WAWRINKA
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 40 of 50
Page 40 of 50 • 1 ... 21 ... 39, 40, 41 ... 45 ... 50
Re: WAWRINKA
Ko rano rani dvije sreće grabiBraća wrote:isključivi krivac wrote:Braća wrote:isključivi krivac wrote:Braća wrote:
a ti se glupiras po forumu i nocu i danju.
svaki dan zadnja objava u sitne sate od tovarske gluperde, kao i sabajle...
Ofr idiote, jeli ti palo na pamet da ja možda nisam ista vremenska zona kao ti i ovaj tvoj drug tupko iz zege-a?
debilde, ti si sigurno poslednja stvar koja bi mi pala na pamet...
Pa zašto onda pratiš što ja pišem i kad pišem? Ispao si smiješan i glup po tko zna koji put, pa sad sam sebi skačeš u usta.
Ako su u toj tvojoj vukojebeni sitni sati, ne znači da su kod mene
pratim? lol, ne laskaj sebi gluperdo...
na svakoj objavi pise vreme, a ti si i ugasio i upalio svetlo ovde svakog dana-tako da se ne vadi na neku vremensku zonu...
Ne izvlači se, opet si ispao glup i uopće ne laskam sebi idiote, nego si ti taj koji gleda tko kad piše, a po cijele dane visiš na forumu, hrvatskom forum, a odakle si ti? Ne može jadnije...
Guest- Guest
Spektakl u nedjelju ... tesko mi se odluciti
S jedne strane volija bi da nadal osvoji la decimu i poslozi triple double ove godine
S druge strane,stan je najveca faca na touru
Backhand koji para anuse protivnika
A ako ga i ne ide ,uvijek mu za kraj dana ostane donna za paranje odnosno parenje
Mislim da bi za finale trebao povuci iz muzeja rg-a one kupace s kojima je osvojio prvu kantu u parizu
S jedne strane volija bi da nadal osvoji la decimu i poslozi triple double ove godine
S druge strane,stan je najveca faca na touru
Backhand koji para anuse protivnika
A ako ga i ne ide ,uvijek mu za kraj dana ostane donna za paranje odnosno parenje
Mislim da bi za finale trebao povuci iz muzeja rg-a one kupace s kojima je osvojio prvu kantu u parizu
jelena ostapenko ih je sve našamarala tamo, najbolja tenisačica svih vremena nakon ive majoli i serene
Guest- Guest
bafalo- Posts : 4928
2015-08-08
bafalo- Posts : 4928
2015-08-08
kakvo silovanje rafa je specijalna životinja na rg. stan ne može uć u stanimal mode ne da mu ovaj no pričekajmo
kakva dominacija najboljeg tenisača svih vremena po izboru najboljih tenisača svih vremena
Guest- Guest
sad kreće najbolji dio sezone kakvo uživanje čak tri turnira vraća se umjetnik mogao bi počistit sve već je odavno u treningu
kakav tenis tommya čovjek ima umirovljenički pokaz i pobjeđuje federera a mlađarija prima šamare
donsky haas oba puta meč lopte i sto break šansi i prednosti kako švicarac iskusno namješta ove manje turnire a na velikim eksplozija da se ne bi našao kraj luke na klupi jel prati uskok
još jedan produktivan dan doktora karlovića. hercegovački pacijent uspješno operiran
iduća zakazana za sutre popodne. gospodin g. muller će imati priliku osjetiti vješte i sigurne ruke našeg specijaliste
Kad mislis da si sve vidio od cilica uvijek te iznenadi, covjek se toliko trudi i trci i lupa do tog tie breaka i onda kao da samo ispari i pocne one svoje standardne unforcede radit
nowitzki-
2014-04-27
Cilic me na ovog dolje podsjeca
nowitzki-
2014-04-27
slabije od karla ali zato bolje reternira. nema veze doktor je danas bio umoran pd prijašnjih operacija ima se još igrat ima onaj turnir u bogoti na 10k m visine i još par brzih deset titula je samo pitanje vremena
wawrinka sve šta takne pretvori u zlato eno naše donne čitam uzela neku titulu preko neke engleske klošarice stan the man motivator obećao kurca ako osvoji
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 40 of 50