Jeremić jedini kandidat vredan pohvale
Page 25 of 41
Page 25 of 41 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 33 ... 41
Re: Jeremić jedini kandidat vredan pohvale
Maxo ajde ne kakaj, mene i kaju si banirao ko zna koliko puta za puno manje pizdarije od ovoga što crveni četnik sere na svakodnevnoj bazi.MaximusDecimusMiridije wrote:Lika se sustavno vrijeda na sve moguce jebene nacine godinama. Ono ide vam na kurac jer se zajebava kako se zajebava...i tu sva prica staje. Nikakve uvrede djece i ostale pizdematerine.....koma.
Guest- Guest
dzango wrote:NIje bilo ništa uvredljivo za decu. A kažu i da ovaj i sam često spominje svoju decu na forumu.tre911 wrote:A inferiornost je ne spominjati bilo čiju djecu u bilo kojem kontekstu? ma hajde, baš mi je to drago čuti od tebe i crvenog četnika.dzango wrote:Crvenkastog banuju zato što je najpametniji i ne znaju da mu odgovore. Čista osveta inferiornih.Noor wrote:dzango wrote:
Pravda za Crvenkastog.
neće se sa djecom zajebavati, to ti ja kažem.
džango, nemoj da te opletem kako bih trebala...
čuj nije bilo uvredljivo za decu...nije bilo uvredljivo, ali je bila prikrivena prijetnja, a to je puno gore.
a ako miha, ili bilo tko od nas ovdje odlučimo spominjati svoju vlastitu djecu, to je naša odluka i nikome drugom ne daje za pravo da rade isto, a najmanje u kontekstu u kojem je to vješto progurao crveni.
shvaTaš?
Guest- Guest
jedete govna a burek jeftin,sjecam se kakste se sprdali sa ubistvima srpske djece ili ste cutali na to,na ubistvo aleksandre zec i ostale djece,a ovdje se palite ko sibica na nevine zajebancije crvenkastog,ma gadite mi se
2014-04-14
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Winter is coming wrote:jedete govna a burek jeftin,sjecam se kakste se sprdali sa ubistvima srpske djece ili ste cutali na to,na ubistvo aleksandre zec i ostale djece,a ovdje se palite ko sibica na nevine zajebancije crvenkastog,ma gadite mi se
pali traktor i ćao!
Guest- Guest
Da. Imam i screenshots, zlu netrebalo.dzango wrote:NIje bilo ništa uvredljivo za decu. A kažu i da ovaj i sam često spominje svoju decu na forumu.tre911 wrote:A inferiornost je ne spominjati bilo čiju djecu u bilo kojem kontekstu? ma hajde, baš mi je to drago čuti od tebe i crvenog četnika.dzango wrote:Crvenkastog banuju zato što je najpametniji i ne znaju da mu odgovore. Čista osveta inferiornih.Noor wrote:dzango wrote:
Pravda za Crvenkastog.
Guest- Guest
jebiga,ajde ih pitaj jel im zao nase djece,je kurac,za njih svi svi mi prljavi i zamazani cetnici,ne se zavaravatidzango wrote:Ban za NATO.Winter is coming wrote:
Last edited by Winter is coming on 24/9/2016, 22:56; edited 1 time in total
2014-04-14
Ironija maxo, no ti si me uglavnom banirao a kaji su doslovce spičio ban čim se pojavi na forumu, poslje se to sredilo ali brate u početku si bio katastrofa za nas desničare :DMaximusDecimusMiridije wrote:tre911 wrote:Mene maxo uglavnom, boleyn je bila ok ali čak je i marcu spičila ban koji put. Admini su bilo uglčavno ok osim maxe, taj je bio najgoriveber wrote:tko vas jebe. bili su principjelni.Winter is coming wrote:a tek ona boylenica fuj,najbolja mi bila seven of nine iako me i ona banirala ali to sam onda sigurno zasluziobogomdani wrote:
Agree..no Ti da cutis,i da se do kraja ovog tisćljeća posipas svim vulkanskim pepelima cijele galaksije..Koji si ti tek bio Pizdun kad si bio Admin
teta boo i max, čak i aimee.
dobiješ ban i kaj sada, idem cvilit okolo.
