Gong ispravio nepravdu!
Page 4 of 19
Page 4 of 19 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 11 ... 19
Re: Gong ispravio nepravdu!
da to sam plaćao jednu sjemenku jedan euro... naravno zanimalo me je sjeme sterilno, koje nije bilo u kontaktu sa drugim sortama.... ovo što sad ja imam više nije sterilno, ali i dalje se vrti negdje oko milijun i 800 000 scovila, jer obavezno padne snaga ukoliko se pomiješaju...marcellus wrote:
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
kic wrote:Hooliganjetta wrote:kic wrote:ako gong otkrije forum, slag ce ih strefit, kakva kultura kakvi bakraci..
Hello white pride!
Last edited by Hooliganjetta on 14/9/2016, 15:57; edited 1 time in total
Guest- Guest
Koju je bre Kaja vodila emisiju!? Dajte link pa nastavite s papricicama...
Po ure torture.Stanojko wrote:Koju je bre Kaja vodila emisiju!? Dajte link pa nastavite s papricicama...
Guest- Guest
Modni naci?Eva wrote:Po ure torture.Stanojko wrote:Koju je bre Kaja vodila emisiju!? Dajte link pa nastavite s papricicama...
nisam ni sumnjao da ti znaš razliku.... meni moji oproste sadšnje pakovanje.... kad se trebalo pakirati ja sam bio nepogrešiv, eto ti krune za svjedoka... ;)Eva wrote:Pakuje se iza Bajakova, sad bi ti Crveni rekel, a kod nas se pakira.michaellcmacha wrote:prošle godine sam imao caroline repair... i ako ikad poželiš nekom zapariti da te pamti i u slijedećem životu samo mi javi budem ti jednumarcellus wrote:da baš pogledao... ima i puno jačih
https://en.wikipedia.org/wiki/Scoville_scalespakovo.... ona ima 2 milijuna i 300 000 scovila... nju sam brao u onim gumenim rukavicama što idu do preko lakta...
2015-08-08
Bic i cizme- nula bodova.Eva wrote:Imala je bič, čizme i tri kapi Poisona na sebi.
Pa ti se mene fakat bojiš? Jel znaš napisat post a da se ne skrivaš iza Krune?michaellcmacha wrote:nisam ni sumnjao da ti znaš razliku.... meni moji oproste sadšnje pakovanje.... kad se trebalo pakirati ja sam bio nepogrešiv, eto ti krune za svjedoka... ;)Eva wrote:Pakuje se iza Bajakova, sad bi ti Crveni rekel, a kod nas se pakira.michaellcmacha wrote:prošle godine sam imao caroline repair... i ako ikad poželiš nekom zapariti da te pamti i u slijedećem životu samo mi javi budem ti jednumarcellus wrote:da baš pogledao... ima i puno jačih
https://en.wikipedia.org/wiki/Scoville_scalespakovo.... ona ima 2 milijuna i 300 000 scovila... nju sam brao u onim gumenim rukavicama što idu do preko lakta...
Guest- Guest
Odi vrit, ekran sam zašpricala kavom.Eva wrote:Po ure torture.Stanojko wrote:Koju je bre Kaja vodila emisiju!? Dajte link pa nastavite s papricicama...
Guest- Guest
Dopast će ti se. Probaj!Stanojko wrote:Bic i cizme- nula bodova.Eva wrote:Imala je bič, čizme i tri kapi Poisona na sebi.
Guest- Guest
Joj da je meni imat emisiju na koje bih ih sve načine mučila.Hooliganjetta wrote:Odi vrit, ekran sam zašpricala kavom.Eva wrote:Po ure torture.Stanojko wrote:Koju je bre Kaja vodila emisiju!? Dajte link pa nastavite s papricicama...
Guest- Guest
Hahahaahaha... Sta, ja da navucem!? Pa dobro, nasmejali bi se barem ljudski...Eva wrote:Dopast će ti se. Probaj!Stanojko wrote:Bic i cizme- nula bodova.Eva wrote:Imala je bič, čizme i tri kapi Poisona na sebi.
je, baš, ja sam ti ovak strašljive naravi.. pogotovo unazad pol godine...Eva wrote:Pa ti se mene fakat bojiš? Jel znaš napisat post a da se ne skrivaš iza Krune?michaellcmacha wrote:nisam ni sumnjao da ti znaš razliku.... meni moji oproste sadšnje pakovanje.... kad se trebalo pakirati ja sam bio nepogrešiv, eto ti krune za svjedoka... ;)Eva wrote:Pakuje se iza Bajakova, sad bi ti Crveni rekel, a kod nas se pakira.michaellcmacha wrote:prošle godine sam imao caroline repair... i ako ikad poželiš nekom zapariti da te pamti i u slijedećem životu samo mi javi budem ti jednumarcellus wrote:da baš pogledao... ima i puno jačih
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Ak je Tre mogao crveni papak i uske haljine, ovo tvoje i nije tak loš izbor.Stanojko wrote:Hahahaahaha... Sta, ja da navucem!? Pa dobro, nasmejali bi se barem ljudski...Eva wrote:Dopast će ti se. Probaj!Stanojko wrote:Bic i cizme- nula bodova.Eva wrote:Imala je bič, čizme i tri kapi Poisona na sebi.
