Kako Hrvatu prodati automobil
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Kako Hrvatu prodati automobil
debotoijusto wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:marcellus wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:Ja kupujem novi auto! Toyotu!
veber uspio jednu zaklat. To je umijeće. Makar, razmisli o švabi. Imam doma japanca i švabu, i realno švabo je bolje složen auto. O cijeni dijelova da ne pričam, 1:10
Ma nisam bas pri parama marc jebiga. I ovo ce biti na knap. Nebi ni kupovao da nije krenulo sve crkavati na Cliu. Svoje je otprilike dao i jednostavno nema mi vise logike davati tisuce kuna u to auto. 250k kilometara je vec prosao to je otprilike to. A i ovo ce me zaklati opcenito. A necu uzimati polovno nikad vise nista u nikoga. Tako da je ovo skroz okej.
he he...polovno u hrvata
kreda ili gotovina ?... ako nisam nametljiv
Nisi. Imam gotovine ali nemam za sve...ma evo sad i kad marc spomenu tu corolu meni se isto to mota po glavi vec neko vrijeme. Jes malo vece ali nekako imas dojam da se mozes negdje i uputiti s time. Kredit je no-no. Jedino sta mogu je leasing.
Guest- Guest
evo ti primjer..
+[UsedCars]+[NB]-DE-google-KW+[EXACT]-e-jahreswagen&kw=jahreswagen]http://www.volkswagen.de/de/gebrauchtwagen/jahreswagen.html?mkwid=scEYDF3Dm|pcrid|114201731764|pkw|jahreswagen|pmt|e|pdv|c|&tc=sem-Generic_YearOldCar+%5BALL%5D+%5BUsedCars%5D+%5BNB%5D-DE-google-KW+%5BEXACT%5D-e-jahreswagen&kw=jahreswagen
+[UsedCars]+[NB]-DE-google-KW+[EXACT]-e-jahreswagen&kw=jahreswagen]http://www.volkswagen.de/de/gebrauchtwagen/jahreswagen.html?mkwid=scEYDF3Dm|pcrid|114201731764|pkw|jahreswagen|pmt|e|pdv|c|&tc=sem-Generic_YearOldCar+%5BALL%5D+%5BUsedCars%5D+%5BNB%5D-DE-google-KW+%5BEXACT%5D-e-jahreswagen&kw=jahreswagen
Guest- Guest
MaximusDecimusMiridije wrote:debotoijusto wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:marcellus wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:Ja kupujem novi auto! Toyotu!
veber uspio jednu zaklat. To je umijeće. Makar, razmisli o švabi. Imam doma japanca i švabu, i realno švabo je bolje složen auto. O cijeni dijelova da ne pričam, 1:10
Ma nisam bas pri parama marc jebiga. I ovo ce biti na knap. Nebi ni kupovao da nije krenulo sve crkavati na Cliu. Svoje je otprilike dao i jednostavno nema mi vise logike davati tisuce kuna u to auto. 250k kilometara je vec prosao to je otprilike to. A i ovo ce me zaklati opcenito. A necu uzimati polovno nikad vise nista u nikoga. Tako da je ovo skroz okej.
he he...polovno u hrvata
kreda ili gotovina ?... ako nisam nametljiv
Nisi. Imam gotovine ali nemam za sve...ma evo sad i kad marc spomenu tu corolu meni se isto to mota po glavi vec neko vrijeme. Jes malo vece ali nekako imas dojam da se mozes negdje i uputiti s time. Kredit je no-no. Jedino sta mogu je leasing.
focus novi je isto trenutno povoljan, a odličan auto, novi oko 115 k kuna, ima sve što ti treba, a moš ga dobit i za dosta manje ako je neki deal ili salonski primjerak.
30 - 40 k manje od golfa s istom opremom i motorom, a ništa lošiji auto, u stvari i bolji ako mene pitaš
Tko mora paziti na budžet,najpametniji je izbor Skoda...sad vec dosegla razinu kvalitete Audija,a nadhebala cak i VW...
Za po Gradu City,a ovako Rapid i Octavia..
Za po Gradu City,a ovako Rapid i Octavia..
Guest- Guest
bogomdani wrote:Debot,previse si tizagnjurio u politiku..debotoijusto wrote:bogomdani wrote:Kupi Jednogodisnjaka u Svqabiji..To firme same osnuju prodaju svojih auta,prodaju im pod "polovni" i auto,karikiram od 50-60k Ojra kupis za 25k Ojra..samo primjer,a vozis novi autoMaximusDecimusMiridije wrote:marcellus wrote:
ovo mi ko prica sir olivera
Ovo je mojh fah,i znam o cemu pricam...BMW;Mercedes,Audi,svi oni osnuju tvrtke dilere autima polovnim,i prodaju jednogodisnjake,potom auzte koje su firme koristile,pa na leasing...to im se isplati vise nego da drze na lageru,jer se na to placa porez,a i zauzima prostor u skladistima,i prostorima za smjestaj..nis tu nije cudno,samo si ti predugo na balkanu
sve to moguce i ne pratim auto industriju
no ne mogu se otet dojmu da zvuci ko prica sir olivera , nista osobno
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
sve 6... no moras znati da je cijena prosjecnog auta nerealna...da ti kazem koliko je realna pao bi na guzicu...
Guest- Guest
rapid majka...imamo ih na poslu i super je autek...
istina..Rujka sebi uzela City...auto iznenadjuje prostranoscu,a za grad dusu dalo..
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Hrvatu iz SAD prijete smrću,a dobit će i izgon sa fakulteta
» Svakom zaposlenom Hrvatu 10.000 kuna za godišnji odmor
» Hrvatu pretucenom u Crnoj Gori na koncu zapalili i trgovinu
» Filmska priča o Hrvatu koji je sudjelovao u izradi B-1 bombardera i Black Hawk helikoptera
» Švedska ide prodati oružje vehabijama
» Svakom zaposlenom Hrvatu 10.000 kuna za godišnji odmor
» Hrvatu pretucenom u Crnoj Gori na koncu zapalili i trgovinu
» Filmska priča o Hrvatu koji je sudjelovao u izradi B-1 bombardera i Black Hawk helikoptera
» Švedska ide prodati oružje vehabijama
Page 2 of 2