Ja najgori? Auuu...
Guest- Guest
crveni je maliciozno govno četničko.maggie13 wrote:Sve sam rekla..ima ih ovdje koji pisu o zenama,npr,takve gadarije, ima ih zlocestih, ljubomornih, spletkarosa..crveni je ok za forumsku komunikaciju, samo se mora ostavit spominjanja djece, makar mislio 'najbolje' ili 'najgore'..
koje je otišlo za beograd i dolazi ovdje dolazi srat. ja nisam na niti jednom srpskom forumu.
probudi se i prvo se ušalta na forum i ide srat.
konstantno sere, a kako ga nitko ne fućka počeo je jebat mačkumater.
nisam mu ja, a ni drugi kriv što je sin jugooficira gibao zai što je za srbiju.
nitko ga nije tjerao i neka odjebe sa svojim frustracijama.
ili, ako već vuče vraga za rep i sere, neka se pojavi gdje smo dogovorili.
jednostavno, a ne iz srbije srat da nisam došao...
2014-12-30
Ajde probaj...Noor wrote:dzango wrote:NIje bilo ništa uvredljivo za decu. A kažu i da ovaj i sam često spominje svoju decu na forumu.tre911 wrote:A inferiornost je ne spominjati bilo čiju djecu u bilo kojem kontekstu? ma hajde, baš mi je to drago čuti od tebe i crvenog četnika.dzango wrote:Crvenkastog banuju zato što je najpametniji i ne znaju da mu odgovore. Čista osveta inferiornih.Noor wrote:
džango, nemoj da te opletem kako bih trebala...
čuj nije bilo uvredljivo za decu...nije bilo uvredljivo, ali je bila prikrivena prijetnja, a to je puno gore.
a ako miha, ili bilo tko od nas ovdje odlučimo spominjati svoju vlastitu djecu, to je naša odluka i nikome drugom ne daje za pravo da rade isto, a najmanje u kontekstu u kojem je to vješto progurao crveni.
shvaTaš?
Nije bila nikakva pretnja. Tripuješ bezveze. Samo ga je zajebavao na osnovu ranijih rasprava.
zali se kicu sta da ti radimNoor wrote:Winter is coming wrote:jedete govna a burek jeftin,sjecam se kakste se sprdali sa ubistvima srpske djece ili ste cutali na to,na ubistvo aleksandre zec i ostale djece,a ovdje se palite ko sibica na nevine zajebancije crvenkastog,ma gadite mi se
pali traktor i ćao!
2014-04-14
pa necemo ga izgnat jer je drugaciji..ili?veber wrote:crveni je maliciozno govno četničko.maggie13 wrote:Sve sam rekla..ima ih ovdje koji pisu o zenama,npr,takve gadarije, ima ih zlocestih, ljubomornih, spletkarosa..crveni je ok za forumsku komunikaciju, samo se mora ostavit spominjanja djece, makar mislio 'najbolje' ili 'najgore'..
koje je otišlo za beograd i dolazi ovdje dolazi srat. ja nisam na niti jednom srpskom forumu.
2014-04-12
Đžango ti si moju ženu spominjao na desetke puta iako je nisam spominjao nigdje tako da...dzango wrote:NIje bilo ništa uvredljivo za decu. A kažu i da ovaj i sam često spominje svoju decu na forumu.tre911 wrote:A inferiornost je ne spominjati bilo čiju djecu u bilo kojem kontekstu? ma hajde, baš mi je to drago čuti od tebe i crvenog četnika.dzango wrote:Crvenkastog banuju zato što je najpametniji i ne znaju da mu odgovore. Čista osveta inferiornih.Noor wrote:dzango wrote:
Pravda za Crvenkastog.
