Jeremić jedini kandidat vredan pohvale
Page 3 of 41
Page 3 of 41 • 1, 2, 3, 4 ... 22 ... 41
Re: Jeremić jedini kandidat vredan pohvale
omni wrote:Od agresora????pizzon wrote:nije bitno, srbija je dobila odlicnu podrsku.RayMabus wrote:Ipak ga nece izabrat jer Ameri s pravom sumnjaju da bi onda on bio Putinov glasnogovrnik tamo.pizzon wrote:bitno da je jeremicdobio super
da je srbija u samom vrhu
daleko iza sebe ostavila reg. konkurente
pri glasanju
iznad nasih najhrabrijih ocekivanja.
ne samo njih.
eh, nemci dobili 2x preko nosa od zapada,
zestoko, pa opet partneri.
Guest- Guest
UN toliko Hrvatsku ne zanima. Hrvatskoj su bitnije konkretne stvari tamo.
Otvorio sam temu al nikoga nezanima :
Usvojena rezolucija UN o bezbjednosti na aerodromima
Otvorio sam temu al nikoga nezanima :
Usvojena rezolucija UN o bezbjednosti na aerodromima
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Pa ne mozes ti sebe poredit s Nemcima, druga kultura, drugi mentalitet, lose pamte, nisu drcni jbg.pizzon wrote:omni wrote:Od agresora????pizzon wrote:nije bitno, srbija je dobila odlicnu podrsku.RayMabus wrote:Ipak ga nece izabrat jer Ameri s pravom sumnjaju da bi onda on bio Putinov glasnogovrnik tamo.pizzon wrote:bitno da je jeremicdobio super
da je srbija u samom vrhu
daleko iza sebe ostavila reg. konkurente
pri glasanju
iznad nasih najhrabrijih ocekivanja.
ne samo njih.
eh, nemci dobili 2x preko nosa od zapada,
zestoko, pa opet partneri.
omni-
2014-04-12
normalno da ne poredim sebe,
srbe i nemce,
rec je o politici.
a da ti kazem, ja, licno, sa nemcima imam
pozitivna iskustva, neuporedivo vise nego minusa.
i nisam primetio da smo mi toliko 2 sveta.
jeste da jeste, ali nije to nista posebno, vise
stvar ekonomskih razlika.
srbe i nemce,
rec je o politici.
a da ti kazem, ja, licno, sa nemcima imam
pozitivna iskustva, neuporedivo vise nego minusa.
i nisam primetio da smo mi toliko 2 sveta.
jeste da jeste, ali nije to nista posebno, vise
stvar ekonomskih razlika.
Guest- Guest
Hr je clanica EU i NATOa i slijedi tu politiku a te države su i vodece u UN uz Rusiju i KInu tako da je iz tocke Hr nepotrebno se tu natjecati kad i onako vodi politiku ovih stalnih clanica u UNu.
Srbija ima Kosovo i taj problem , nije u nikavim vojnim savezima a ni politicko ekonomskim pa se tu traži i to joj je bitno.
Nama nije nit nas zanima da na to trošimo puno vremena i energije.
Srbija ima Kosovo i taj problem , nije u nikavim vojnim savezima a ni politicko ekonomskim pa se tu traži i to joj je bitno.
Nama nije nit nas zanima da na to trošimo puno vremena i energije.
2014-04-11
i sa nemicama imam pozitivna iskustva.
ranije, kad sam bio bas..bas
jedne veceri, grcka,
poslale nemice gazdaricu,
da mi prenese poziv da idemo na
ponocno kupanje, da se zezamo.
to je recimo jedna epizoda
ranije, kad sam bio bas..bas
jedne veceri, grcka,
poslale nemice gazdaricu,
da mi prenese poziv da idemo na
ponocno kupanje, da se zezamo.
to je recimo jedna epizoda
Last edited by pizzon on 23/9/2016, 11:47; edited 1 time in total
Guest- Guest
Srbija se traži cak i u nesvrstanima. Evo Dačić prije par dana bio u Venezueli.
A
DAČIĆ NESVRSTANIMA: Ostanite dosledni, nemojte da priznate nezavisnost Kosova!
Potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić apelovao je danas na države članice Pokreta nesvrstanih zemalja da, uprkos pritiscima da priznaju kosovsku nezavisnost, ostanu dosledni u odbrani normi međunarodnog pravnog poretka
http://www.informer.rs/vesti/politika/92486/DACIC-NESVRSTANIMA-Ostanite-dosledni-nemojte-priznate-nezavisnost-Kosova
A
DAČIĆ NESVRSTANIMA: Ostanite dosledni, nemojte da priznate nezavisnost Kosova!
Potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić apelovao je danas na države članice Pokreta nesvrstanih zemalja da, uprkos pritiscima da priznaju kosovsku nezavisnost, ostanu dosledni u odbrani normi međunarodnog pravnog poretka
http://www.informer.rs/vesti/politika/92486/DACIC-NESVRSTANIMA-Ostanite-dosledni-nemojte-priznate-nezavisnost-Kosova
2014-04-11
BB-8- Posts : 3678
2016-01-25
Uglavnom neke teme su Srbiji full zanimljive dok recimo u Hr uopce nisu aktualne ....tako je i taj UN ....Srbiji je to vitalno bitno radi utjecaja na međunarodnoj razini posebno oko pitanja Kosova dok Hr slijedi NATO i EU politiku pa samim time i vecine clanica UNa među kojima su i stalne tri ( Amerika , Francuska , VB ) pa ono nije im ta tema toliko napeta koliko je to recimo Srbiji.
2014-04-11
RayMabus wrote:dawson wrote:Volstrit džornal
Kako god napisali, po srBskom neće biti u krivu jer nemaju standardizirana pravila i svatko brljavi kako god hoće.
Piglet- Posts : 1500
2016-02-24
KOd Hrvata je još gore. Oni pravopis menjaju kako vetar duva i kako kome treba da se uvuku u bulju. Kakav narod, takav i pravopis.Piglet wrote:RayMabus wrote:dawson wrote:Volstrit džornal
Kako god napisali, po srBskom neće biti u krivu jer nemaju standardizirana pravila i svatko brljavi kako god hoće.
[size=36]Presek glasova u SB UN: Jeremić drugi[/size]
Kandidat Srbije za generalnog sekretara UN Vuk Jeremić nalazi se na drugom mestuprema preseku glasova posle četvrte runde glasanja u SB UN.
IZVOR: DANAS
Kandidat Srbije za generalnog sekretara UN Vuk Jeremić nalazi se na drugom mestuprema preseku glasova posle četvrte runde glasanja u SB UN.
IZVOR: DANAS
dzango wrote:KOd Hrvata je još gore. Oni pravopis menjaju kako vetar duva i kako kome treba da se uvuku u bulju. Kakav narod, takav i pravopis.Piglet wrote:RayMabus wrote:dawson wrote:Volstrit džornal
Guest- Guest
Nemoj ti o uvlacenju nekoga nekome. Mislim zvuci komicno u trenutku kad se uvlacite u dve bulje skoro pa istovremeno.dzango wrote:KOd Hrvata je još gore. Oni pravopis menjaju kako vetar duva i kako kome treba da se uvuku u bulju. Kakav narod, takav i pravopis.Piglet wrote:RayMabus wrote:dawson wrote:Volstrit džornal
omni-
2014-04-12
Imaš potpuno pravo, zato su se Srbi po običaju unaprijed predali i prestali uopće razvijati jezik. Većina stanovništva nepismena, tko vas jebe, pišite kako god hoćete, svi ste u pravu.dzango wrote:KOd Hrvata je još gore. Oni pravopis menjaju kako vetar duva i kako kome treba da se uvuku u bulju. Kakav narod, takav i pravopis.Piglet wrote:RayMabus wrote:dawson wrote:Volstrit džornal
Piglet- Posts : 1500
2016-02-24
Demokratija moj bato. Nama ne određuje stranka na vlasti kako ćemo da pišemo. Ne glumimo budale i ne izmišljamo reči kako se promeni vlast. Kako već rekoh, kakav narod takav i pravopis.Piglet wrote:Imaš potpuno pravo, zato su se Srbi po običaju unaprijed podali, predali i prestali uopće razvijati jezik. Većina stanovništva nepismena, tko vas jebe, pišite kako god hoćete, svi ste u pravu.dzango wrote:KOd Hrvata je još gore. Oni pravopis menjaju kako vetar duva i kako kome treba da se uvuku u bulju. Kakav narod, takav i pravopis.Piglet wrote:RayMabus wrote:dawson wrote:Volstrit džornal
dzango wrote:Demokratija moj bato. Nama ne određuje stranka na vlasti kako ćemo da pišemo. Ne glumimo budale i ne izmišljamo reči kako se promeni vlast. Kako već rekoh, kakav narod takav i pravopis.Piglet wrote:Imaš potpuno pravo, zato su se Srbi po običaju unaprijed podali, predali i prestali uopće razvijati jezik. Većina stanovništva nepismena, tko vas jebe, pišite kako god hoćete, svi ste u pravu.dzango wrote:KOd Hrvata je još gore. Oni pravopis menjaju kako vetar duva i kako kome treba da se uvuku u bulju. Kakav narod, takav i pravopis.Piglet wrote:RayMabus wrote:
svaki živ jezik je podložan promjenama i one se vrše, više ili manje uspješno, to je sad druga stvar.
jedino mrtvi jezici miruju. latinski i srpski.
