Jeremić jedini kandidat vredan pohvale
Page 8 of 41
Page 8 of 41 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 41
Re: Jeremić jedini kandidat vredan pohvale
Jebote koji indijanac. Alo bre nepismeni. Ja sam tebi već napisao da si glup a sad ispadaš i jadan i nekreativan, što opet pokazuje da se definitivno radi o ante iz kante. On je bio najgluplji i na starom forumu.Piglet wrote:Napisao bih ti da si attention whore, ali nećeš znati jadan prevesti pa nema druge da ti kažem tako, da si glup kao qrac.dzango wrote:Ne zna. Glup. Je l' ovo onaj ante iz kante sa starog foruma? Neodoljivo podseća. Pre svega po inteligenciji.Piglet wrote:Opet se guraš, imao si priliku i prosuo se koliko si nizak i debeo, pusti sad pizzona. Znamo da ti ne znaš i da nabadaš kao ćorava kokoš dok pišeš.dzango wrote:Ima li neki New Yorčanin na spisku?Piglet wrote:
Pizzone, evo par riječi koje ti pokušaj prevesti na srpski - Elvis Presley, srpstvo, Andy Murray, Dirk Kuyt, centimetar.
One tvoje kolege Stanojko i dzango su se propisno osramotili, ali oni su dokazano neuki, možda ti znaš.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Ti najbolje da skoče iz zrakomata ili se upucaju iz samokresa.jastreb wrote:Ma mislim da je pravilno pisati npr. Michael Jaskcon,a ne Majkl Džekson,ali mi najviše ide na živce kad pojedine budale ne napišu Fjodor Mihaljovič Dostojevski,nego Fiodor Mihailowitz Dostoiewskiy,a u zadnje vrijeme vidio sam da i makedonska imena pišu npr. Darko Panchef!!!Piglet wrote:1. krivo - Kako za „Blic” objašnjava profesor Ivan Klajn, ispravnoj verziji „Presli” pribegavaju samo pojedini znalci, a ovo nije usamljeni dokaz da često grešimo u transkripciji stranih reči.pizzon wrote:1. za Q me stisni, elvis prisli,
2. endu mari, inace izgovaramo endi marej.
3. dirk kojt
srpstvo i centimetar ne znam da prevedem ):)
2. polutočno - Iako najuspešnijeg škotskog tenisera novinari, ali i najšira javnost nazivaju Endi Marej, pravilno je reći Endi Mari.
3. krivo, radi se o nizozemskom imenu - Dirk Kuijt
No dobro, bolji si od svojih neukih kolega pa te neću zezati
Neki su i Prištinu počeli pisati kao Prishtina.
https://2img.net/h/s20.postimg.cc/haj5i80ot/d_ango.jpgdzango wrote:Lepo mesto Bulbuder. Ali nema nostalgiji, trenutno sam udaljen samo par kilometara od bolnice gde sam rođen.michaellcmacha wrote:men se ipak čini da i tebe i njega pere nostalgija za rodnim krajem.... onako potiho....dzango wrote:Zna. Ali meni nije teško i zabavlja me da prosvećujem takve poput tebe. Dobra duša, šta ćeš.michaellcmacha wrote:jel ti znaju roditelji i ostatak rodbine i svojte kako i u kojoj mjeri se blamiraš.... ;)dzango wrote:
Ja strogo vodim računa da Hrvate, koje ti nazivaš kretenima, tretiram kao relativno normalne i dorasle savremenoj komunikaciji. I tamo, i ovamo.
jebiga onda stvarno nisi normalan....
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Prošlo 10 godina i stvarno referendum. Lepo je govorio Mile.michaellcmacha wrote:https://2img.net/h/s20.postimg.cc/haj5i80ot/d_ango.jpgdzango wrote:Lepo mesto Bulbuder. Ali nema nostalgiji, trenutno sam udaljen samo par kilometara od bolnice gde sam rođen.michaellcmacha wrote:men se ipak čini da i tebe i njega pere nostalgija za rodnim krajem.... onako potiho....dzango wrote:Zna. Ali meni nije teško i zabavlja me da prosvećujem takve poput tebe. Dobra duša, šta ćeš.michaellcmacha wrote:
jel ti znaju roditelji i ostatak rodbine i svojte kako i u kojoj mjeri se blamiraš.... ;)
jebiga onda stvarno nisi normalan....
