ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Angelina je Bradu dala nogu jer je napušena protuha i ispičutura

Page 10 of 23 Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 16 ... 23  Next

Go down

Angelina je Bradu dala nogu jer je napušena protuha i ispičutura - Page 10 Empty Re: Angelina je Bradu dala nogu jer je napušena protuha i ispičutura

Post by Guest 20/9/2016, 23:15

bogomdani wrote:
Znam cure poput Neffe nase..to ne mos ukrotiti nikako...ono,nac se na zajednickom nazivniku i to je to..tu obicno brak niti ne dojde nikad..

takve cure vole opasne dečke, kriminalce

neve vam još i sugerira da je razbojnikova nevjesta a vi ništa ne kužite, mislite da će pasti na slatke riječi i komplimente, stručak cvijeća No

http://www.24sata.hr/news/izbjegla-izdrzavanje-kazne-na-interpolovoj-tjeralici-bivsa-miss-490006

Guest
Guest

Back to top Go down

Angelina je Bradu dala nogu jer je napušena protuha i ispičutura - Page 10 Empty Re: Angelina je Bradu dala nogu jer je napušena protuha i ispičutura

Post by Guest 20/9/2016, 23:20

Meni te glumice sve redom ono...koma. Sta ja znam. Od stvarno lijepih glumica...meni ko meni uvijek je bila jako napeta ona Eva Green....ima bas opaki nekakav bolesni osmjeh. Lijepe sise, glas cudan...imas citavo vrijeme onaj osjecaj i svi alarmi zvone da ce isisati sve zadovoljstvo iz tvoga zivota...iskoristit te i ostaviti kao ljusturu krepanog kita na kraju a svejedno mislis da bi se isplatilo.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kic 20/9/2016, 23:22

Eva Green je RELIGIJA

Angelina je Bradu dala nogu jer je napušena protuha i ispičutura - Page 10 Bscap014
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by Guest 20/9/2016, 23:23

Lara Croft je precijenjena

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 20/9/2016, 23:24

Angelina je Bradu dala nogu jer je napušena protuha i ispičutura - Page 10 Eva-green-makeup-2-Copie

fatalna faca. e.g. gledao sam je, ima oci ko opijum.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 20/9/2016, 23:29

Kazem. Bas bolesno zgodna zena. 

Angelina je Bradu dala nogu jer je napušena protuha i ispičutura - Page 10 Eva-Green-reagit-a-la-censure-de-son-affiche-C-est-beaucoup-de-bruit-pour-rien-!_portrait_w674
Angelina je Bradu dala nogu jer je napušena protuha i ispičutura - Page 10 13749-187295
Angelina je Bradu dala nogu jer je napušena protuha i ispičutura - Page 10 Eva-green-profile

Bez ikakvog nakita,ogrlica i inih sranja...nista od toga toj zeni ne treba.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 20/9/2016, 23:30

ma Jennifer je bolja :)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 20/9/2016, 23:30

MaximusDecimusMiridije wrote:
Bez ikakvog nakita,ogrlica i inih sranja...nista od toga toj zeni ne treba.
da ali nema Hrvatskih gena, nema nakoso čelo, i ima crvene pigmente

Last edited by deda ilerminatus on 20/9/2016, 23:31; edited 1 time in total
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kic 20/9/2016, 23:31

sise su najbolji nakit

ne ček, osmijeh, osmijeh da da
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by kic 20/9/2016, 23:32

Angelina je Bradu dala nogu jer je napušena protuha i ispičutura - Page 10 Bscap015

tužni cvijetić kontemplira koga će sljedećeg skratit za glavu
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by Guest 20/9/2016, 23:34

ipak se vracam na j.aniston :))
konacna odluka, ova je super,
ali .. j.aniston moj izbor !
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 20/9/2016, 23:37

Znas sta relativno je krio gledati ako bas covjek trazi lijepe zene medju glumicama izmedu te ajmo reci A liste....tradicionalno lijepih zena za kojima svi uzdisu. Mislim svi znaju da su Aniston,Theron,Jolie itd...ono da su ljudima napete. Ali ima nevidjeno lijepih zena koje nisu...ajmo reci tako visoko medju poznatima :)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 20/9/2016, 23:39

ima, kod nas, na ulicama, prave lepotice.
lice, telo, desetka, samo nisu dive.
ali, boli glava, i to  ne jedna, puno..i to bas lepe
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 20/9/2016, 23:40

Sta ja znam, meni nikada nisu bile napete djevojke koje su ono na prvu tradicionalno lijepe. Uvijek su interesantnije bile osobe svjesne sebe ali bez potrebe da upravo isticu to i to. Ako me razumijes.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by jastreb 20/9/2016, 23:40

Monica Bellucci je pojam za nju.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by kic 20/9/2016, 23:41

pizzon wrote:ipak se vracam na j.aniston :))
konacna odluka, ova je super,
ali .. j.aniston moj izbor !

tako je, aj ti tamo u red za Jenny, Eva is mine-
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by Guest 20/9/2016, 23:42

MaximusDecimusMiridije wrote:Sta ja znam, meni nikada nisu bile napete djevojke koje su ono na prvu tradicionalno lijepe. Uvijek su interesantnije bile osobe svjesne sebe ali bez potrebe da upravo isticu to i to. Ako me razumijes.
Angelina je Bradu dala nogu jer je napušena protuha i ispičutura - Page 10 CVUktkpTURBXy9kZmRiMDZiOTdhYjExYTk0ZDc3YmRkNWExZGE3ZTU1Zi5qcGeTlQLNAxQAwsOVAs0B1gDCw5UH2TIvcHVsc2Ntcy9NREFfLzFkNzRjYjQxNzA1OTUwNDM2NjI5Y2FiZDYwNmY1MGY2LnBuZwfCAA

recimo, ona je, meni, bila jedna o takvih.
laku noc !
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 20/9/2016, 23:43

Ste upoznali kada koga od tih slavnijih osoba? Jebote ja sam tu u totalnom deficitu...od stranih poznatijih ljudi....imam fotke s par nogometasa, Mika Hakinen je ljetovao kod mene i upoznao sam onu Keri Russel sta je glumila u seriji Felicity. Ona ljetuje na Korculi vec 15 godina otprilike.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 10 of 23 Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 16 ... 23  Next

Back to top

- Similar topics