Ode i Danijel Srb....
Page 1 of 1
Ode i Danijel Srb....
http://www.index.hr/vijesti/clanak/predsjednik-hspa-daniel-srb-povlaci-se-iz-politike/918970.aspx
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Ode i Danijel Srb....
hm..meni nije tako los bio srb...niej bio hdz-ov guzicar za razliku do drugih 'pravaskih' strancica..no prevelik teret raskoljenog pravastva...međusobni sukobi,podmetanja uzeli su danak..mislim da je vrijeme da se paraga vrati na celo hsp-a...inace kljuc u bravu i gasi svjetlo..
2015-09-08
Odlaskom Parage pravaštvo je izgubilo onu popularnost kakvu više nikada neće imati,a plus toga bjesnio je i rat,pola Hrvatske bilo je u rukama Srba,a bilo je tu i podmetanja klipova pod noge,gdje se nije prezalo ni od najgorega.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
pravastvo iam sanse ako napravi odmak od hdz-a...vec 20 godina i vise hdz bez problema ubacuje svoje ljude prvo u hsp a onda osnivajuci raznolike 'pravaske' strancice...đapici,corici,rozici,tepesi,tomasicke,podruzi..su doveli pravasku scenu ovdje di ej sad..smijesno mi ej kad đapic,coric,tomasicka,rozic sebe nazivaju pravasima a do jucer skoro bili u hdz-u...jastreb wrote:Odlaskom Parage pravaštvo je izgubilo onu popularnost kakvu više nikada neće imati,a plus toga bjesnio je i rat,pola Hrvatske bilo je u rukama Srba,a bilo je tu i podmetanja klipova pod noge,gdje se nije prezalo ni od najgorega.
2015-09-08
Ne, smiješan je hsp koji za raskol pravaštva tvrdi isto, pa ulazi u koalciiju sa adezeom ili kao HSP AS sa Đapićem...hsp ne zaslužuje ništa nego umrijeti, jbgvuksadinare wrote:pravastvo iam sanse ako napravi odmak od hdz-a...vec 20 godina i vise hdz bez problema ubacuje svoje ljude prvo u hsp a onda osnivajuci raznolike 'pravaske' strancice...đapici,corici,rozici,tepesi,tomasicke,podruzi..su doveli pravasku scenu ovdje di ej sad..smijesno mi ej kad đapic,coric,tomasicka,rozic sebe nazivaju pravasima a do jucer skoro bili u hdz-u...jastreb wrote:Odlaskom Parage pravaštvo je izgubilo onu popularnost kakvu više nikada neće imati,a plus toga bjesnio je i rat,pola Hrvatske bilo je u rukama Srba,a bilo je tu i podmetanja klipova pod noge,gdje se nije prezalo ni od najgorega.
2014-04-15
Ma jok ...kaže Tepeš da :n_razbojnik wrote:Ne, smiješan je hsp koji za raskol pravaštva tvrdi isto, pa ulazi u koalciiju sa adezeom ili kao HSP AS sa Đapićem...hsp ne zaslužuje ništa nego umrijeti, jbgvuksadinare wrote:pravastvo iam sanse ako napravi odmak od hdz-a...vec 20 godina i vise hdz bez problema ubacuje svoje ljude prvo u hsp a onda osnivajuci raznolike 'pravaske' strancice...đapici,corici,rozici,tepesi,tomasicke,podruzi..su doveli pravasku scenu ovdje di ej sad..smijesno mi ej kad đapic,coric,tomasicka,rozic sebe nazivaju pravasima a do jucer skoro bili u hdz-u...jastreb wrote:Odlaskom Parage pravaštvo je izgubilo onu popularnost kakvu više nikada neće imati,a plus toga bjesnio je i rat,pola Hrvatske bilo je u rukama Srba,a bilo je tu i podmetanja klipova pod noge,gdje se nije prezalo ni od najgorega.
Pravaštvo kao najstarija i jedina izvorna hrvatska politička ideologija zaslužuje da bude snažno zastupljena u hrvatskom političkom životu," stoji u priopćenju HSP AS-a o ostavci Ivana Tepeša.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/predsjednik-hsp-as-ivan-tepes-podnio-ostavku/918990.aspx
Dragi moj Tepeš kralj Tomislav je još stariji od vas pa ......
