Drže li Plenkija ovim u šaci?
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Drže li Plenkija ovim u šaci?
vuksadinare wrote:...ne bi ga ja podcjenjivao....on ima dobre zasluge za sve one masovne prosvijede....a kad se ulica zavaljaEva wrote:Taj nerast ide na kolinje za dan republike.
da? a koje su to njegove vrijednosti?
Guest- Guest
Eva wrote:Daj čkomi! Ti si skakal iz kamijona i bežal za Zagreb.
nis ja niš bežal. Osim toga ja imam neka tri meseca na terenu, što je jedno tri meseca više nego što imaju plenković, milanović, račan, petrov i sanader zajedno.
Gluposti! Još je kudikamo više bila gledanija Noćna mora,Željka Malnara,pa to ne znači da je Prkačin pobjeđivao na izborima.vuksadinare wrote:..ne podcjenjujte bujanca....njegova emisija ej vrlo gledana i dosta kreira misljenje na desnoj sceni......i ima podosta utjecaja na clanove hdz-a..podcjeni li ga plenki moglo bi mu postat vruce
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Mast i čvarci.Noor wrote:vuksadinare wrote:...ne bi ga ja podcjenjivao....on ima dobre zasluge za sve one masovne prosvijede....a kad se ulica zavaljaEva wrote:Taj nerast ide na kolinje za dan republike.
Guest- Guest
Rambo.marcellus wrote:Eva wrote:Daj čkomi! Ti si skakal iz kamijona i bežal za Zagreb.
nis ja niš bežal. Osim toga ja imam neka tri meseca na terenu, što je jedno tri meseca više nego što imaju plenković, milanović, račan, petrov i sanader zajedno.
Guest- Guest
jastrebe...ti ili su glup ili corav..bujanec je politicka emisija a malnarov šou zajebancija...bujanec kreira politicko misljenje kod ljudi..pusta snimke vadi transkripte..ocrnjuje javno protivnike...jastreb wrote:Gluposti! Još je kudikamo više bila gledanija Noćna mora,Željka Malnara,pa to ne znači da je Prkačin pobjeđivao na izborima.vuksadinare wrote:..ne podcjenjujte bujanca....njegova emisija ej vrlo gledana i dosta kreira misljenje na desnoj sceni......i ima podosta utjecaja na clanove hdz-a..podcjeni li ga plenki moglo bi mu postat vruce
vuksadinare- Posts : 100237
2015-09-08
Bujanec je ridikul.vuksadinare wrote:jastrebe...ti ili su glup ili corav..bujanec je politicka emisija a malnarov šou zajebancija...bujanec kreira politicko misljenje kod ljudi..pusta snimke vadi transkripte..ocrnjuje javno protivnike...jastreb wrote:Gluposti! Još je kudikamo više bila gledanija Noćna mora,Željka Malnara,pa to ne znači da je Prkačin pobjeđivao na izborima.vuksadinare wrote:..ne podcjenjujte bujanca....njegova emisija ej vrlo gledana i dosta kreira misljenje na desnoj sceni......i ima podosta utjecaja na clanove hdz-a..podcjeni li ga plenki moglo bi mu postat vruce
Takvih voditelja i emisija imaš u Regionu ohoho.
I niti jedna nema veći utjecaj na opće javno mnijenje.
NU2 je kudikamo gledanija,pa opet ni ona ne uspijeva kreirati hrvatsku politiku.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
da kreira javno misljenje preko javnog servisa...utuvi u glavu onima sa druge strane ekrana koji su iole radikalnijeg razmisljanja...recimo plenki je liberal,eu aparatcik,minken bojna..voli pupovca i slicno...Noor wrote:vuksadinare wrote:...ne bi ga ja podcjenjivao....on ima dobre zasluge za sve one masovne prosvijede....a kad se ulica zavaljaEva wrote:Taj nerast ide na kolinje za dan republike.
2015-09-08
vuksadinare wrote:jastrebe...ti ili su glup ili corav..bujanec je politicka emisija a malnarov šou zajebancija...bujanec kreira politicko misljenje kod ljudi..pusta snimke vadi transkripte..ocrnjuje javno protivnike...jastreb wrote:Gluposti! Još je kudikamo više bila gledanija Noćna mora,Željka Malnara,pa to ne znači da je Prkačin pobjeđivao na izborima.vuksadinare wrote:..ne podcjenjujte bujanca....njegova emisija ej vrlo gledana i dosta kreira misljenje na desnoj sceni......i ima podosta utjecaja na clanove hdz-a..podcjeni li ga plenki moglo bi mu postat vruce
nije on niti glup, niti ćorav, nego si ti zadrto "antiprotivan" i uvijek moraš biti u pravu
bujanec glumi varijantu hrvatskog krugovala i zato ga treba zalijat benzinom i vužgat.
Guest- Guest
..i zato vam kazem plenki ce imati dosta problema unutar stranke a i sa desnice...imala ih je i jaca ako se sjecate..pa je izvisila...jacanjem karamarkove struje unutar hdz-a...
