Angelina je Bradu dala nogu jer je napušena protuha i ispičutura
Page 22 of 23
Page 22 of 23 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23
Re: Angelina je Bradu dala nogu jer je napušena protuha i ispičutura
Sad je cak i secer taj koji izaziva ovisnost. Kada se sjetim zvakacih kada sam ja bio dijete. Desni su bile utrnute od secera i one crvene boje. Kolaci??? Dobijes secerni sok. Baka pravila "sarenu" tortu sa rumom. Nikada lijepsi kolac nisam pojeo u zivotu. Pokoj vjecni.
abraham- Posts : 14669
2014-04-14
abraham wrote: Baka pravila "sarenu" tortu sa rumom. Nikada lijepsi kolac nisam pojeo u zivotu. Pokoj vjecni.
a jel bio i fin?
Guest- Guest
najjaci :Dkic wrote:marcellus wrote:
2014-04-12
Da i izgledom i ukusom. Ne presladak i sa ukusom ruma u pozadini. Mislim da cu pokusati sloziti nesto takovo za Bozic.Noor wrote:abraham wrote: Baka pravila "sarenu" tortu sa rumom. Nikada lijepsi kolac nisam pojeo u zivotu. Pokoj vjecni.
a jel bio i fin?
2014-04-14
sigurno i orasi i čoksa, ha?abraham wrote:Da i izgledom i ukusom. Ne presladak i sa ukusom ruma u pozadini. Mislim da cu pokusati sloziti nesto takovo za Bozic.Noor wrote:abraham wrote: Baka pravila "sarenu" tortu sa rumom. Nikada lijepsi kolac nisam pojeo u zivotu. Pokoj vjecni.
a jel bio i fin?
Guest- Guest
abe nagovara cure na slatkise, a sam se drzi strogih dijeta i kani zivjeti barem sezdeset godina:)
dijagram-
2015-08-09
Btw, svi koji imaju više djece pogotovo muške znaju da je stalno makljaža među njima.
Trinity-
2014-04-17
dijagram wrote:abe nagovara cure na slatkise, a sam se drzi strogih dijeta i kani zivjeti barem sezdeset godina:)
nemre se mene ni na što nagovoriti, što više nagovaraš...ja više odbijam
nako..iz inata
Guest- Guest
Nema cokolade ali ima oraha. Naravno rum je bezalkoholni. Umjesto secera stevia i to je to.Noor wrote:sigurno i orasi i čoksa, ha?abraham wrote:Da i izgledom i ukusom. Ne presladak i sa ukusom ruma u pozadini. Mislim da cu pokusati sloziti nesto takovo za Bozic.Noor wrote:abraham wrote: Baka pravila "sarenu" tortu sa rumom. Nikada lijepsi kolac nisam pojeo u zivotu. Pokoj vjecni.
a jel bio i fin?
2014-04-14
haha, tocno to :Ddijagram wrote:abe nagovara cure na slatkise, a sam se drzi strogih dijeta i kani zivjeti barem sezdeset godina:)
2014-04-12
abraham wrote:Nema cokolade ali ima oraha. Naravno rum je bezalkoholni. Umjesto secera stevia i to je to.Noor wrote:sigurno i orasi i čoksa, ha?abraham wrote:Da i izgledom i ukusom. Ne presladak i sa ukusom ruma u pozadini. Mislim da cu pokusati sloziti nesto takovo za Bozic.Noor wrote:abraham wrote: Baka pravila "sarenu" tortu sa rumom. Nikada lijepsi kolac nisam pojeo u zivotu. Pokoj vjecni.
a jel bio i fin?
a koja krema?
Guest- Guest
Ima nesta u tome. Jedini muski koji mi je u obitelji(s oceve strane) prezivio 60 je bio otac. Cijele 62. Ja cu se kapom u zrak baciti i sa 60.dijagram wrote:abe nagovara cure na slatkise, a sam se drzi strogih dijeta i kani zivjeti barem sezdeset godina:)
2014-04-14
sekica, norka i trinka za sutra vec smisljaju koji kolac ce ranom zorom zamuljati:)
dijagram-
2015-08-09
mislim da ste oboje u pravu, stvar je samo u tome hoće li prije onaj prvi naći neki drugi interes ili će ovaj drugi shvatiti da ulaže u krivi 'projekt'Triny wrote:Prekida onaj tko je puno uložio a ništa dobio zauzvrat.deda wrote:tako funkcionira ljudska psiha, uvijek odlazi onaj koji najmanje gubi, koji nije ništa uložio
neva- Posts : 4367
2014-04-12
Ja necu..sutra opet moram u shopping :-(
Last edited by maggie13 on 23/9/2016, 21:39; edited 1 time in total
2014-04-12
ajme, pa bas malo.abraham wrote:Ima nesta u tome. Jedini muski koji mi je u obitelji(s oceve strane) prezivio 60 je bio otac. Cijele 62. Ja cu se kapom u zrak baciti i sa 60.dijagram wrote:abe nagovara cure na slatkise, a sam se drzi strogih dijeta i kani zivjeti barem sezdeset godina:)
obrni ti sest na devet, malo za promjenu:)
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:sekica, norka i trinka za sutra vec smisljaju koji kolac ce ranom zorom zamuljati:)
šnenokle, da me vrati u djetinjstvo :D
Guest- Guest
pa ces u leggiero na one torte:)maggie13 wrote:Ja necu..sutra opet moram u shopping :-(
dijagram-
2015-08-09
nikad cuo,al sigurno su,...slatke:)Noor wrote:dijagram wrote:sekica, norka i trinka za sutra vec smisljaju koji kolac ce ranom zorom zamuljati:)
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:nikad cuo,al sigurno su,...slatke:)Noor wrote:dijagram wrote:sekica, norka i trinka za sutra vec smisljaju koji kolac ce ranom zorom zamuljati:)
nikad čuo??
Guest- Guest
Page 22 of 23 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23
Similar topics
» Austrija dala nogu Macronu i Merkel:Ne žele u 'EU vojsku'
» Kolinda dala nogu ministrici inozemnih(inostranih ili kako već) poslova regiona zapadnog balkana
» Jaca vs Holy receptura:'Što si im dala'?..'Dala sam im normabele'
» Puštajte bradu da ne budete gayevi
» Angelina Merkel - sumrak kancelarke?
» Kolinda dala nogu ministrici inozemnih(inostranih ili kako već) poslova regiona zapadnog balkana
» Jaca vs Holy receptura:'Što si im dala'?..'Dala sam im normabele'
» Puštajte bradu da ne budete gayevi
» Angelina Merkel - sumrak kancelarke?
Page 22 of 23