Angelina je Bradu dala nogu jer je napušena protuha i ispičutura
Page 8 of 23
Page 8 of 23 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 15 ... 23
Re: Angelina je Bradu dala nogu jer je napušena protuha i ispičutura
koliki ti raspon ruku treba bit da dohvatiš stopala drugom rukom dok "bicikliraju", ako nisu djeca?bogomdani wrote:dob ili tezina???? Cure u prosjeku 55-60 kila,bez ebemti dignem jednom rukom..Da me vidis,ne bi niti ti palo na pamet ovako pitanje..frakcija wrote:mene brine visina (dob) tih ženskica koje si jednom rukom dizao oko struka, a drugom uspio golicati tabane..bogomdani wrote:ujujujuuuj..!!!!... E Neffe lipa,koliko ih je bilo u Survival Modu,pa kad su dospjele u moje ruke,nema vise pobjeci...migolje li migolje..uhvatim rukom oko struka,dignem od zemlje pa gili-gili po tabancicima.e da vis kako su pedalirale i vozile biciklo...pa malo pim pogrickam njezno slabine,e tu tek nastane treskavica..ma cirkus napravim zivi..samo sto ne piške u gacice...Neve wrote:romantičaru, read my lips: užasno sam škakljiva, a kad me netko škaklja automatski prelazim u survival mode i nema tu kroćenjabogomdani wrote:Mhhhhh..... ...ko nevina zdrebica...vrhunsko zadovoljstvo polako krotiti... :sleazy:
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
da probamo??frakcija wrote:koliki ti raspon ruku treba bit da dohvatiš stopala drugom rukom dok "bicikliraju", ako nisu djeca?bogomdani wrote:dob ili tezina???? Cure u prosjeku 55-60 kila,bez ebemti dignem jednom rukom..Da me vidis,ne bi niti ti palo na pamet ovako pitanje..frakcija wrote:mene brine visina (dob) tih ženskica koje si jednom rukom dizao oko struka, a drugom uspio golicati tabane..bogomdani wrote:ujujujuuuj..!!!!... E Neffe lipa,koliko ih je bilo u Survival Modu,pa kad su dospjele u moje ruke,nema vise pobjeci...migolje li migolje..uhvatim rukom oko struka,dignem od zemlje pa gili-gili po tabancicima.e da vis kako su pedalirale i vozile biciklo...pa malo pim pogrickam njezno slabine,e tu tek nastane treskavica..ma cirkus napravim zivi..samo sto ne piške u gacice...Neve wrote:
romantičaru, read my lips: užasno sam škakljiva, a kad me netko škaklja automatski prelazim u survival mode i nema tu kroćenja
Guest- Guest
Otpor se vrlo lako skrši debelim lancima a škaljivost pojača žestokom sadističkom dozom laganog paunovog peraNeve wrote:romantičaru, read my lips: užasno sam škakljiva, a kad me netko škaklja automatski prelazim u survival mode i nema tu kroćenjabogomdani wrote:Mhhhhh..... ...ko nevina zdrebica...vrhunsko zadovoljstvo polako krotiti... :sleazy:
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Idealne su cure koje imaju dugačke prste na rukama i nogama, drugi prst na stopalu obično duži od palca.bogomdani wrote:doooobro...melkior wrote:I tebi je TO ženstveno? Ne, to nije ženstveno, to je dječje.bogomdani wrote:eto...ma medene samo takoc..
moze ovo
..ne,ne..gledam i htio staviti staracka stopala ali je preuzas zivi..
cura od 30 godina,njeguje stopala,kava djecja..joooj na sto si ti navikao Melk???
2015-08-09
Ma ne treba..Lika od 80-90 kila lako fiksiram za mjesto,a cure tu ne treba spominjati..melkior wrote:Otpor se vrlo lako skrši debelim lancima a škaljivost pojača žestokom sadističkom dozom laganog paunovog peraNeve wrote:romantičaru, read my lips: užasno sam škakljiva, a kad me netko škaklja automatski prelazim u survival mode i nema tu kroćenjabogomdani wrote:Mhhhhh..... ...ko nevina zdrebica...vrhunsko zadovoljstvo polako krotiti... :sleazy:
Guest- Guest
bogomdani wrote:a sto cu vam ja kad ste balkanska zavidnost i jalnost..tako tipicno...jasambrend wrote:kic wrote::bljuje
Barun Munchausen je zapravo svečeva biografija...
darth_vader-
2014-04-17
aha..eno ima tema na seksu..Prelijepa zenska stopala..ima jedna takva..a ima takve jedna nasa forumasica..melkior wrote:Idealne su cure koje imaju dugačke prste na rukama i nogama, drugi prst na stopalu obično duži od palca.bogomdani wrote:doooobro...melkior wrote:I tebi je TO ženstveno? Ne, to nije ženstveno, to je dječje.bogomdani wrote:eto...ma medene samo takoc..
moze ovo
cura od 30 godina,njeguje stopala,kava djecja..joooj na sto si ti navikao Melk???
