Jeremić jedini kandidat vredan pohvale
Page 37 of 41
Page 37 of 41 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41
Re: Jeremić jedini kandidat vredan pohvale
ok i ja se slažem da nema potrebe za ponavljanjem, ukoliko nema jel,Winter is coming wrote:jesi ili nisi,tvoja stvar,valjda se meni pricinilo,nebitno,necemo o tome ni o jasenovcumichaellcmacha wrote:ja nisam nikog ubio, niti sam se hvalio ikakvim ubojstvima, ja sam ustvrdio da sam bio pripadnik 2gbr koja se solidno suprotstavila velikosrpskoj agresiji i u skladu sa svojim operativnim vojno obrambenim mogućnostima ishodila pozitivne učinke u vojno ratnim sukobima sa četnicima, između ostalih i sa četnicima iz tvog mjesta.... tebi za informaciju pozitivan učinak je vojnička pobjeda a tu je uključena i smrt tvojih sunarodnjaka koji su bili u srazu s nama... međutim nije istina da sam ja likovao nad smrću tih tvojih četnika, naglašavam četnika jer tvoj kraj nije bio poznat po partizanima nego po četnicima, ja sam, to vrlo dobro znaju dionici onog tamo foruma, uvijek tvrdio da su sve te smrti bile nepotrebne i da žalim zbog svake od nbjih kako naše tako i vaše....
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
za ponavljanjem nasih prica? pa nema,i nije bilo nesto puno lijepo tu da bi covjek htio to ponavljatimichaellcmacha wrote:ok i ja se slažem da nema potrebe za ponavljanjem, ukoliko nema jel,Winter is coming wrote:jesi ili nisi,tvoja stvar,valjda se meni pricinilo,nebitno,necemo o tome ni o jasenovcumichaellcmacha wrote:ja nisam nikog ubio, niti sam se hvalio ikakvim ubojstvima, ja sam ustvrdio da sam bio pripadnik 2gbr koja se solidno suprotstavila velikosrpskoj agresiji i u skladu sa svojim operativnim vojno obrambenim mogućnostima ishodila pozitivne učinke u vojno ratnim sukobima sa četnicima, između ostalih i sa četnicima iz tvog mjesta.... tebi za informaciju pozitivan učinak je vojnička pobjeda a tu je uključena i smrt tvojih sunarodnjaka koji su bili u srazu s nama... međutim nije istina da sam ja likovao nad smrću tih tvojih četnika, naglašavam četnika jer tvoj kraj nije bio poznat po partizanima nego po četnicima, ja sam, to vrlo dobro znaju dionici onog tamo foruma, uvijek tvrdio da su sve te smrti bile nepotrebne i da žalim zbog svake od nbjih kako naše tako i vaše....
2014-04-14
pa gdje ces to citati,nema smislakic wrote:Hooliganjetta wrote:Stavi obruče ko Henrik.kic wrote:Hooliganjetta wrote:Ovog trena bacam oko na ovo: http://www.ivir.nl/publicaties/download/Expert_paper_hate_speech.pdfWinter is coming wrote:
serviraš
nemoj rec da si i ti bot, srce mi se lomi
srpski grb na pocetku dokumenta, odmah mi se ne da citati xD
2014-04-14
Don't be prejudiced. Konferencija Vijeća Evrope bila je u Beogradu u studenom 2013. Koliko vidim, ovaj expert paper je independent.kic wrote:Hooliganjetta wrote:Stavi obruče ko Henrik.kic wrote:Hooliganjetta wrote:Ovog trena bacam oko na ovo: http://www.ivir.nl/publicaties/download/Expert_paper_hate_speech.pdfWinter is coming wrote:
serviraš
nemoj rec da si i ti bot, srce mi se lomi
srpski grb na pocetku dokumenta, odmah mi se ne da citati xD
Guest- Guest
pokusavam se prisiliti da citam ali ne ide,prije sam gutao knjizurine...o hitleru,winetuu,sranja od danikena svasta nesto,a sad pocnem citati i neide nikako,valjda nemogu naci zanimljivu knjigu a imam neke na umukic wrote:zajebavam se, prekasno je za citanje sad..
2014-04-14
Winter is coming wrote:pokusavam se prisiliti da citam ali ne ide,prije sam gutao knjizurine...o hitleru,winetuu,sranja od danikena svasta nesto,a sad pocnem citati i neide nikako,valjda nemogu naci zanimljivu knjigu a imam neke na umukic wrote:zajebavam se, prekasno je za citanje sad..
net te sjebo, deinstalirao je strpljenje u tvom mozgu, ali to svakom radi..
da i ja sam si napravio tu dijagnozu,negdje sam procitao da nasi mozgovi vise ne rade kao prije,analiticki nego da smo poceli skenirati,sad npr ako nesto hocu saznati samo odem na google i u sekundi dobijem odgovor na moje pitanje ali tjesim se jer nisam od onih koji bulje u mob dok idu po cesti hahakic wrote:Winter is coming wrote:pokusavam se prisiliti da citam ali ne ide,prije sam gutao knjizurine...o hitleru,winetuu,sranja od danikena svasta nesto,a sad pocnem citati i neide nikako,valjda nemogu naci zanimljivu knjigu a imam neke na umukic wrote:zajebavam se, prekasno je za citanje sad..
