Angelina je Bradu dala nogu jer je napušena protuha i ispičutura
Page 18 of 23
Page 18 of 23 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 23
Re: Angelina je Bradu dala nogu jer je napušena protuha i ispičutura
Neve wrote:uff onda se baš ne uklapam ni u jednu od tih tipizacijamarcellus wrote:velika guzica. šveđanke i švabice imaju veće sise i niže su.
daj da vidimo
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
kako stuca parkic?marcellus wrote:Neve wrote:uff onda se baš ne uklapam ni u jednu od tih tipizacijamarcellus wrote:velika guzica. šveđanke i švabice imaju veće sise i niže su.
daj da vidimo
2014-12-30
znam na što misliš, ali Gogi i ja isto ne sličimo, jedino po visinideda ilerminatus wrote:ti si čistokrvnija od njega, on je izmiješan
neke od osobina su npr. visina, dinarski tip je prosječno viši od drugih tipova, i npr. ukošeno čelo, pogledaj npr. Ivaniševića on je tipični primjerak
imam svijetlu put i pjegice (koje doduše skrivam), oči t. zelene, kosu prirodno plavu, nemam debele obrve, ni oči bliže postavljene, ni nisko čelo, ni četvrtastu vilicu...
možda sam izmiješana dinarska rasa sa još nekom? :/
neva- Posts : 4367
2014-04-12
ok, ali ovisi kako definiraš sličnosti.. samo kao fizičke ili igraju i neke druge sličnosti koje privlačededa ilerminatus wrote:pa istina je, ljude nesvjesno privlače sličnosti
to što povremeno lažem ne znači da nisam u pravu
2014-04-12
nećem, kažu ljudi da je napetije kad je misteriozno :Dmarcellus wrote:daj da vidimo
2014-04-12
Šved na ljetovanju u oporavljenoj Jugi??Neve wrote:znam na što misliš, ali Gogi i ja isto ne sličimo, jedino po visinideda ilerminatus wrote:ti si čistokrvnija od njega, on je izmiješan
neke od osobina su npr. visina, dinarski tip je prosječno viši od drugih tipova, i npr. ukošeno čelo, pogledaj npr. Ivaniševića on je tipični primjerak
imam svijetlu put i pjegice (koje doduše skrivam), oči t. zelene, kosu prirodno plavu, nemam debele obrve, ni oči bliže postavljene, ni nisko čelo, ni četvrtastu vilicu...
Zeksualna revolucija 1970tih i tako te stvari..
Last edited by bogomdani on 22/9/2016, 17:38; edited 1 time in total
Guest- Guest
Neve wrote:nećem, kažu ljudi da je napetije kad je misteriozno :Dmarcellus wrote:daj da vidimo
Nije jebiga. Ja sam misteriozan vec 10 godina....sve sto dobijes na kraju je puno vriske i psovanja boga.
Guest- Guest
MaximusDecimusMiridije wrote:Neve wrote:nećem, kažu ljudi da je napetije kad je misteriozno :Dmarcellus wrote:daj da vidimo
Nije jebiga. Ja sam misteriozan vec 10 godina....sve sto dobijes na kraju je puno vriske i psovanja boga.
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
trebaš se uspoređivati sa drugim ženama a ne s Karamarkom, sa bakom npr. i ljudima iz kraja iz kojeg dolaziš, prije se ženilo i udavalo uglavnom u krugu od 20km, nitko nije išao dalje po ljubavNeve wrote:znam na što misliš, ali Gogi i ja isto ne sličimo, jedino po visinideda ilerminatus wrote:ti si čistokrvnija od njega, on je izmiješan
Guest- Guest
bogomdani wrote:
ako je ranih 70ih, onda možda ova
Guest- Guest
tko zna, svašta je prolazilo ovim krajevima, možda mi je neka pretkinja bila nestašnabogomdani wrote:Šved na ljetovanju u oporavljenoj Jugi??
2014-04-12
predobroMaximusDecimusMiridije wrote:Nije jebiga. Ja sam misteriozan vec 10 godina....sve sto dobijes na kraju je puno vriske i psovanja boga.
2014-04-12
nije loše uspoređivati se s Karamarkom, ide mi u koristdeda ilerminatus wrote:trebaš se uspoređivati sa drugim ženama a ne s Karamarkom, sa bakom npr. i ljudima iz kraja iz kojeg dolaziš, prije se ženilo i udavalo uglavnom u krugu od 20km, nitko nije išao dalje po ljubav
2014-04-12
kad bi svaka žena davala pedalu mužu samo zato jer je vječno napušena protuha i ispičutura, pol foruma bi bilo razvedeno
marcellus wrote:kad bi svaka žena davala pedalu mužu samo zato jer je vječno napušena protuha i ispičutura, pol foruma bi bilo razvedeno
Problem je sto pola foruma stvarno je razvedeno :))
Guest- Guest
MaximusDecimusMiridije wrote:marcellus wrote:kad bi svaka žena davala pedalu mužu samo zato jer je vječno napušena protuha i ispičutura, pol foruma bi bilo razvedeno
jebiga...
valjda se podsvjesno preferiranje fizickih atributa odnosi samo na isti spol ?
betty.boop-
2015-01-23
marcellus wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:marcellus wrote:kad bi svaka žena davala pedalu mužu samo zato jer je vječno napušena protuha i ispičutura, pol foruma bi bilo razvedeno
jebiga...
Zasto? Pa to je pozitivno. Bolje da su razvedeni nego da zive pakao zivi....samo zato jer bi mozda jednom moglo biti bolje. Jebes to.
Guest- Guest
betty.boop wrote:valjda se podsvjesno preferiranje fizickih atributa odnosi samo na isti spol ?
wait what
kic wrote:betty.boop wrote:valjda se podsvjesno preferiranje fizickih atributa odnosi samo na isti spol ?
wait what
Ono kao voliš sam sebe. Diraš se i to.
Guest- Guest
ne, nego se usporedjujes s istima
betty.boop-
2015-01-23
Page 18 of 23 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 23
Similar topics
» Austrija dala nogu Macronu i Merkel:Ne žele u 'EU vojsku'
» Kolinda dala nogu ministrici inozemnih(inostranih ili kako već) poslova regiona zapadnog balkana
» Jaca vs Holy receptura:'Što si im dala'?..'Dala sam im normabele'
» Puštajte bradu da ne budete gayevi
» Angelina Merkel - sumrak kancelarke?
» Kolinda dala nogu ministrici inozemnih(inostranih ili kako već) poslova regiona zapadnog balkana
» Jaca vs Holy receptura:'Što si im dala'?..'Dala sam im normabele'
» Puštajte bradu da ne budete gayevi
» Angelina Merkel - sumrak kancelarke?
Page 18 of 23