Guest- Guest
Dužina odaje dojam elegancije, nema ništa boljeg od elegantnog ženskog završetka.melkior wrote:Idealne su cure koje imaju dugačke prste na rukama i nogama, drugi prst na stopalu obično duži od palca.bogomdani wrote:doooobro...melkior wrote:I tebi je TO ženstveno? Ne, to nije ženstveno, to je dječje.bogomdani wrote:eto...ma medene samo takoc..
moze ovo
2015-08-09
lako je tebi s tima od metar i želja da naraste, ja sam ipak malo čvršći i ljući oraščićbogomdani wrote:ma cirkus napravim zivi..samo sto ne piške u gacice...
neva- Posts : 4367
2014-04-12
Pa naravno da je dobro,nego,ja se bas pitam..Ono,doista,jel vas stid pricati i opisivati detalje,ili jednostavno je nes trece po srijedi?Ono,nedorecena misao ostavlja dojam "mudrosti" ili nesto slicno..Ono kuul sam ako dostojanstveno sutim i samo nabacim detalj..Mislim koji qrc je po srijedi..jednostavne stvari koje svatko dozivljava,a vi mucite kao telad..izbacite to iz Sebea..zna covjeka osloboditi napetosti..
Guest- Guest
istina, ali ako me se planira ikad osloboditi od lanca i paunovog pera, onda je najbolje odmah si kupiti jednosmjernu kartu za Bolivijumelkior wrote:Otpor se vrlo lako skrši debelim lancima a škaljivost pojača žestokom sadističkom dozom laganog paunovog pera
neva- Posts : 4367
2014-04-12
Ovo je već bolje. Inače:bogomdani wrote:
2015-08-09
vis,neuki u iskustvu ne znaju da klad curu golicas posvuda,ona se prirodno zgrci u skoro fetalni polozaj..tad je dohvatis gdje god pozelis..samo moras cuvati celo i nos.. ..dobro,govorim za ove od 55-60 kila..dalje nisam probao,a visina u prosjeku 165-170 cenata...to je kratko,nis nemoguce napraviti..mislim,pravom Moškiji..Neve wrote:lako je tebi s tima od metar i želja da naraste, ja sam ipak malo čvršći i ljući oraščićbogomdani wrote:ma cirkus napravim zivi..samo sto ne piške u gacice...
Guest- Guest
Ma kakvi, živjet ćeš sretno i pokorno u lancima života svoga pod torturom sadističkog paunovog peraNeve wrote:istina, ali ako me se planira ikad osloboditi od lanca i paunovog pera, onda je najbolje odmah si kupiti jednosmjernu kartu za Bolivijumelkior wrote:Otpor se vrlo lako skrši debelim lancima a škaljivost pojača žestokom sadističkom dozom laganog paunovog pera
2015-08-09
uffff...Papčara..TO ne volim..e-bay ga...melkior wrote:Ovo je već bolje. Inače:bogomdani wrote:
Guest- Guest
Znam cure poput Neffe nase..to ne mos ukrotiti nikako...ono,nac se na zajednickom nazivniku i to je to..tu obicno brak niti ne dojde nikad..melkior wrote:Ma kakvi, živjet ćeš sretno i pokorno u lancima života svoga pod torturom sadističkog paunovog peraNeve wrote:istina, ali ako me se planira ikad osloboditi od lanca i paunovog pera, onda je najbolje odmah si kupiti jednosmjernu kartu za Bolivijumelkior wrote:Otpor se vrlo lako skrši debelim lancima a škaljivost pojača žestokom sadističkom dozom laganog paunovog pera
Guest- Guest
Intuitivno podsjeća na žensku superiornost, zar ne?bogomdani wrote:uffff...Papčara..TO ne volim..e-bay ga...melkior wrote:Ovo je već bolje. Inače:bogomdani wrote:
2015-08-09
Iskreno Melk,podsjeca me na jednu drugu Vrstu.. i bas zato mi se ne sviodja..sorry..
Guest- Guest
bed je da sam opako probirljiv i da znam odustati od cure samo ako mi se ne svidjaju njena stopala..moje Prokletstvo..ostatak moze biti savrsen,ali stopala ili osvoje me ili odbiju....cak ne mora biti niti ljepotica u faci..ono samo da je simpa..
Guest- Guest
Page 8 of 23 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 15 ... 23
Similar topics
» Austrija dala nogu Macronu i Merkel:Ne žele u 'EU vojsku'
» Kolinda dala nogu ministrici inozemnih(inostranih ili kako već) poslova regiona zapadnog balkana
» Jaca vs Holy receptura:'Što si im dala'?..'Dala sam im normabele'
» Puštajte bradu da ne budete gayevi
» Angelina Merkel - sumrak kancelarke?
» Kolinda dala nogu ministrici inozemnih(inostranih ili kako već) poslova regiona zapadnog balkana
» Jaca vs Holy receptura:'Što si im dala'?..'Dala sam im normabele'
» Puštajte bradu da ne budete gayevi
» Angelina Merkel - sumrak kancelarke?
Page 8 of 23