2008. godine na hrvatskom forumu si imao 27 000 upisa za šta ti je trebalo 2 godine... to ispada da si dnevno istipko 40 upisa na hrvatskom forumu što bi pak značilo da si do danas nakuco 150 000 upisa.... na hrvatskom forumu.... ;)
2015-08-08
Imam neki osjecaj da ce na kraju Miro biti guzda :)
Guest- Guest
Nisu pogriješili pravilo nego način kako napisati - tako osim Dostojevski može i Dostoevskij jer su to naši najblži latinični znakovi za transliteraciju sa ruskog. Za izgovor postoji fonetska abeceda sa standardiziranim pravilima za cijeli svijet, samo Srbi to pokušavaju objediniti pa zato i imaju defektan jezik bez pravila.jastreb wrote:Ma mislim da je pravilno pisati npr. Michael Jaskcon,a ne Majkl Džekson,ali mi najviše ide na živce kad pojedine budale ne napišu Fjodor Mihaljovič Dostojevski,nego Fiodor Mihailowitz Dostoiewskiy,a u zadnje vrijeme vidio sam da i makedonska imena pišu npr. Darko Panchef!!!Piglet wrote:1. krivo - Kako za „Blic” objašnjava profesor Ivan Klajn, ispravnoj verziji „Presli” pribegavaju samo pojedini znalci, a ovo nije usamljeni dokaz da često grešimo u transkripciji stranih reči.pizzon wrote:1. za Q me stisni, elvis prisli,
3. dirk kojt
2. polutočno - Iako najuspešnijeg škotskog tenisera novinari, ali i najšira javnost nazivaju Endi Marej, pravilno je reći Endi Mari.
Neki su i Prištinu počeli pisati kao Prishtina.
Vidiš da pizzon nije znao kako napisati neke banalne primjere, zamisli kakve bi tek probleme imao u stručnijoj literaturi.
Last edited by Piglet on Fri 23 Sep - 15:54; edited 2 times in total
Piglet- Posts : 1502
2016-02-24
e pa stvarno bi bio red da te srbija upozna.... i to imenom i prezimenom....;)
2015-08-08
A led te hebo ili nehebo svejedno ali ovo je za puknitiomni wrote:Evo da se osjecas bolje:pizzon wrote:ja samo postujem da sam na hr forumu
hrvatski forum hr pravila )
Guest- Guest
Piglet wrote:1. krivo - Kako za „Blic” objašnjava profesor Ivan Klajn, ispravnoj verziji „Presli” pribegavaju samo pojedini znalci, a ovo nije usamljeni dokaz da često grešimo u transkripciji stranih reči.pizzon wrote:1. za Q me stisni, elvis prisli,
3. dirk kojt
ali, pitanje je kako je tacno.
i sta je tacno, ko sta cuje od originala.
to je individulano, kada se radi o stranim pojimovima i td
recimo, elivs prizli, ima takvog, rolingstonzi,
Last edited by pizzon on Fri 23 Sep - 15:56; edited 2 times in total
Guest- Guest
Očigledno slabo razumeš prikazivanje broja postova pa mi glupo da ti objašnjavam. Malo bi duše trajalo a i tebi ovako lepše.michaellcmacha wrote:2008. godine na hrvatskom forumu si imao 27 000 upisa za šta ti je trebalo 2 godine... to ispada da si dnevno istipko 40 upisa na hrvatskom forumu što bi pak značilo da si do danas nakuco 150 000 upisa.... na hrvatskom forumu.... ;)
Da,ali u hrvatskom pravopisu piše kako se ruska imena pišu baš ovako Iljič, Rasputin, Kuznjecov, Jegorevič i sl.Piglet wrote:
Nisu pogriješili pravilo nego način kako napisati - tako osim Dostojevski može i Dostoevskij jer su to naši najblži latinični znakovi za transliteraciju sa ruskog. Za izgovor postoji fonetska abeceda sa standardiziranim pravilima za cijeli svijet, samo Srbi to pokušavaju objediniti pa zato i imaju defektni jezik bez pravila.
Vidiš da pizzon nije znao kako napisati neke banalne primjere, zamisli kako bi tek probleme imao u stručnijoj literaturi.
O makedonskim da se i ne govori.
Jedino poljska imena pišu se onako kako ih pišu i Poljaci npr. Henryk Sienkiewicz.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
omni wrote:Nemoj ti o uvlacenju nekoga nekome. Mislim zvuci komicno u trenutku kad se uvlacite u dve bulje skoro pa istovremeno.dzango wrote:KOd Hrvata je još gore. Oni pravopis menjaju kako vetar duva i kako kome treba da se uvuku u bulju. Kakav narod, takav i pravopis.Piglet wrote:RayMabus wrote:dawson wrote:Volstrit džornal
Kako god napisali, po srBskom neće biti u krivu jer nemaju standardizirana pravila i svatko brljavi kako god hoće.
Guest- Guest
Čuj,nemam ja ništa ni protiv srpskog načina pisanja. Naprotiv.Piglet wrote:
Vidiš da pizzon nije znao kako napisati neke banalne primjere, zamisli kakve bi tek probleme imao u stručnijoj literaturi.
