Read My Mind (chat)
Page 34 of 50
Page 34 of 50 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 42 ... 50
Re: Read My Mind (chat)
opet ona slaninu pucafrakcija wrote:ja u takvim momentima tamanim slaninu..čokolada mi nije in.maggie13 wrote:ovaj dio s cokoladom je taaaako istinit @_@kic wrote:da su žene glavne u povijesti: idemo li obraniti Beč od Turaka, eno nešto su navrli?
ček da vidim šta ima na programu danas (vrti tv profil), uh gle, Ponos i predrasude su na TVu, nisam to dugo gledao znaš, 2,5 mjeseca čak.. ma mogu Bečani bez nas, ajd donesi onih zadnjih 5kg čokolade iz podruma..
:D
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
na njoj sam se gojila..bebi papa..slanina i kupus omiljena kašicaprckov wrote:opet ona slaninu pucafrakcija wrote:ja u takvim momentima tamanim slaninu..čokolada mi nije in.maggie13 wrote:ovaj dio s cokoladom je taaaako istinit @_@kic wrote:da su žene glavne u povijesti: idemo li obraniti Beč od Turaka, eno nešto su navrli?
ček da vidim šta ima na programu danas (vrti tv profil), uh gle, Ponos i predrasude su na TVu, nisam to dugo gledao znaš, 2,5 mjeseca čak.. ma mogu Bečani bez nas, ajd donesi onih zadnjih 5kg čokolade iz podruma..
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
a bijeli luka?frakcija wrote:na njoj sam se gojila..bebi papa..slanina i kupus omiljena kašicaprckov wrote:opet ona slaninu pucafrakcija wrote:ja u takvim momentima tamanim slaninu..čokolada mi nije in.maggie13 wrote:ovaj dio s cokoladom je taaaako istinit @_@kic wrote:da su žene glavne u povijesti: idemo li obraniti Beč od Turaka, eno nešto su navrli?
2014-04-19
ja bi vikala kad se kuva kupus.. kupisa! kupisa! kupisa!prckov wrote:a bijeli luka?frakcija wrote:na njoj sam se gojila..bebi papa..slanina i kupus omiljena kašicaprckov wrote:opet ona slaninu pucafrakcija wrote:ja u takvim momentima tamanim slaninu..čokolada mi nije in.maggie13 wrote:
ovaj dio s cokoladom je taaaako istinit @_@
2016-03-09
Došlo mi da napišem da me veber nervira, ali se bojim da će me kic banirat.
crvenkasti-
2014-04-17
jel sad volis kupus?frakcija wrote:ja bi vikala kad se kuva kupus.. kupisa! kupisa! kupisa!prckov wrote:a bijeli luka?frakcija wrote:na njoj sam se gojila..bebi papa..slanina i kupus omiljena kašicaprckov wrote:opet ona slaninu pucafrakcija wrote:
ja u takvim momentima tamanim slaninu..čokolada mi nije in.
2014-04-19
crvenkasti wrote:Došlo mi da napišem da me veber nervira, ali se bojim da će me kic banirat.
2016-03-09
frakcija wrote:ja, tako da motrim reakcije psa..kic wrote:tko još glumi da zijeva
Što, provjeravas jel živ? Imaš vucibatinu neku biće...
darth_vader-
2014-04-17
ma pas stalno motri mene..pa mu čak i refleksi prijeđu.jasambrend wrote:frakcija wrote:ja, tako da motrim reakcije psa..kic wrote:tko još glumi da zijeva
2016-03-09
frakcija wrote:ma pas stalno motri mene..pa mu čak i refleksi prijeđu.jasambrend wrote:frakcija wrote:ja, tako da motrim reakcije psa..kic wrote:tko još glumi da zijeva
Zato ja najvolim mace (nek tumači svatko, kako hoće)...
darth_vader-
2014-04-17
pas svaki put ima živčani slom od sreće kad se vratiš iz dućana nakon 20 min..jasambrend wrote:frakcija wrote:ma pas stalno motri mene..pa mu čak i refleksi prijeđu.jasambrend wrote:frakcija wrote:ja, tako da motrim reakcije psa..kic wrote:tko još glumi da zijeva
2016-03-09
frakcija wrote:pas svaki put ima živčani slom od sreće kad se vratiš iz dućana nakon 20 min..jasambrend wrote:frakcija wrote:ma pas stalno motri mene..pa mu čak i refleksi prijeđu.jasambrend wrote:frakcija wrote:
ja, tako da motrim reakcije psa..
A kad nisam taj tip
darth_vader-
2014-04-17
aa pa raznježilo bi te da te neko tolko voli, ko zna zašto..jasambrend wrote:frakcija wrote:pas svaki put ima živčani slom od sreće kad se vratiš iz dućana nakon 20 min..jasambrend wrote:frakcija wrote:ma pas stalno motri mene..pa mu čak i refleksi prijeđu.jasambrend wrote:
A kad nisam taj tip
2016-03-09
i ja najvise volim mace, a jos kada ih opise megi...jasambrend wrote:frakcija wrote:ma pas stalno motri mene..pa mu čak i refleksi prijeđu.jasambrend wrote:frakcija wrote:ja, tako da motrim reakcije psa..kic wrote:tko još glumi da zijeva
2014-12-30
veber wrote:i ja najvise volim mace, a jos kada ih opise megi...jasambrend wrote:frakcija wrote:ma pas stalno motri mene..pa mu čak i refleksi prijeđu.jasambrend wrote:frakcija wrote:
ja, tako da motrim reakcije psa..
darth_vader-
2014-04-17
frakcija wrote:aa pa raznježilo bi te da te neko tolko voli, ko zna zašto..jasambrend wrote:frakcija wrote:pas svaki put ima živčani slom od sreće kad se vratiš iz dućana nakon 20 min..jasambrend wrote:frakcija wrote:
ma pas stalno motri mene..pa mu čak i refleksi prijeđu.
A kad nisam taj tip
Mene bi ugrizao, već vidim...
darth_vader-
2014-04-17
ja volim i vjevericu i maloga koonju i muu i mee i zeku peku i pilića i vrapčića i sve
2016-03-09
veber-
2014-12-30
Maca je na engleskom 'pussy', a to je i pička.
crvenkasti-
2014-04-17
i sve životinje sam pripitomljavala kad sam bila mala..a kad čekam autobus na stanici onda mravima pomažem nosit teret do mravinjaka..oni mi mašu kad dođe autobus..
2016-03-09
crvenkasti wrote:Maca je na engleskom 'pussy', a to je i pička.
2016-03-09
Page 34 of 50 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 42 ... 50
Similar topics
» Gov. Kate Brown Signed a Law That Allows Oregon Students To Graduate Without Being Able to Read, Write or Do Math
» Read my lips: Milanović gubi izbore
» chat.net.hr
» Hot-el Lo~ve (chat)
» chat
» Read my lips: Milanović gubi izbore
» chat.net.hr
» Hot-el Lo~ve (chat)
» chat
Page 34 of 50