Hillary napokon otkrila da je bolesna
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Hillary napokon otkrila da je bolesna
Mogo bi okačit kakvu fotku.bogomdani wrote:ehm..meni je bitno da cura ima cvrsto tijelo,faca moze biti onako simpa,ne mora biti ljepotica..jastreb wrote:Slažem se,ali kad bih morao birati za u spavaću sobu,odabrao bih Benazir Buto(naravno u mladim danima).bogomdani wrote:al u kujnu sa njima,svejedno..
Otkad se Rujka vratila plivanju,ebote,onako kad joj predjem prstima preko butine,sprijeda,a ono cvrsto i napeto,ebote,imas dojam kao da u raju biras najbolje..o guzli da ne pricam..
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Walja itj zderati...ajd Medo pozdrav..eee..ebote,da ne zaboravim..skoknuo poslije posla do Penny-ja,da uzmem one kofi pad-ove,i vidim u najlonu pakiranje 6x2 litre Zlatopramena..sreci nikad kraja...!!!!
Guest- Guest
ja sam bacio duvanto ljuto zlo,ima vec ohoho godina,kad su amerikanci napali irak po drugi put,znaci ima vise od 10 godina,mozda i 15.dogurao sam bio do 2-3 kutije dnevno,bio bi riknuo 100% da sam nastaviobogomdani wrote:ja kad sam imao pocetak upale plutja,pushio sam,i to ko vlak..kadme uhvatilo,ja zapalim cigar,i zatusih se nacisto,jednostavnoo ti se bronhiji stisnu i ne mos do zraka...Doturica,Rujkina mama bi usi izvukla koliko ljuta bila..Winter is coming wrote:negdje sam citao da ona ima povredu glave a pluca,to je ocigledno,onoliki kasalj i ispljuvavanje,neznam pushi li ili ne ali ono je strasno
2014-04-14
Nije ti to Nostradamusov Mabus...RayMabus wrote:Ima naslijednika.
[th]Ray Mabus[/th] [th]75th United States Secretary of the Navy[/th] Incumbent Assumed office
May 19, 2009[th]President[/th] Barack Obama
red wolf-
2016-02-10
Pa čim je vidiš jasno ti je da je "bolesna".
Koga ce sad ratna klika promovirat?
omni-
2014-04-12
Potpune gluposti, prvo FDR je ušao u četvrti mandat iako nije mogaqo po Ustavu iz prostog razloga što je bio II sv. rat, drugo on je dobijo rat, treće to je bilo prije 70 godina, a četvrto ona je tek kandidat a ne netko tko vodi rat i predsjednik je...Piglet wrote:FDR je bio smrtno bolestan kad je ušao u četvrti mandat kao američki predsjednik tako da zdravlje ne igra preveliku ulogu.
Kermit-
2014-04-17
a super, možda i umre do izbora
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Alzheimer ili sl. ovo su na brzinu izmislili nakon što su lagali mjesecima, a onda debilni kvazi liberali govore kako je to sasvim normalnomarcellus wrote:inače kuja laže jer ne bi skrivala "upalu pluća" i s njom se pojavljivala u javnosti te riskirala padove i sranja
to je nešto puno ozbiljnije
Kermit-
2014-04-17
Pa vidi se da nije nekako dobro.
omni-
2014-04-12
morace naci nekog drugog,ovaj zenski Frankestajn je vec jednom nogom u grobuomni wrote:Koga ce sad ratna klika promovirat?
2014-04-14
[size=41]US Senator (and eye surgeon) Rand Paul, says Hillary Clinton “has some significant health problems”[/size]
http://theduran.com/us-senator-eye-surgeon-rand-paul-says-hillary-clinton-significant-health-problems/
http://theduran.com/us-senator-eye-surgeon-rand-paul-says-hillary-clinton-significant-health-problems/
Kermit-
2014-04-17
dzango wrote:Leči se.jastreb wrote:Gdje je naša simpatična forumašica Hillary?
И показа ми чисту реку воде живота, бистру као кристал, која излажаше од престола Божијег и Јагњетовог.
Winter is coming-
2014-04-14
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» bolesna gamad vlada hrvatoslavijom
» Ceca se pričestila bolesna i s visokom temperaturom
» Bolesna feministkinja Rada Borić : Dajmo djecu pederima
» U Francuskoj mentalno bolesna osoba bacila kiselinu u lice turistkinjama iz SADa
» Otkrila ju digitalizacija
» Ceca se pričestila bolesna i s visokom temperaturom
» Bolesna feministkinja Rada Borić : Dajmo djecu pederima
» U Francuskoj mentalno bolesna osoba bacila kiselinu u lice turistkinjama iz SADa
» Otkrila ju digitalizacija
Page 3 of 3