Guest- Guest
Kaj si bio na nekom autogenom treningu?michaellcmacha wrote:je, baš, ja sam ti ovak strašljive naravi.. pogotovo unazad pol godine...Eva wrote:Pa ti se mene fakat bojiš? Jel znaš napisat post a da se ne skrivaš iza Krune?michaellcmacha wrote:nisam ni sumnjao da ti znaš razliku.... meni moji oproste sadšnje pakovanje.... kad se trebalo pakirati ja sam bio nepogrešiv, eto ti krune za svjedoka... ;)Eva wrote:Pakuje se iza Bajakova, sad bi ti Crveni rekel, a kod nas se pakira.michaellcmacha wrote:
prošle godine sam imao caroline repair... i ako ikad poželiš nekom zapariti da te pamti i u slijedećem životu samo mi javi budem ti jednuspakovo.... ona ima 2 milijuna i 300 000 scovila... nju sam brao u onim gumenim rukavicama što idu do preko lakta...
Guest- Guest
Zezas!? Zile, Zile...mali peverznjace...Eva wrote:Ak je Tre mogao crveni papak i uske haljine, ovo tvoje i nije tak loš izbor.Stanojko wrote:Hahahaahaha... Sta, ja da navucem!? Pa dobro, nasmejali bi se barem ljudski...Eva wrote:Dopast će ti se. Probaj!Stanojko wrote:Bic i cizme- nula bodova.Eva wrote:Imala je bič, čizme i tri kapi Poisona na sebi.
Jutros sam čitala njegove i Ezekove noćašnje igrice. Nemam riječi kojima bih izrazila svoje čuđenje, a dost toga sam vidjela i čula. Mi smo svi kamilica.Stanojko wrote:Zezas!? Zile, Zile...mali peverznjace...Eva wrote:Ak je Tre mogao crveni papak i uske haljine, ovo tvoje i nije tak loš izbor.Stanojko wrote:Hahahaahaha... Sta, ja da navucem!? Pa dobro, nasmejali bi se barem ljudski...Eva wrote:Dopast će ti se. Probaj!Stanojko wrote:
Bic i cizme- nula bodova.
Guest- Guest
Auuuu...sta uradi rvacka od coveka....Eva wrote:Jutros sam čitala njegove i Ezekove noćašnje igrice. Nemam riječi kojima bih izrazila svoje čuđenje, a dost toga sam vidjela i čula. Mi smo svi kamilica.Stanojko wrote:Zezas!? Zile, Zile...mali peverznjace...Eva wrote:Ak je Tre mogao crveni papak i uske haljine, ovo tvoje i nije tak loš izbor.Stanojko wrote:Hahahaahaha... Sta, ja da navucem!? Pa dobro, nasmejali bi se barem ljudski...Eva wrote:
Dopast će ti se. Probaj!
stemi, croco, najveći šta ima u nas.... tak da....sad mi je sve ravno ... ;)... ubuduće si nemaš potrebe takve bedastoće umišljat....jel...Eva wrote:Kaj si bio na nekom autogenom treningu?michaellcmacha wrote:je, baš, ja sam ti ovak strašljive naravi.. pogotovo unazad pol godine...Eva wrote:Pa ti se mene fakat bojiš? Jel znaš napisat post a da se ne skrivaš iza Krune?michaellcmacha wrote:nisam ni sumnjao da ti znaš razliku.... meni moji oproste sadšnje pakovanje.... kad se trebalo pakirati ja sam bio nepogrešiv, eto ti krune za svjedoka... ;)Eva wrote:
Pakuje se iza Bajakova, sad bi ti Crveni rekel, a kod nas se pakira.
2015-08-08
Page 4 of 19 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 11 ... 19
Similar topics
» Štrahe: Ispraviti nepravdu nad Srbima!
» GONG
» Donald Tramp ispravlja nepravdu prema Srbiji
» Generali iz BiH:Zoran Milanović ispravlja nepravdu prema HVO-u
» Imam pravo na privatnost!; GONG: Ne, Predsjednice, nemate
» GONG
» Donald Tramp ispravlja nepravdu prema Srbiji
» Generali iz BiH:Zoran Milanović ispravlja nepravdu prema HVO-u
» Imam pravo na privatnost!; GONG: Ne, Predsjednice, nemate
Page 4 of 19