Read My Mind (chat)
Page 40 of 50
Page 40 of 50 • 1 ... 21 ... 39, 40, 41 ... 45 ... 50
Re: Read My Mind (chat)
kad te vidim na ulici ona po.....maggie13 wrote:;-)dijagram wrote:samo po imenu i,...maggie13 wrote:Si vidio,braco? K'o kameleon sam..glavno da me ti prepoznajes B-)
mirisu:)
Poznajem te po koraku, kad te vidim na sokaku...
dijagram- Posts : 18912
2015-08-09
a dobro,nismo mi pravi braco i seka:)Noor wrote:bla bla bla...incestuozni ste
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:a dobro,nismo mi pravi braco i seka:)Noor wrote:bla bla bla...incestuozni ste
veliš...po potrebi
Guest- Guest
a dodju teska vreemena i,...Noor wrote:dijagram wrote:a dobro,nismo mi pravi braco i seka:)Noor wrote:bla bla bla...incestuozni ste
veliš...po potrebi
tako
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:a dodju teska vreemena i,...Noor wrote:dijagram wrote:a dobro,nismo mi pravi braco i seka:)Noor wrote:bla bla bla...incestuozni ste
veliš...po potrebi
tako
dobro, ti bar priznaš ...
Guest- Guest
kad vi zene necete.moram jaNoor wrote:dijagram wrote:a dodju teska vreemena i,...Noor wrote:dijagram wrote:a dobro,nismo mi pravi braco i seka:)Noor wrote:bla bla bla...incestuozni ste
veliš...po potrebi
tako
dobro, ti bar priznaš ...
dijagram-
2015-08-09
Sad sam se izgubila u rimi @_@
2014-04-12
odi odi moje luce:)maggie13 wrote:Sad sam se izgubila u rimi @_@
dijagram-
2015-08-09
samo si vi priznajite, necu ja smetat 8-)dijagram wrote:odi odi moje luce:)maggie13 wrote:Sad sam se izgubila u rimi @_@
2014-04-12
samo provjeravam znas li tekst,il tek stihmaggie13 wrote:samo si vi priznajite, necu ja smetat 8-)dijagram wrote:odi odi moje luce:)maggie13 wrote:Sad sam se izgubila u rimi @_@
dijagram-
2015-08-09
sve ja znam,prije ili kasnije..sjetim se, saznam ili naucim..znas kakvi smo B-)dijagram wrote:samo provjeravam znas li tekst,il tek stihmaggie13 wrote:samo si vi priznajite, necu ja smetat 8-)dijagram wrote:odi odi moje luce:)maggie13 wrote:Sad sam se izgubila u rimi @_@
2014-04-12
znan:)maggie13 wrote:sve ja znam,prije ili kasnije..sjetim se, saznam ili naucim..znas kakvi smo B-)dijagram wrote:samo provjeravam znas li tekst,il tek stihmaggie13 wrote:samo si vi priznajite, necu ja smetat 8-)dijagram wrote:odi odi moje luce:)maggie13 wrote:Sad sam se izgubila u rimi @_@
dijagram-
2015-08-09
maggie13 wrote:samo si vi priznajite, necu ja smetat 8-)dijagram wrote:odi odi moje luce:)maggie13 wrote:Sad sam se izgubila u rimi @_@
što si odmah ljubomorna....neću ti ga uzet
Guest- Guest
veber-
2014-12-30
veber wrote:braco i seka?
jebem li vam sunce...
dijagram-
2015-08-09
isss,da mozes..:D.. ali ne mozes mu ti nikad bit seka..mi smo od iste loze..;-)Noor wrote:maggie13 wrote:samo si vi priznajite, necu ja smetat 8-)dijagram wrote:odi odi moje luce:)maggie13 wrote:Sad sam se izgubila u rimi @_@
što si odmah ljubomorna....neću ti ga uzet
2014-04-12
ajde, malo oko norke, braco..8-)dijagram wrote:veber wrote:braco i seka?
jebem li vam sunce...
2014-04-12
maggie13 wrote:ajde, malo oko norke, braco..8-)dijagram wrote:veber wrote:braco i seka?
jebem li vam sunce...
nije potrebno, nisam usamljena
Guest- Guest
jooj. kada te zveknem iza uha..dijagram wrote:veber wrote:braco i seka?
jebem li vam sunce...
2014-12-30
doci ce ona na kavumaggie13 wrote:ajde, malo oko norke, braco..8-)dijagram wrote:veber wrote:braco i seka?
jebem li vam sunce...
ne moze mi odoljeti,tko zna zasto:)
dijagram-
2015-08-09
sto je bilo, jel neki belaj:)veber wrote:jooj. kada te zveknem iza uha..dijagram wrote:veber wrote:braco i seka?
jebem li vam sunce...
dijagram-
2015-08-09
Page 40 of 50 • 1 ... 21 ... 39, 40, 41 ... 45 ... 50
Similar topics
» Gov. Kate Brown Signed a Law That Allows Oregon Students To Graduate Without Being Able to Read, Write or Do Math
» Read my lips: Milanović gubi izbore
» chat.net.hr
» Hot-el Lo~ve (chat)
» chat
» Read my lips: Milanović gubi izbore
» chat.net.hr
» Hot-el Lo~ve (chat)
» chat
Page 40 of 50