Guest- Guest
Ne znam, i mi imamo sjeban pravopis, čitam neke grammar nazije, pa jebate ispadne da nitko nije u stanju složiti rečenicu po propisima.
Evo, riječ "ukoliko" bi trebala po preporukama ići u paru s "utoliko", a kod nas se uvriježila kao sofisticirani substitut za "ako".
Najviše grešaka ima u zakonima i podzakonskim aktima, kao da ni jedan tekst ne ide na lektoriranje.
Evo, riječ "ukoliko" bi trebala po preporukama ići u paru s "utoliko", a kod nas se uvriježila kao sofisticirani substitut za "ako".
Najviše grešaka ima u zakonima i podzakonskim aktima, kao da ni jedan tekst ne ide na lektoriranje.
Jezik se menja ali u skladu sa vremenom, socijalnim i društvenim promenama. Jedino se kod Hrvata menja nasilno, u skladu sa političkim promenama i promenama vlasti. Jedino su Hrvati zatupasti i dozvoljavaju da im razni bivši komunistički apartčici menjaju jezik kojim govore učeći ih da do sada nisu bili dovoljno Hrvati. Zato i služe za ismejavanje i zajebanciju.Noor wrote:dzango wrote:Demokratija moj bato. Nama ne određuje stranka na vlasti kako ćemo da pišemo. Ne glumimo budale i ne izmišljamo reči kako se promeni vlast. Kako već rekoh, kakav narod takav i pravopis.Piglet wrote:Imaš potpuno pravo, zato su se Srbi po običaju unaprijed podali, predali i prestali uopće razvijati jezik. Većina stanovništva nepismena, tko vas jebe, pišite kako god hoćete, svi ste u pravu.dzango wrote:KOd Hrvata je još gore. Oni pravopis menjaju kako vetar duva i kako kome treba da se uvuku u bulju. Kakav narod, takav i pravopis.Piglet wrote:
svaki živ jezik je podložan promjenama i one se vrše, više ili manje uspješno, to je sad druga stvar.
dzango wrote:Jezik se menja ali u skladu sa vremenom, socijalnim i društvenim promenama. Jedino se kod Hrvata menja nasilno, u skladu sa političkim promenama i promenama vlasti. Jedino su Hrvati zatupasti i dozvoljavaju da im razni bivši komunistički apartčici menjaju jezik kojim govore učeći ih da do sada nisu bili dovoljno Hrvati. Zato i služe za ismejavanje i zajebanciju.Noor wrote:dzango wrote:Demokratija moj bato. Nama ne određuje stranka na vlasti kako ćemo da pišemo. Ne glumimo budale i ne izmišljamo reči kako se promeni vlast. Kako već rekoh, kakav narod takav i pravopis.Piglet wrote:Imaš potpuno pravo, zato su se Srbi po običaju unaprijed podali, predali i prestali uopće razvijati jezik. Većina stanovništva nepismena, tko vas jebe, pišite kako god hoćete, svi ste u pravu.dzango wrote:
KOd Hrvata je još gore. Oni pravopis menjaju kako vetar duva i kako kome treba da se uvuku u bulju. Kakav narod, takav i pravopis.
trebalo je hrvatski očistiit od nametnutih četnizama, štaš
Guest- Guest
Page 3 of 41 • 1, 2, 3, 4 ... 22 ... 41
Similar topics
» Karamarko jedini kandidat za predsjednika HDZ-a
» Plenkovic pobijedio na izborima na kojima je bio jedini kandidat
» Puhovski:Skoro jedini kao predsjednicki kandidat i politicar moze doci opusteno ne plaseci se zvizduka
» Glasanje za generalnog sekretara UN: Jeremić izbio na drugo mesto
» pohvale marcellusu
» Plenkovic pobijedio na izborima na kojima je bio jedini kandidat
» Puhovski:Skoro jedini kao predsjednicki kandidat i politicar moze doci opusteno ne plaseci se zvizduka
» Glasanje za generalnog sekretara UN: Jeremić izbio na drugo mesto
» pohvale marcellusu
Page 3 of 41