Drže li Plenkija ovim u šaci?
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Drže li Plenkija ovim u šaci?
http://www.telegram.hr/politika-kriminal/kako-su-se-tvrdi-hdz-ovi-desnicari-iz-vecinom-doba-gospodina-karamarka-ipak-probili-do-sabora/
vuksadinare- Posts : 100237
2015-09-08
Re: Drže li Plenkija ovim u šaci?
Ne znam,ali sam siguran kako će desno krilo HDZ-a ili šatoraši Plenkiju predbacivati što nije bio u ratu.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
...realno ej ocekivat oporbu u hdz-u...bez obzira na trijumf plenkovica....ovih 6,7 zastupnika hdz-a u saboru mogu biti jezicac na vagi i sigurno ce trazit da hdz puno ne mijenja kurs ako zele njihove ruke u saboru...a bez njihovih ruku nema ni stabilne vlade...
2015-09-08
Nek im citira omiljenog Marčelovog pjesnika, Za ideale ginu budale!jastreb wrote:Ne znam,ali sam siguran kako će desno krilo HDZ-a ili šatoraši Plenkiju predbacivati što nije bio u ratu.
Guest- Guest
..to ne vjerujem..ali da ce trazit radikalniju retoriku od njega to sigurno...a vjerojatno su odlucno protiv koaliranja sa hns-om i manjincima narocito pupovcem...u to sam siguran..plenki ce morat ih uvaziti na jedan nacin...osobno sam cuo da radikalniji dio hdz-a vec sapuna dasku plenkiju i ekipi u slucaju koalicije sa manjincima i hns-om...a plus toga vjerojatno ce traziti dobre polozaje u vlasti...jastreb wrote:Ne znam,ali sam siguran kako će desno krilo HDZ-a ili šatoraši Plenkiju predbacivati što nije bio u ratu.
2015-09-08
jastreb wrote:Ne znam,ali sam siguran kako će desno krilo HDZ-a ili šatoraši Plenkiju predbacivati što nije bio u ratu.
i trebaju mu predbacivati. Nelogično da zemljom koja je u ratu izborila neovisnost vladaju ljudi koji su bili minken bojna
bujanec vec okuplja oporbu unutar hdz-a...to se vidi po posljednjim gostovanjima hdz-ovaca koji nisu na plenkijevoj liniji..hasanbegovic,esih,kovac,culej,glasnovic...a nikako da pozove one iiz plenkijeva tabora pa ni samog plenkija..sto ej do sad bio obicaj da bujanec pozove pobjednike izbora iz redova hdz-a..poput kolinde,karamarka...tu bude svasta...i u samom hdz-u..
2015-09-08
..ne podcjenjujte bujanca....njegova emisija ej vrlo gledana i dosta kreira misljenje na desnoj sceni......i ima podosta utjecaja na clanove hdz-a..podcjeni li ga plenki moglo bi mu postat vruce
2015-09-08
nije nemoguce...da u neko vrijeme bujanec i ekipa izvedu na ulice istomisljenike kontra plenkija i buduce vlade...ne budu li na 'liniji'...
2015-09-08
...ne bi ga ja podcjenjivao....on ima dobre zasluge za sve one masovne prosvijede....a kad se ulica zavaljaEva wrote:Taj nerast ide na kolinje za dan republike.
2015-09-08
Možda je bilo nelogično do negdje 2010.marcellus wrote:jastreb wrote:Ne znam,ali sam siguran kako će desno krilo HDZ-a ili šatoraši Plenkiju predbacivati što nije bio u ratu.
i trebaju mu predbacivati. Nelogično da zemljom koja je u ratu izborila neovisnost vladaju ljudi koji su bili minken bojna
Danas je braniteljska populacija stara. najmlađi sudionici prešli su dobrano 40-tu.
A vrijeme je za mlade ljude.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
vidim da ni kolinda vise nije tako omiljena kod bujanca...gotovo ej iscezla iz njegovih emisija..
2015-09-08
Rat je svakim danom sve dalje i dolazi lagano do smjene generacija. Vrijeme je da štafetu preuzmu poslijeratni revolucionari.jastreb wrote:Ne znam,ali sam siguran kako će desno krilo HDZ-a ili šatoraši Plenkiju predbacivati što nije bio u ratu.
vuksadinare wrote:vidim da ni kolinda vise nije tako omiljena kod bujanca...gotovo ej iscezla iz njegovih emisija..
pa ona se općenito nešto primirila, takva je komanda, šta ćeš
Guest- Guest
Pozovu se vatrogasci i deratizacija da šmrkovima ceste operu od gamadi.vuksadinare wrote:...ne bi ga ja podcjenjivao....on ima dobre zasluge za sve one masovne prosvijede....a kad se ulica zavaljaEva wrote:Taj nerast ide na kolinje za dan republike.
Guest- Guest
evo citam da se gotovo nijedna braniteljska udruga nije izjasnila javno da li daju potporu plenkiju i njegovoj mozebitno buducoj vladi..recimo ovi iz stozera za obranu hrvatskog vukovara su nekidan poslali jasnu poruku..'nova vlast ce biti dobrodosla u vukovar ovisno kakvu ce politiku voditi'.....dakle poruke plenkiju su jasne..svako skretanje sa kursa..uvlacenje srbima i drugima u dupe..koaliranje sa ljevicom..i previse naglaska na eu nece biti dobrodoslo
2015-09-08
vuksadinare wrote:...ne bi ga ja podcjenjivao....on ima dobre zasluge za sve one masovne prosvijede....a kad se ulica zavaljaEva wrote:Taj nerast ide na kolinje za dan republike.
da? a koje su to njegove vrijednosti?
Guest- Guest
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Netanyahu više ne može prekinuti krvoproliće u Gazi. Dva čovjeka drže ga u šaci!
» Cetnik Savo Dimitrijevic:'Imali smo Tita u saci.na Zlatiboru a onda su se Nemci umesali..
» Nizozemci se drže za ručice
» Albanci drže konce u Makedoniji
» iz HSS-a izašao jer ‘ne drže dovoljno do Crkve’
» Cetnik Savo Dimitrijevic:'Imali smo Tita u saci.na Zlatiboru a onda su se Nemci umesali..
» Nizozemci se drže za ručice
» Albanci drže konce u Makedoniji
» iz HSS-a izašao jer ‘ne drže dovoljno do Crkve’
Page 1 of 3