicega....
Guest- Guest
Noor wrote:marcellus wrote:Triny wrote:I ja bih prije Anđu.Eva wrote:Ja bih prije Anđu nego Brad. On mi je totalno nezanimljiv.deda ilerminatus wrote:Žene ne vole Angelinu zato što im je otela Brad Pita, jer je svaka sanjarila o tome kako bi baš ona mogla biti s njim.
ni ti ne kužiš njenu osobnost...marčelo, marčelo
kužim, ne dopada mi se.
Eva wrote:Nastavno na temu razvoda, pa oni su svoj brak brandirali kao proizvod i tak ga prodavali. Sad ga samo povlače s tržišta i ponudit će uskoro nekaj novo s nekim drugim rolama.
dva nova braka....
klerko- Posts : 2144
2014-10-23
sve mogu shvatiti, ali kako namjeravaju podijeliti 7 djece, od čega 4 kmice ?
sestero :DTotenkopf wrote:sve mogu shvatiti, ali kako namjeravaju podijeliti 7 djece, od čega 4 kmice ?
2014-04-12
čega 6, djece ili kmica ?
Djece :-)
2014-04-12
onda bi bilo najpravednije svakome od njih po jedno dijete i 2 kmice.....
Imaju troje bioloske i troje usvojene..kako sad? :D
2014-04-12
po nekakvoj logici, jednome dvoje djece, a drugome jedno dijete i 3 kmice.....
to bi bilo u nekakvoj ravnoteži, u smislu načela jednake vrijednosti činidaba iz čl.7. ZOO .....
to bi bilo u nekakvoj ravnoteži, u smislu načela jednake vrijednosti činidaba iz čl.7. ZOO .....
bezobraznik, kako je samo smio prihvatit nogu
2014-04-19
stvar je samo u novcu.marcellus wrote:kad bi svaka žena davala pedalu mužu samo zato jer je vječno napušena protuha i ispičutura, pol foruma bi bilo razvedeno
kada se pti put rasane, skzit ces.
(mada ti imas nekaj manje od metuzalema, tako da ces se tesko rastati)
2014-12-30
Nije, jer to bi onda značilo da se siromašni ni ne vole niti rastaju, a to nije točno.
U stvari ljudi se olako predaju i rastaju. Najlakše je na prvom problemu odustat, i vratit se mami i tati.
A često i naivno i prebrzo ulaze u brak. Nije isto s nekim izlazit navečer ili s tom osobom dijelit život, zajednički prostor, novac, obveze, odgovornosti i krevet.
Tak da Veberu, daješ krivu sliku o razvodu kao nečem poželjnom. On je neuspjeh.
U stvari ljudi se olako predaju i rastaju. Najlakše je na prvom problemu odustat, i vratit se mami i tati.
A često i naivno i prebrzo ulaze u brak. Nije isto s nekim izlazit navečer ili s tom osobom dijelit život, zajednički prostor, novac, obveze, odgovornosti i krevet.
Tak da Veberu, daješ krivu sliku o razvodu kao nečem poželjnom. On je neuspjeh.
Guest- Guest
Djeca ne idu u školu: Stalno se svađaju, igraju noževima i piju
U privatnu školu išao je samo Maddox, no Brad i Angelina su ga brzo ispisali. Dadilje kažu kako oni nemaju nikakvu kontrolu nad svojom djecom koja vrište po noći i trče hodnicima
http://www.24sata.hr/show/djeca-ne-idu-u-skolu-stalno-se-sva-aju-igraju-nozevima-i-piju-492262
U jednom intervjuu Brad je izjavio kako je atmosfera u njihovoj kući kao u filmu 'Let iznad kukavičjeg gnijezda' u kojem se radnja odvija u ustanovi za psihičke bolesnike.
- Pitt i Jolie nemaju nikakvu kontrolu nad djecom. Usred noći vrište i trče hodnicima. Zbog njih nitko ne može spavati - žalila se obiteljska dadilja.
Priznala je kako je Brad bio taj koji je uvodio disciplinu u kuću. Često je vikao na njih, dok njegova supruga nije poduzimala nikakve mjere.
Brad Pitt (52) puno pije i puši 'travu', ima nasilne ispade bijesa, prevario je Angelinu s kolegicom Marion Cotillard, flertao je sa Selenom Gomez i naposljetku, nasilan je prema djeci što je pokazao tijekom svađe s Maddoxom u avionu, zbog čega je sad i pod istragom FBI-ja
Guest- Guest
veber wrote:stvar je samo u novcu.marcellus wrote:kad bi svaka žena davala pedalu mužu samo zato jer je vječno napušena protuha i ispičutura, pol foruma bi bilo razvedeno
kada se pti put rasane, skzit ces.
(mada ti imas nekaj manje od metuzalema, tako da ces se tesko rastati)
ako je problem u novcu, onda je problem u partneru koji pokušava biti savršen, kao princ iz bajke ili junak iz kakvog filma
da je morala investirati sebe, svoje vrijeme i svoj novac ne bi otišla, dok kad dobije sve servirano i poklonjeno onda ju ništa ni ne drži
tako funkcionira ljudska psiha, uvijek odlazi onaj koji najmanje gubi, koji nije ništa uložio
Guest- Guest
Prekida onaj tko je puno uložio a ništa dobio zauzvrat.deda wrote:tako funkcionira ljudska psiha, uvijek odlazi onaj koji najmanje gubi, koji nije ništa uložio
Trinity-
2014-04-17
ne baš, takav poveća ulaganje, jer želi da mu se isplati, a ne da propadne, onog koji nije uložijo ništa boli briga
https://youarenotsosmart.com/2011/03/25/the-sunk-cost-fallacy/
https://youarenotsosmart.com/2011/03/25/the-sunk-cost-fallacy/
Guest- Guest
Page 20 of 23 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21, 22, 23
Similar topics
» Austrija dala nogu Macronu i Merkel:Ne žele u 'EU vojsku'
» Kolinda dala nogu ministrici inozemnih(inostranih ili kako već) poslova regiona zapadnog balkana
» Jaca vs Holy receptura:'Što si im dala'?..'Dala sam im normabele'
» Puštajte bradu da ne budete gayevi
» Angelina Merkel - sumrak kancelarke?
» Kolinda dala nogu ministrici inozemnih(inostranih ili kako već) poslova regiona zapadnog balkana
» Jaca vs Holy receptura:'Što si im dala'?..'Dala sam im normabele'
» Puštajte bradu da ne budete gayevi
» Angelina Merkel - sumrak kancelarke?
Page 20 of 23