GERARD DEPARDIEU Kusturica je obični prevarant i lažov
Page 4 of 13
Page 4 of 13 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 11, 12, 13
Re: GERARD DEPARDIEU Kusturica je obični prevarant i lažov
Pižon je zaluđen srbijanskom veličinom.
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
Sto se teme tice...strikrno sa linije filma. Kako god okrenes filmovi Kusturice imaju vecu umjetnicku vrijednost od svega sto je Depardieu napravio. Covjek je propao ko glumac skroz.
Guest- Guest
prvih možda 5 filmova je genijalan, poslije baš i ne..
to se kazeRegoč wrote:Pižon je zaluđen srbijanskom veličinom.
kompleks nize vrijednosti
dijagram-
2015-08-09
Meni je izvrstan onaj krimić kad je komesar koji se zamjeri svojim policajcima pa ga lažno tuže kriminalcima da je neke njihove ljude pobio.
Sto se teme tice...strikrno sa linije filma. Kako god okrenes filmovi Kusturice imaju vecu umjetnicku vrijednost od svega sto je Depardieu napravio. Covjek je propao ko glumac skroz, prije je jos i imao nesto filmova. U principu najbolje uloge je ostvario tamo gdje se osjecao ko kod kuce.....dakle uloge vjecito pijanih poluboema koji kao rade nesto bitno.
Guest- Guest
torrente debela ruka pravde?Regoč wrote:Meni je izvrstan onaj krimić kad je komesar koji se zamjeri svojim policajcima pa ga lažno tuže kriminalcima da je neke njihove ljude pobio.
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
Ne sjećam se, ima disk negdje a lieno mi tražit.
Ima interesantan film gdje glumi nekakvog napaljenog biskupa u Quebecu za vrijeme kad je taj pao englezima u ruke. Kao napaljen na neku seljanku...onda kad mu ova nije dala...optuzi ju da je vjestica. Pa ju spale ili tako nesto.
Guest- Guest
Regoč-
2015-08-21
Ne sjecam se sad vise. Sjecam se da je film bio financijska katastrofa. Ono 10-15 puta vise ulozeno para nego sto je zarada bila.
Guest- Guest
Doista Starhi,ne svatjam sto Protupravilno Crveni radi?Starhemberg wrote:Ti meni nećeš biti zahvalan, budi siguran u to, ako nastaviš.
Ovdje su se jebale majke mnogima i zadnji prodje Lišo,a niti jedno sluzbeno upozorenje nije dobio,da navedem kad je vec to u pitanju..
Iako mi je simpa mladac Kolerik,u pukoj diskusiji sa Šorom,na njeno optuzivanje Hertzegovaca za unistavanje RH,on joj je uzvratio ebanjem majke visestruko,ovako i onako..
Tada,nitko nije niti upozorio Kola radi toga..o baniranju necu niti da pricam..
A onda,kad netko priprijeti Abjuzom Foruma,kao pičke se nadignete na sve 4...odnosno 2
Sranja ima,bas zato jer ne radite svoj posao kako treba..
To sto vas Crvenkasti suptilno jebe u mozag,ne znaci da krsi i pravila..i ne krsi,pa pu po Pravilima nis i ne mozete...
Guest- Guest
bogomdani wrote:Doista Starhi,ne svatjam sto Protupravilno Crveni radi?Starhemberg wrote:Ti meni nećeš biti zahvalan, budi siguran u to, ako nastaviš.
Ovdje su se jebale majke mnogima i zadnji prodje Lišo,a niti jedno sluzbeno upozorenje nije dobio,da navedem kad je vec to u pitanju..
Iako mi je simpa mladac Kolerik,u pukoj diskusiji sa Šorom,na njeno optuzivanje Hertzegovaca za unistavanje RH,on joj je uzvratio ebanjem majke visestruko,ovako i onako..
A onda,kad netko priprijeti Abjuzom Foruma,kao pičke se nadignete na sve 4...
To sto vas Crvenkasti suptilno jebe u mozag,ne znaci da krsi i pravila..i ne krsi,pa pu po Pravilima nis i ne mozete...
Ili svima isto ili nikako majkumu.
Guest- Guest
Sklon sam poviesnoj tematici, zato pitam, čisto antroploški me zanima jesu li vjerodostojno rekonstruirali izgled tadašnjih seljankih.
Regoč wrote:Sklon sam poviesnoj tematici, zato pitam, čisto antroploški me zanima jesu li vjerodostojno rekonstruirali izgled tadašnjih seljankih.
Los je film dosta. Djelomicno su se trudili to je smjesteno u 18-o stoljece. Sad koliko moze biti tocan prikaz...neznam.
Guest- Guest
kic wrote:a jel?
E na ovo sta god covjek da napise obicno je pogrijesio
Guest- Guest
tak je..to nema veze sa simpatijama prema nekom,ili njegovom politickom stavu,ovom i onom..MaximusDecimusMiridije wrote:bogomdani wrote:Doista Starhi,ne svatjam sto Protupravilno Crveni radi?Starhemberg wrote:Ti meni nećeš biti zahvalan, budi siguran u to, ako nastaviš.
A onda,kad netko priprijeti Abjuzom Foruma,kao pičke se nadignete na sve 4...
Ili svima isto ili nikako majkumu.
Nadhebi bayu logikom i umjesnoscu,a ne mu ebati mater..To nije u redu i TO se ne smije tolerirati..cak niti simpa kolegi Esku..
U Obitelj ne dirati..niciju
Guest- Guest
Regoč-
2015-08-21
bogomdani prestani skretati s teme jer ću te u protivnom udaljiti.
ajmo ovako onda.
ajmo ovako onda.
Page 4 of 13 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 11, 12, 13
Similar topics
» Gérard Depardieu prešao u pravoslavlje
» NU2 - gost, prevarant i lažov Drago Plečko
» Depardieu u Parizu glasao za Putina
» PREVARANT U BANOVINI?
» NASMIJANI PREVARANT
» NU2 - gost, prevarant i lažov Drago Plečko
» Depardieu u Parizu glasao za Putina
» PREVARANT U BANOVINI?