Guest- Guest
Jebem ih u usta sifilistična i raspala.Winter is coming wrote:jebiga,ajde ih pitaj jel im zao nase djece,je kurac,za njih svi svi mi prljavi i zamazani cetnici,ne se zavaravatidzango wrote:Ban za NATO.Winter is coming wrote:
Ja sam i sam priznao ranije na temi da spominjem žene.tre911 wrote:Đžango ti si moju ženu spominjao na desetke puta iako je nisam spominjao nigdje tako da...dzango wrote:NIje bilo ništa uvredljivo za decu. A kažu i da ovaj i sam često spominje svoju decu na forumu.tre911 wrote:A inferiornost je ne spominjati bilo čiju djecu u bilo kojem kontekstu? ma hajde, baš mi je to drago čuti od tebe i crvenog četnika.dzango wrote:Crvenkastog banuju zato što je najpametniji i ne znaju da mu odgovore. Čista osveta inferiornih.Noor wrote:
Last edited by dzango on 24/9/2016, 23:02; edited 2 times in total
i "nevidljiva"dzango wrote:Jebem ih u usta sifilistična i raspala.Winter is coming wrote:jebiga,ajde ih pitaj jel im zao nase djece,je kurac,za njih svi svi mi prljavi i zamazani cetnici,ne se zavaravatidzango wrote:Ban za NATO.Winter is coming wrote:
2014-04-14
Niko se nikda nije sprdao sa ničijim djetetom ako aludiraš na nas, sprdamo se sa kojekakvim likovima koji to izvlače iz naftalina i koriste ih/ga/je za svakodnevnu uporabu brisanja guzice sa istom tom djecom.Winter is coming wrote:jedete govna a burek jeftin,sjecam se kakste se sprdali sa ubistvima srpske djece ili ste cutali na to,na ubistvo aleksandre zec i ostale djece,a ovdje se palite ko sibica na nevine zajebancije crvenkastog,ma gadite mi se
Guest- Guest
Veber se zaljubiška u Crvenkastog i zove ga na dejt.maggie13 wrote:pa necemo ga izgnat jer je drugaciji..ili?veber wrote:crveni je maliciozno govno četničko.maggie13 wrote:Sve sam rekla..ima ih ovdje koji pisu o zenama,npr,takve gadarije, ima ih zlocestih, ljubomornih, spletkarosa..crveni je ok za forumsku komunikaciju, samo se mora ostavit spominjanja djece, makar mislio 'najbolje' ili 'najgore'..
Winter is coming wrote:zali se kicu sta da ti radimNoor wrote:Winter is coming wrote:jedete govna a burek jeftin,sjecam se kakste se sprdali sa ubistvima srpske djece ili ste cutali na to,na ubistvo aleksandre zec i ostale djece,a ovdje se palite ko sibica na nevine zajebancije crvenkastog,ma gadite mi se
pali traktor i ćao!
ne smetaš ti meni, nego...kažeš da ti se gadimo. ne bi ja s takvim ljudima koji mi se gade bila ni trena, a ne ovoliko vremena koliko tu otčamiš
Guest- Guest
pa nemoj,nemam ja nikakve iluzije,volim razobliciti lazi i iskristalizirati neke stvari a to sam sad i uradioNoor wrote:Winter is coming wrote:zali se kicu sta da ti radimNoor wrote:Winter is coming wrote:jedete govna a burek jeftin,sjecam se kakste se sprdali sa ubistvima srpske djece ili ste cutali na to,na ubistvo aleksandre zec i ostale djece,a ovdje se palite ko sibica na nevine zajebancije crvenkastog,ma gadite mi se
pali traktor i ćao!
ne smetaš ti meni, nego...kažeš da ti se gadimo. ne bi ja s takvim ljudima koji mi se gade bila ni trena, a ne ovoliko vremena koliko tu otčamiš
2014-04-14
Page 25 of 41 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 33 ... 41
Similar topics
» Karamarko jedini kandidat za predsjednika HDZ-a
» Plenkovic pobijedio na izborima na kojima je bio jedini kandidat
» Puhovski:Skoro jedini kao predsjednicki kandidat i politicar moze doci opusteno ne plaseci se zvizduka
» Glasanje za generalnog sekretara UN: Jeremić izbio na drugo mesto
» pohvale marcellusu
» Plenkovic pobijedio na izborima na kojima je bio jedini kandidat
» Puhovski:Skoro jedini kao predsjednicki kandidat i politicar moze doci opusteno ne plaseci se zvizduka
» Glasanje za generalnog sekretara UN: Jeremić izbio na drugo mesto
» pohvale marcellusu
Page 25 of 41