2014-04-14
Winter is coming wrote:da i ja sam si napravio tu dijagnozu,negdje sam procitao da nasi mozgovi vise ne rade kao prije,analiticki nego da smo poceli skenirati,sad npr ako nesto hocu saznati samo odem na google i u sekundi dobijem odgovor na moje pitanje ali tjesim se jer nisam od onih koji bulje u mob dok idu po cesti hahakic wrote:Winter is coming wrote:pokusavam se prisiliti da citam ali ne ide,prije sam gutao knjizurine...o hitleru,winetuu,sranja od danikena svasta nesto,a sad pocnem citati i neide nikako,valjda nemogu naci zanimljivu knjigu a imam neke na umukic wrote:zajebavam se, prekasno je za citanje sad..
da bas nestrpljivo skeniranje, mozak kasa..
Winter is coming wrote:pokusavam se prisiliti da citam ali ne ide,prije sam gutao knjizurine...o hitleru,winetuu,sranja od danikena svasta nesto,a sad pocnem citati i neide nikako,valjda nemogu naci zanimljivu knjigu a imam neke na umukic wrote:zajebavam se, prekasno je za citanje sad..
Trik je ne pokusavati citati tematiku koja te inace interesira. Odaberi nesto sto ne privlaci nuzno na prvu. Nesto komicno....ili enciklopedijski....ili cak biografiju nekoga tko je uvjetno govoreci bitna svjetska osoba a karakterno je bio supak.
Guest- Guest
prevelik izborMaximusDecimusMiridije wrote:Winter is coming wrote:pokusavam se prisiliti da citam ali ne ide,prije sam gutao knjizurine...o hitleru,winetuu,sranja od danikena svasta nesto,a sad pocnem citati i neide nikako,valjda nemogu naci zanimljivu knjigu a imam neke na umukic wrote:zajebavam se, prekasno je za citanje sad..
Trik je ne pokusavati citati tematiku koja te inace interesira. Odaberi nesto sto ne privlaci nuzno na prvu. Nesto komicno....ili enciklopedijski....ili cak biografiju nekoga tko je uvjetno govoreci bitna svjetska osoba a karakterno je bio supak.
2014-04-12
hm vis,jednom sam uzeo neku knjigu onako,napamet,bez biranja sa ciljem da malo vjezbam engleski,nisam nista ni ocekivao,da ce biti nesto zanimljiva,cak stavise mislio sam da ce biti neki americki brljs kad ono totalno interesantna knjiga "dream warior" imas ono naravno uvod,zaplet,kulminacija a rasplet u sljedecoj knjizi,samo treba naletiti na takvu zanimljivu knjigu.MaximusDecimusMiridije wrote:Winter is coming wrote:pokusavam se prisiliti da citam ali ne ide,prije sam gutao knjizurine...o hitleru,winetuu,sranja od danikena svasta nesto,a sad pocnem citati i neide nikako,valjda nemogu naci zanimljivu knjigu a imam neke na umukic wrote:zajebavam se, prekasno je za citanje sad..
2014-04-14
hooliganjeta, a da prestanes spamat s jubitom, imas jukebox
procitao sam autoiografiju muhameda alija kao klinac i mogu reci da sam mu se tad divio,ali sad kad sam stari konj to divljenje je u vecoj mjeri nestao haha,inace u americi kazu da je najcitanija knjiga majn kampf od adolfaMaximusDecimusMiridije wrote:Winter is coming wrote:pokusavam se prisiliti da citam ali ne ide,prije sam gutao knjizurine...o hitleru,winetuu,sranja od danikena svasta nesto,a sad pocnem citati i neide nikako,valjda nemogu naci zanimljivu knjigu a imam neke na umukic wrote:zajebavam se, prekasno je za citanje sad..
2014-04-14
biografije su super zanr, pogotovo romaneskne, ali ni auto nisu lose mada puno seru o sebi pa mi je to najgori oblik..
offf knjige, Laso rulzWinter is coming wrote:hm vis,jednom sam uzeo neku knjigu onako,napamet,bez biranja sa ciljem da malo vjezbam engleski,nisam nista ni ocekivao,da ce biti nesto zanimljiva,cak stavise mislio sam da ce biti neki americki brljs kad ono totalno interesantna knjiga "dream warior" imas ono naravno uvod,zaplet,kulminacija a rasplet u sljedecoj knjizi,samo treba naletiti na takvu zanimljivu knjigu.MaximusDecimusMiridije wrote:Winter is coming wrote:pokusavam se prisiliti da citam ali ne ide,prije sam gutao knjizurine...o hitleru,winetuu,sranja od danikena svasta nesto,a sad pocnem citati i neide nikako,valjda nemogu naci zanimljivu knjigu a imam neke na umukic wrote:zajebavam se, prekasno je za citanje sad..
» Plenkovic pobijedio na izborima na kojima je bio jedini kandidat
» Puhovski:Skoro jedini kao predsjednicki kandidat i politicar moze doci opusteno ne plaseci se zvizduka
» Glasanje za generalnog sekretara UN: Jeremić izbio na drugo mesto
» pohvale marcellusu
» Plenkovic pobijedio na izborima na kojima je bio jedini kandidat
» Puhovski:Skoro jedini kao predsjednicki kandidat i politicar moze doci opusteno ne plaseci se zvizduka
» Glasanje za generalnog sekretara UN: Jeremić izbio na drugo mesto
» pohvale marcellusu
Page 37 of 41