Često puta mi dobro dođe kad ne znam kako se izgovara neko strano ime ili naziv.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Noor wrote:dzango wrote:Jezik se menja ali u skladu sa vremenom, socijalnim i društvenim promenama. Jedino se kod Hrvata menja nasilno, u skladu sa političkim promenama i promenama vlasti. Jedino su Hrvati zatupasti i dozvoljavaju da im razni bivši komunistički apartčici menjaju jezik kojim govore učeći ih da do sada nisu bili dovoljno Hrvati. Zato i služe za ismejavanje i zajebanciju.Noor wrote:dzango wrote:Demokratija moj bato. Nama ne određuje stranka na vlasti kako ćemo da pišemo. Ne glumimo budale i ne izmišljamo reči kako se promeni vlast. Kako već rekoh, kakav narod takav i pravopis.Piglet wrote:
Imaš potpuno pravo, zato su se Srbi po običaju unaprijed podali, predali i prestali uopće razvijati jezik. Većina stanovništva nepismena, tko vas jebe, pišite kako god hoćete, svi ste u pravu.
svaki živ jezik je podložan promjenama i one se vrše, više ili manje uspješno, to je sad druga stvar.
jedino mrtvi jezici miruju. latinski i srpski.
trebalo je hrvatski očistiit od nametnutih četnizama, štaš
Guest- Guest
Hahaha led te hebo nemorem bilivitkofein wrote:Ovo je vrh... deja vu....ali ipak
Guest- Guest
To se zove standardizacija. Pravilo koje sam spomenuo će s vremenom otpasti i ostat će samo Dostojevski.jastreb wrote:Da,ali u hrvatskom pravopisu piše kako se ruska imena pišu baš ovako Iljič, Rasputin, Kuznjecov, Jegorevič i sl.Piglet wrote:
Nisu pogriješili pravilo nego način kako napisati - tako osim Dostojevski može i Dostoevskij jer su to naši najblži latinični znakovi za transliteraciju sa ruskog. Za izgovor postoji fonetska abeceda sa standardiziranim pravilima za cijeli svijet, samo Srbi to pokušavaju objediniti pa zato i imaju defektni jezik bez pravila.
Vidiš da pizzon nije znao kako napisati neke banalne primjere, zamisli kako bi tek probleme imao u stručnijoj literaturi.
Jedino poljska imena pišu se onako kako ih pišu i Poljaci npr. Henryk Sienkiewicz.
To je ono što srpski jezik nema pa im može Nikolić svojim dekretom i poltičkom odlukom papu prozvati Francisko. Nerazvijen jezik bez pravila podložan je političkim utjecajima.
2016-02-24
neki put si tako fino zajedjiv....michaellcmacha wrote:2008. godine na hrvatskom forumu si imao 27 000 upisa za šta ti je trebalo 2 godine... to ispada da si dnevno istipko 40 upisa na hrvatskom forumu što bi pak značilo da si do danas nakuco 150 000 upisa.... na hrvatskom forumu.... ;)
2014-12-30
hoces reci da smo mi prakticne i pragmaticne, a vi nerealni :Ddzango wrote:Kako žene sve banalizuju. One uvek imaju samo jedno, najjednostavnije, objašnjenje. Kod njih slabo igraju više ideje i ideali.maggie13 wrote:Dzani dolazi radi mene,miha..eventualno zbog partyja kod vebera na bazenu ;P...i sad ga ne zezaj vise, vec mu je neugodno :D
2014-04-12
Pa gde ćeš veći uticaj politike na jezik od uticaja na hrvatski i crnogorski. Jedni izmišljali reči a drugi slova. Još jednom -- kakav narod, takav i jezik. Nema dalje.Piglet wrote:To se zove standardizacija. Pravilo koje sam spomenuo će s vremenom otpasti i ostat će samo Dostojevski.jastreb wrote:Da,ali u hrvatskom pravopisu piše kako se ruska imena pišu baš ovako Iljič, Rasputin, Kuznjecov, Jegorevič i sl.Piglet wrote:
To je ono što srpski jezik nema pa im može Nikolić svojim dekretom i poltičkom odlukom papu prozvati Francisko. Nerazvijen jezik bez pravila podložan je političkim utjecajima.
Bravo, baš tako.pizzon wrote:Piglet wrote:1. krivo - Kako za „Blic” objašnjava profesor Ivan Klajn, ispravnoj verziji „Presli” pribegavaju samo pojedini znalci, a ovo nije usamljeni dokaz da često grešimo u transkripciji stranih reči.pizzon wrote:1. za Q me stisni, elvis prisli,
3. dirk kojt
ali, pitanje je kako je tacno.
i sta je tacno, ko sta cuje od originala.
to je individulano, kada se radi o stranim pojimovima i td
recimo, elivs prizli, ima takvog, rolingstonzi,
To je samo mišljenje jednog profesora, u srpskom jeziku pravila ne postoje i svatko može napisati onako kako on hoće, individualno. To je cijela problematika.
2016-02-24
Page 8 of 41 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 41
Similar topics
» Karamarko jedini kandidat za predsjednika HDZ-a
» Plenkovic pobijedio na izborima na kojima je bio jedini kandidat
» Puhovski:Skoro jedini kao predsjednicki kandidat i politicar moze doci opusteno ne plaseci se zvizduka
» Glasanje za generalnog sekretara UN: Jeremić izbio na drugo mesto
» pohvale marcellusu
» Plenkovic pobijedio na izborima na kojima je bio jedini kandidat
» Puhovski:Skoro jedini kao predsjednicki kandidat i politicar moze doci opusteno ne plaseci se zvizduka
» Glasanje za generalnog sekretara UN: Jeremić izbio na drugo mesto
» pohvale marcellusu
Page 8 of 41