WAWRINKA
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 47 of 50
Page 47 of 50 • 1 ... 25 ... 46, 47, 48, 49, 50
Re: WAWRINKA
Braća wrote:Ali pederer, ,,najveći svih vremena", ponovo finale protiv jednog od najvećih asova svetskog tenisa...
Gonzales, đoković, philipousis, baghdatis, čilić-u kakvoj ,,prejakoj" konkurenciji čovek osvaja slamove...
Guest- Guest
Kad nemaš što drugo hvataš mu se žene (po stoti puta). Bar čovjek ima ženu, nije pederčina kao tiBraća wrote:bafalo wrote:ogroman narcis slažem se arogancija i kompleks više vrijednosti. ozbiljne su to stvari sve najbolje novaku drži se
Ogroman narcis je onaj koji oženi ružniju ženu od sebe, koji pred mečeve izlazi u belom odelu...
U "belom odelu" izlazi zbog marketinga, teško je to razumiti seljačinama poput tebe i đokice
Guest- Guest
Jeli osvajao i protiv njega?Braća wrote:Protiv đokovića u finalu ima skor 1:3
Kako debilde uvek ispadne glup.
Samo 4 finala, tko je đokici kriv što se nije izborio za više njih
Guest- Guest
bafalo- Posts : 4928
2015-08-08
Federer nikad nije birao protiv koga igra, pobjediš večeg igrača u polufinalu ili finalu, isti vrag. Bitno je uzeti naslov, ko ih ima najviše znaju i ptice na grani, samo tebi nije jasnoBraća wrote:Đokica je osim protiv tsonge sve slamove osvajao protiv najvećih...
Guest- Guest
http://www.stats.betradar.com/s4/?clientid=420#2_5,3_3,17_56814,9_headtohead,197_102406,164_11393
Zeko-
2015-08-26
Zeko wrote:http://www.stats.betradar.com/s4/?clientid=420#2_5,3_3,17_56814,9_headtohead,197_102406,164_11393
Dumberu,opet isto, ne može ti se ta stranica otvoriti, daj nam kopiraj ili napiši što piše
Guest- Guest
Normalno da nemreš otvoriti kad ili ne znaš ili ti ne paše ono kaj piše na njoj, pa se (ne)praviš glup. Ja ju otvaram bez problema. A piše;
NADAL 27 : 15 FEDERER
Zeko-
2015-08-26
Zeko wrote:Normalno da nemreš otvoriti kad ili ne znaš ili ti ne paše ono kaj piše na njoj, pa se (ne)praviš glup. Ja ju otvaram bez problema. A piše;
Idiote, možda tebi i otvara (ja živim u državi di ne možeš otvoriti baš svaku stranicu, pogotovo ne gluposti i sranja poput te). Ovo se pojavljuje:
Taj podatak ti je netočan, ništa čudno da glupan upadne na neku lažnu stranicu i izvuče podatak koji je laž . Bafalo ti je dao točan podatak, tupko!
Guest- Guest
Nadal, Rafael Federer, Roger
Statistika - Tenis _ ATP.html
http://www.stats.betradar.com/s4/?clientid=420#2_5,3_3,17_56814,9_headtohead,197_102406
Statistika - Tenis _ ATP.html
http://www.stats.betradar.com/s4/?clientid=420#2_5,3_3,17_56814,9_headtohead,197_102406
Zeko-
2015-08-26
Dumberu, 23-14. Mogu ti nabrojiti sve, pa ti pitaj te tvoje s te glupe stranice odakle im još 5
Guest- Guest
isključivi krivac wrote:
Dumberu, 23-14. Mogu ti nabrojiti sve, pa ti pitaj te tvoje s te glupe stranice odakle im još 5
Ovaj podatak je točan što se tiče službenih mečeva, no igrali su do sada i 5 egzibicionih mečeva i u njima je 4-1 za Nadala. To statistika koju sam ja naveo ima, ova vaša nema i sve 5.
Zeko-
2015-08-26
bože sutra se piše povijest, čilić ima priliku postat najveći hrvatski tenisač svih vremena
Guest- Guest
Pa i meni je potpuno nebitno je li to 9, 10, 11 ili 12 mečeva razlike u međusobnim susretima u korist Nadala. Kako god bilo, ali razlika je prevelika, pogotovo za taj nivo tih igrača, da bi se decidirano moglo tvrditi kako je Federer daleko bolji igrač od Nadala kao što to onaj glupan radi. Za mene je Federer najveći kad gledaš broj osvojenih turnira, ali da je daleko najbolji, to nije. Osim toga, Nadal je i 4 godine mlađi tako da ako će igrati do Federerove dobi ima još šansi osvajati turnire i smanjivati ako ne i dostići broj osvojenih turnira.operw wrote:31 10 ili kako je ono bilo, rafa nadal najveći tenisač u povijesti
Zeko-
2015-08-26
amper priča i da je hajduk veći od dinama, i da je ivanišević najveći sportaš hrvatske dok je osvajanje wimbledona najveći individualni uspijeh svih vremena, što će reći čilić sutra ima priliku da prestigne ivaniševića i postane novi broj 1 i najveći sportaš u povijesti nacije.
Guest- Guest
I Bajdo...operw wrote:amper priča i da je hajduk veći od dinama, i da je ivanišević najveći sportaš hrvatske dok je osvajanje wimbledona najveći individualni uspijeh svih vremena, što će reći čilić sutra ima priliku da prestigne ivaniševića i postane novi broj 1 i najveći sportaš u povijesti nacije.
Guest- Guest
Page 47 of 50 • 1 ... 25 ... 46, 47, 48, 49, 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 47 of 50