Hillary napokon otkrila da je bolesna
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Hillary napokon otkrila da je bolesna
A što ako se u međuvremenu i Doniju nešto "dogodi"? recimo ako strada u prometnoj,ili mu se iz čista mira na ulici na glavu sruči klavir?
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
ona divna ljepotica iz Arizone? njezin neocekivani odlazak je obavijen velom misterije,mada sam nacuo neke glasine ali nebih to htio siriti...jastreb wrote:Gdje je naša simpatična forumašica Hillary?
2014-04-14
jastreb wrote:A što ako se u međuvremenu i Doniju nešto "dogodi"? recimo ako strada u prometnoj,ili mu se iz čista mira na ulici na glavu sruči klavir?
nije lik neki pacijent, lik je miljarder, lik ima svoju tajnu privatnu službu koja je efikasnija od CIAe i KGBa..
Guest- Guest
Cuva ga Kevin Costner.dva brata wrote:jastreb wrote:A što ako se u međuvremenu i Doniju nešto "dogodi"? recimo ako strada u prometnoj,ili mu se iz čista mira na ulici na glavu sruči klavir?
nije lik neki pacijent, lik je miljarder, lik ima svoju tajnu privatnu službu koja je efikasnija od CIAe i KGBa..
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
inače kuja laže jer ne bi skrivala "upalu pluća" i s njom se pojavljivala u javnosti te riskirala padove i sranja
to je nešto puno ozbiljnije
to je nešto puno ozbiljnije
upala pluca trazi po doktorskoj preporuci klinicko lijecenje,odnosno mirovanje uz lijecnicku skrb 24 sata..
ja sam imao pocetak upale plućija,pa me moja doturica natrljala po usima,sto sam na nogama..teski antibiotici i mirovanje,jaka hrana
ja sam imao pocetak upale plućija,pa me moja doturica natrljala po usima,sto sam na nogama..teski antibiotici i mirovanje,jaka hrana
Guest- Guest
inače jasno da kurveština laže jer je nakon što joj je pozlilo u nedjelju navodno otišla u stan svoje kćerke u NY koja doma ima novorođenče
jasno da s upalom pluća ne ideš novorođečetu ni mami u stan, i to svojoj kćerci / unuci, čak ni ako si hitlery clinton
dakle nije upala pluća nego kučka laže
jasno da s upalom pluća ne ideš novorođečetu ni mami u stan, i to svojoj kćerci / unuci, čak ni ako si hitlery clinton
a s 6 banki i upalom pluća ležiš u krevetu i ne mrdaš jer te to može ubiti i liječnici joj to ne bi dozvolili
a uz to je i glupa kao noć..marcellus wrote:inače jasno da kurveština laže jer je nakon što joj je pozlilo u nedjelju navodno otišla u stan svoje kćerke u NY koja doma ima novorođenče
Guest- Guest
bogomdani wrote:a uz to je i glupa kao noć..marcellus wrote:inače jasno da kurveština laže jer je nakon što joj je pozlilo u nedjelju navodno otišla u stan svoje kćerke u NY koja doma ima novorođenče
glupi su birači koji puše tu priču
ti su jos i gori,,Kako vidim na videu,prvo je pocela posustajati,pa padati,pa se ukocila,pa su je pridrzali,pa se skljokala..mozda i ekstremna iscrpljenost prouzrocewna stresom..Predlazem lijecenje boravkom u kuhinji,kuhanjem,sjedenjem na cistom zraku ,kukičanjem,i ostalim plemenitim vjestinama,koje su zene nekad radile...
U svaki se qurac danas petljaju i hoce vladati...
U svaki se qurac danas petljaju i hoce vladati...
Guest- Guest
Bogdane,koja je po tebi najljepša državnica?
Meni se jako sviđala pakistanska premijerka Benazir Buto.
2014-04-22
Kako nitko ne nadje mooda,od muških,bilo bodigarda,bilo kolega politicara,jednostavno pridje Quji,moze i Merkelici,pa joj jednu odmjerenu iz voleja ne trisne preko gubice i potjera di joj mjesto..??? ..pa picqu mtr,sto nas Zene Poebase na globalnom nivou i jos okrenuse dobar dio "muskih" protiv svoijeg roda...to treba kastrirati,iaonako im dragulji nicem ne sluze..
Guest- Guest
ova..jastreb wrote:Bogdane,koja je po tebi najljepša državnica?
Guest- Guest
Slažem se,ali kad bih morao birati za u spavaću sobu,odabrao bih Benazir Buto(naravno u mladim danima).bogomdani wrote:al u kujnu sa njima,svejedno..
2014-04-22
negdje sam citao da ona ima povredu glave a pluca,to je ocigledno,onoliki kasalj i ispljuvavanje,neznam pushi li ili ne ali ono je strasno
2014-04-14
ehm..meni je bitno da cura ima cvrsto tijelo,faca moze biti onako simpa,ne mora biti ljepotica..jastreb wrote:Slažem se,ali kad bih morao birati za u spavaću sobu,odabrao bih Benazir Buto(naravno u mladim danima).bogomdani wrote:al u kujnu sa njima,svejedno..
Otkad se Rujka vratila plivanju,ebote,onako kad joj predjem prstima preko butine,sprijeda,a ono cvrsto i napeto,ebote,imas dojam kao da u raju biras najbolje..o guzli da ne pricam..
Guest- Guest
stvarno je to bilo krasno čeljade... jebote i kud poslije nje zaglavinjao taj pakistan....jastreb wrote:Bogdane,koja je po tebi najljepša državnica?
2015-08-08
ja kad sam imao pocetak upale plutja,pushio sam,i to ko vlak..kadme uhvatilo,ja zapalim cigar,i zatusih se nacisto,jednostavnoo ti se bronhiji stisnu i ne mos do zraka...Doturica,Rujkina mama bi usi izvukla koliko ljuta bila..Winter is coming wrote:negdje sam citao da ona ima povredu glave a pluca,to je ocigledno,onoliki kasalj i ispljuvavanje,neznam pushi li ili ne ali ono je strasno
Guest- Guest
Mogo bi okačit kakvu fotku.bogomdani wrote:ehm..meni je bitno da cura ima cvrsto tijelo,faca moze biti onako simpa,ne mora biti ljepotica..jastreb wrote:Slažem se,ali kad bih morao birati za u spavaću sobu,odabrao bih Benazir Buto(naravno u mladim danima).bogomdani wrote:al u kujnu sa njima,svejedno..
Otkad se Rujka vratila plivanju,ebote,onako kad joj predjem prstima preko butine,sprijeda,a ono cvrsto i napeto,ebote,imas dojam kao da u raju biras najbolje..o guzli da ne pricam..
2014-04-22
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» bolesna gamad vlada hrvatoslavijom
» Ceca se pričestila bolesna i s visokom temperaturom
» Bolesna feministkinja Rada Borić : Dajmo djecu pederima
» U Francuskoj mentalno bolesna osoba bacila kiselinu u lice turistkinjama iz SADa
» Otkrila ju digitalizacija
» Ceca se pričestila bolesna i s visokom temperaturom
» Bolesna feministkinja Rada Borić : Dajmo djecu pederima
» U Francuskoj mentalno bolesna osoba bacila kiselinu u lice turistkinjama iz SADa
» Otkrila ju digitalizacija
Page 2 of 3