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
E mora sam im ovo napisat tamo na INDEXU jer ovdje to čita par nas a tamo ako je sudit po broju glasova za anketi tko je naslijednik sdp-a barem 16 tisuča ljudi.
Johnakan Kether ·
Split, Croatia
Kralj Tomislav je još stariji od vas pa eto ne vidim ga u političkom životu Hrvatske tako da ono ajte vi moji u ropotarnicu povijesti.
Like · Reply · Just now
E pa moj Tepeš i ostali pravaši sa tom logikom puši ti lijepo moj kuraz i to je to
Johnakan Kether ·
Split, Croatia
Kralj Tomislav je još stariji od vas pa eto ne vidim ga u političkom životu Hrvatske tako da ono ajte vi moji u ropotarnicu povijesti.
Like · Reply · Just now
E pa moj Tepeš i ostali pravaši sa tom logikom puši ti lijepo moj kuraz i to je to
2014-04-11
Pravaštvo je bila napredna ideja u 19.stoljeću. HSP je bila moderna stranka u skladu sa tadašnjim naprednim i oslobodilačkim pokretima.
No propadanje nastaje poslije smrti Ante Starčevića kada se stranka dijeli na milinovce i frankovce. Milinovci koje je vodio sinovac Ante Starčevića Mile,lagano skreću ulijevo,dok frankovci pod vodstvom Josipa Franka sraljaju u ekstremizam iz kojega nastaje i ustaški pokret.
Svi današnji pravaši više se furaju na frankovce nego na milinovce i starčevićance.
No propadanje nastaje poslije smrti Ante Starčevića kada se stranka dijeli na milinovce i frankovce. Milinovci koje je vodio sinovac Ante Starčevića Mile,lagano skreću ulijevo,dok frankovci pod vodstvom Josipa Franka sraljaju u ekstremizam iz kojega nastaje i ustaški pokret.
Svi današnji pravaši više se furaju na frankovce nego na milinovce i starčevićance.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
......dobro ej rekao jednom blaz kraljevic paragi..'e moj dobroslave naivan si svakog primas u stranku'
2015-09-08
Tko ih hebe. Nece se više nikad vratit u politički život Hr nakon onog mog posta. Ubio sam ih u pojam.
2014-04-11
...ima jedan istinit događaj vezan sa hos i blaza kraljevica a vezano za bos.posavinu...na jednom sastanku u derventi blaz kraljevic,anto prkacin i vinko begic tada celnik hdza derventa i šef kriznog stozera za derventu,bos,brod,ođak,modriču...taj sastanak je bas bio koji dan prije pocetka operacije koridor...kaze blaz kraljevic begicu..'e moj vinko ovi iz orasja su mi poslali zahtjev da im posljem hos-ovce u pomoc..i ja im poslao 300 ljudi i danas srpska ofanziva lomi se kod orasja..a ti mene sad pitas za pomoc kad cetnici su takorec tu pred vratima dervente...a do tad si stalno moljakao bobana,tuđmana i njegove koji su ti poslali tri puske...sta me nisi zvao prije deset dana sad bi tu imao bojnu hos-ovaca a cetnici bi i danas bili u doboju...hv ti napusta linije a ti nemas vod ljudi da ostavis na liniji dolje kod foče i komarice..zajebali oni moji dolje tebe moj vinko..i ostao ti sad samo blaz kao zadnji spas..a ljudi sad trenutno nemam jer vodimo dolje u hercegovini bitke da oslobodimo mostar,capljinu odnosno dio opcine...capljine i dolej prema neretvi...anto(prkacin) mozda nesto uradi...da dovede neke svoje ljude ali moj vinko hoce li to biti dovoljno da se spase derventa i brod'
2015-09-08
Similar topics
» Danijel iz Kraljeva
» Bananaman Danijel Šarić
» INTERVJU – Danijel Galović: “Ovršni zakon je danas glavni motor iseljavanja iz Republike Hrvatske”
» Bananaman Danijel Šarić
» INTERVJU – Danijel Galović: “Ovršni zakon je danas glavni motor iseljavanja iz Republike Hrvatske”
Page 1 of 1