Angelina je Bradu dala nogu jer je napušena protuha i ispičutura
Page 15 of 23
Page 15 of 23 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 19 ... 23
Re: Angelina je Bradu dala nogu jer je napušena protuha i ispičutura
Tko se ne bi zaljubio u angelinu..negdasnju..ova danas se unistila nacisto..ja bi to naranio mesinom,pa fitnes,pa trcanje i plivanje,
Guest- Guest
bogo je's vidio jadrana..nikako da pogodi..a snjofa ko da mu ej zadnje....bogomdani wrote:Tko se ne bi zaljubio u angelinu..negdasnju..ova danas se unistila nacisto..ja bi to naranio mesinom,pa fitnes,pa trcanje i plivanje,
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
anđa - plastične sise, plastika na licu, tetovaže, nula bodova...
đenifer - puno bolje
đenifer - puno bolje
monika je vrhunska pička, a anđa celebrity i realno ne liči na ništa već odavno
nije za usporedbu
nije za usporedbu
monika je zakon i letitia, mrak od zena
2014-12-30
AL nema plave oči, veli Dedamarcellus wrote:monika je vrhunska pička,
Inače to je frajerima jako bitno, mislim boja očiju.
Ja sam doživjela da mi kaže da imam oči kao Plitivička jezera, na kaj sam odgovorila, moje oči su tamnosmeđe, a on, nisam mislio na boju, već dubinu.
Guest- Guest
....to am ti ja rekaoEva wrote:AL nema plave oči, veli Dedamarcellus wrote:monika je vrhunska pička,
Ja sam doživjela da mi kaže da imam oči kao Plitivička jezera, na kaj sam odgovorila, moje oči su tamnosmeđe, a on, nisam mislio na boju, već dubinu.
2015-09-08
ništa od toga nisu recesivna svojstva jer su izraz kombinacije više genaEva wrote:
Boja očiju, ušna resica, kao i mogućnost manipulacije jezikom takva su svojstva.
recesivna svojstva ovise o samo jednom genu
Guest- Guest
hehehehehe..je,je...vuksadinare wrote:bogo je's vidio jadrana..nikako da pogodi..a snjofa ko da mu ej zadnje....bogomdani wrote:Tko se ne bi zaljubio u angelinu..negdasnju..ova danas se unistila nacisto..ja bi to naranio mesinom,pa fitnes,pa trcanje i plivanje,
Guest- Guest
zar njoj nisu ocjekli sise?
2014-04-14
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Inace,vidio sam podosta ovijah arpakinja i Turkinja umotanih,samo lice,ali otkidaju istinskom ljepotom...u Turskoj i nize,spustaju glave doli,ali u Europi i ne bas..
Guest- Guest
Ne ovise, točno. Ali plavooki imaju samo recesivni gen za plavu boju očiju.deda ilerminatus wrote:ništa od toga nisu recesivna svojstva jer su izraz kombinacije više genaEva wrote:
Boja očiju, ušna resica, kao i mogućnost manipulacije jezikom takva su svojstva.
Guest- Guest
Eva wrote:
je, uvijek samo u njih gledaju
Guest- Guest
...jadran je zakon
2015-09-08
...kao sto bi rekla evicak..a'k ne mo's kitom mo's njuskombogomdani wrote:hehehehehe..je,je...vuksadinare wrote:bogo je's vidio jadrana..nikako da pogodi..a snjofa ko da mu ej zadnje....bogomdani wrote:Tko se ne bi zaljubio u angelinu..negdasnju..ova danas se unistila nacisto..ja bi to naranio mesinom,pa fitnes,pa trcanje i plivanje,
2015-09-08
ae..naravska stfar...vuksadinare wrote:...kao sto bi rekla evicak..a'k ne mo's kitom mo's njuskombogomdani wrote:hehehehehe..je,je...vuksadinare wrote:bogo je's vidio jadrana..nikako da pogodi..a snjofa ko da mu ej zadnje....bogomdani wrote:Tko se ne bi zaljubio u angelinu..negdasnju..ova danas se unistila nacisto..ja bi to naranio mesinom,pa fitnes,pa trcanje i plivanje,
Guest- Guest
Eva wrote:Ne ovise, točno. Ali plavooki imaju samo recesivni gen za plavu boju očiju.deda ilerminatus wrote:ništa od toga nisu recesivna svojstva jer su izraz kombinacije više genaEva wrote:
imaju više gena koji određuju koliko melanina će se lučiti, što manje melanina, to su oči svijetlije
oči mogu i mijenjati boju, ovisno o količini nutrijenata koje tijelo ima ili nekih drugih faktora poput hormona itd.
npr. mediteranski tip europljana ima više melanina, lakše dobiju boju na suncu od sjevernijih tipova
Last edited by deda ilerminatus on 22/9/2016, 14:40; edited 1 time in total
Guest- Guest
sintetikamarcellus wrote:plastičnjača
2014-04-14
Nastavno na temu razvoda, pa oni su svoj brak brandirali kao proizvod i tak ga prodavali. Sad ga samo povlače s tržišta i ponudit će uskoro nekaj novo s nekim drugim rolama.
Guest- Guest
Page 15 of 23 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 19 ... 23
Similar topics
» Austrija dala nogu Macronu i Merkel:Ne žele u 'EU vojsku'
» Kolinda dala nogu ministrici inozemnih(inostranih ili kako već) poslova regiona zapadnog balkana
» Jaca vs Holy receptura:'Što si im dala'?..'Dala sam im normabele'
» Puštajte bradu da ne budete gayevi
» Angelina Merkel - sumrak kancelarke?
» Kolinda dala nogu ministrici inozemnih(inostranih ili kako već) poslova regiona zapadnog balkana
» Jaca vs Holy receptura:'Što si im dala'?..'Dala sam im normabele'
» Puštajte bradu da ne budete gayevi
» Angelina Merkel - sumrak kancelarke?
Page 15 of 23