2015-09-08
vuksadinare wrote:..i zato vam kazem plenki ce imati dosta problema unutar stranke a i sa desnice...imala ih je i jaca ako se sjecate..pa je izvisila...jacanjem karamarkove struje unutar hdz-a...
dobro, sveznalice
Guest- Guest
..i ne zaboravite....hasan ej najpopularniji unutar hdz-a...među obicnim clanstvom...i ja ga na jedan nacin vidim novim karamarkom unutar hdz-a prije dolaska na sefovsko mjesto hdz-a
2015-09-08
..govorim samo istinu....Noor wrote:vuksadinare wrote:jastrebe...ti ili su glup ili corav..bujanec je politicka emisija a malnarov šou zajebancija...bujanec kreira politicko misljenje kod ljudi..pusta snimke vadi transkripte..ocrnjuje javno protivnike...jastreb wrote:Gluposti! Još je kudikamo više bila gledanija Noćna mora,Željka Malnara,pa to ne znači da je Prkačin pobjeđivao na izborima.vuksadinare wrote:..ne podcjenjujte bujanca....njegova emisija ej vrlo gledana i dosta kreira misljenje na desnoj sceni......i ima podosta utjecaja na clanove hdz-a..podcjeni li ga plenki moglo bi mu postat vruce
nije on niti glup, niti ćorav, nego si ti zadrto "antiprotivan" i uvijek moraš biti u pravu
bujanec glumi varijantu hrvatskog krugovala i zato ga treba zalijat benzinom i vužgat.
2015-09-08
...samo prilazem cinjeniceNoor wrote:vuksadinare wrote:..i zato vam kazem plenki ce imati dosta problema unutar stranke a i sa desnice...imala ih je i jaca ako se sjecate..pa je izvisila...jacanjem karamarkove struje unutar hdz-a...
dobro, sveznalice
2015-09-08
vuksadinare wrote:..i ne zaboravite....hasan ej najpopularniji unutar hdz-a...među obicnim clanstvom...i ja ga na jedan nacin vidim novim karamarkom unutar hdz-a prije dolaska na sefovsko mjesto hdz-a
a zakaj on nije u nekoj stranci prava? stalno naglašava kako je pravaš i slobodar...nema veze kaj je slobodu medija zgazil ko čik na pločniku.
Guest- Guest
zato jer mu ej cilj jednog dana postati sefom hdz-aNoor wrote:vuksadinare wrote:..i ne zaboravite....hasan ej najpopularniji unutar hdz-a...među obicnim clanstvom...i ja ga na jedan nacin vidim novim karamarkom unutar hdz-a prije dolaska na sefovsko mjesto hdz-a
a zakaj on nije u nekoj stranci prava? stalno naglašava kako je pravaš i slobodar...nema veze kaj je slobodu medija zgazil ko čik na pločniku.
2015-09-08
vuksadinare wrote:zato jer mu ej cilj jednog dana postati sefom hdz-aNoor wrote:vuksadinare wrote:..i ne zaboravite....hasan ej najpopularniji unutar hdz-a...među obicnim clanstvom...i ja ga na jedan nacin vidim novim karamarkom unutar hdz-a prije dolaska na sefovsko mjesto hdz-a
pa nek bude šef pravaša...kaj, to mu smrdi? ili nije dost udobna foteljica??
evo, ima lepu priliku ujediniti ih sve i šefovati
Last edited by Noor on 13/9/2016, 11:40; edited 2 times in total
Guest- Guest
vuksadinare wrote:..i zato vam kazem plenki ce imati dosta problema unutar stranke a i sa desnice...imala ih je i jaca ako se sjecate..pa je izvisila...jacanjem karamarkove struje unutar hdz-a...
Zato je Sanader znao s njima. Rojsa je izbacio zajedno s bagerom, ovaj je tek u drugoj grabi skužio gdje je. Glavaša je poslao u zatvor, a s Pašalićem podijelio zemlju oko Gorice. Đapiću je pet dana prije izbora otkupio Rožića i onog mucavca i ovaj je spao s 12% na 50 promila.
Sanader bi za dva mjeseca dobio Hasanbegovića u kozaračko kolo s Vučićem, a šator u Savskoj bi srušio Čondić ulijećući u kolicima 60 km/h.
Kažu da je Plenković Sanaderove sorte.
krenu li kola jednog dana plenkiju nizbrdo....eto hase na celo hdz-a
2015-09-08
hdz-ova je jaca..jbg izborna baza je jacaNoor wrote:vuksadinare wrote:zato jer mu ej cilj jednog dana postati sefom hdz-aNoor wrote:vuksadinare wrote:..i ne zaboravite....hasan ej najpopularniji unutar hdz-a...među obicnim clanstvom...i ja ga na jedan nacin vidim novim karamarkom unutar hdz-a prije dolaska na sefovsko mjesto hdz-a
pa nek bude šef pravaša...kaj, to mu smrdi? ili nije dost udobna foteljica??
evo, ima lepu priliku ujediniti ih sve i šefovati
2015-09-08
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Netanyahu više ne može prekinuti krvoproliće u Gazi. Dva čovjeka drže ga u šaci!
» Cetnik Savo Dimitrijevic:'Imali smo Tita u saci.na Zlatiboru a onda su se Nemci umesali..
» Nizozemci se drže za ručice
» Albanci drže konce u Makedoniji
» iz HSS-a izašao jer ‘ne drže dovoljno do Crkve’
» Cetnik Savo Dimitrijevic:'Imali smo Tita u saci.na Zlatiboru a onda su se Nemci umesali..
» Nizozemci se drže za ručice
» Albanci drže konce u Makedoniji
» iz HSS-a izašao jer ‘ne drže dovoljno do Crkve’
Page 2 of 3