Danijel iz Kraljeva
Page 1 of 1
Danijel iz Kraljeva
Danas vas dižem u vazduh, ološi raspali: Danijel iz Kraljeva na Fejsbuku uživo prenosio napad na policiju, nakon čega je ubijen!
app-facebook
Nepošteno Pošten
пре 19 ч.
Sinoc su ceo sup opkolili.Uplasile se picke da cu da dodjem.Dodjicu homosi,samo necete da me vidite kad vam budem prisao.
Za vas sam duh mamu vam jebem.
Duh koji ce da vas raznese.Ni vojska ni tenkovi nece da vam pomognu mamu vam jebem.Vracam devedesete unazad.
Nisu umrle 90-te.Jebem vam majke i decu.
Pandur,pusi ga mamu ti jebem.
Trazite me i naci cete me ali zajedno cemo da odemo...ja u raj vi u pakao jer vam dusa smrdi mamu vam jebem
http://www.telegraf.rs/vesti/hronika/2899443-danas-vas-dizem-u-vazduh-olosi-raspali-danijel-iz-kraljeva-na-fejsbuku-uzivo-prenosio-naapad-na-policiju-nakon-cega-je-ubijen-fotografije
Policija u Kraljevu je sprečila krvavi masakr pomahnitalog bombaša koji je pretio da će dići sve u vazduh, ovo je njegov profil na Fejsbuku, tamo je celu dramu uživo prenosio
Bombaš iz Kraljeva uživo je prenosio dramu koja se odvijala sinoć u njegovoj kući, ali i u glavi prethodnih dana. Svakodnevno je objavljivao pretnje policiji, koristeći najteže uvredljive reči uz poruku da će im se osvetiti i da im nikada neće oprostiti što su ga "strpali" na robiju 10 godina! Sinoć je ušao u kuću, u kojoj je bilo oko 10 ljudi, među kojima i jedna beba i krenuo da aktivira bombu! Policija ga je sprečila i upucala da bi sprečila krvoproliće!
Sinoć, nešto 18 časova, na svom Fejsbuk profilu je napisao:
- Sinoć su ceo sup opkolili. Uplašile se pi*ke da cu da dođem. Doći ću homosi, samo nećete da me vidite kad vam budem prišao. Za vas sam duh mamu vam jebem. Duh koji ce da vas raznese. Ni vojska ni tenkovi neće da vam pomognu mamu vam jebem.Vraćam devedesete unazad. Nisu umrle devedesete. Je*em vam majke i decu - napisao je.
app-facebook
Nepošteno Pošten
пре 19 ч.
Sinoc su ceo sup opkolili.Uplasile se picke da cu da dodjem.Dodjicu homosi,samo necete da me vidite kad vam budem prisao.
Za vas sam duh mamu vam jebem.
Duh koji ce da vas raznese.Ni vojska ni tenkovi nece da vam pomognu mamu vam jebem.Vracam devedesete unazad.
Nisu umrle 90-te.Jebem vam majke i decu.
Pandur,pusi ga mamu ti jebem.
Trazite me i naci cete me ali zajedno cemo da odemo...ja u raj vi u pakao jer vam dusa smrdi mamu vam jebem
Last edited by pizzon on 28/9/2017, 11:16; edited 1 time in total
Guest- Guest
Similar topics
» Ode i Danijel Srb....
» Bananaman Danijel Šarić
» KRALJ KRALJEVA
» Avion iz Kraljeva osvaja evropsko nebo
» Krah saveza koji je preživio 15 predsjednika i sedam kraljeva
» Bananaman Danijel Šarić
» KRALJ KRALJEVA
» Avion iz Kraljeva osvaja evropsko nebo
» Krah saveza koji je preživio 15 predsjednika i sedam kraljeva