WAWRINKA
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 19 of 50
Page 19 of 50 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 34 ... 50
Re: WAWRINKA
Gledam sad 5-i set, da sad puno bolje obojica, a i Dimitrov je podiga novi igre. 2-i set je bija jako loše s obje strane.bafalo wrote:
pa i dimitrov je odma jednu spasio. obojica igraju jako a čilića mi ne spominji još ne znam kako je taj klošar uzeo slam
Guest- Guest
Boze dragi, hvala na jos jednom epskom finalu najvecihZiil Los Dii ! wrote:Roger vs Rafael
El clasico
Jeli u finalu igra onaj za kojega je bracala rekao da je srbin a ne crnogorac
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Kombinirano svi finalisti singla imaju 60 GS titula
Ne igra rezultat parenja crnogorca i hrvatice u finaludesert_fox wrote:Jeli u finalu igra onaj za kojega je bracala rekao da je srbin a ne crnogorac
mješanac je ispao na početku i sad će imat priliku ispratit na televizoru meč 2 igrača čiju veličinu može samo sanjat
Bracala ce samom sebi pucati u praznu glavu. Opet srpska mitologija o nebeskom narodu nepije vode
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Prvi, gospodin federer, najveći svih vremena, u sredini antijunak kojega ne možeš ne simpatizirati , razbojnik koji je najvećemu bio najteži protivnik i definitivno najveći igrač na zemljanim terenima čije rekorde nitko neće skinuti
i onda imaš ovo treće spadalo, pa pogledajte vi to čudo , pretendenta koji bi želio biti obožavan kao prva dvojica, barem na jedan dan
u nedjelju se obara gledanost finala. samo što se zajedno pojave bit će veći događaj od zadnjih par godina čmareja i čmarkovića ne trebaju ni loptu udarit
Crnogorac u nedilju moze gledati sta znaci biti velik. Cigojne nikad nece niti moze biti velik. Iskreno se nadan pobjedi najvecega Rogera germanskoga sina. A cigojne moze kupit prnje i po lovcenu cuvat ovce
2015-09-13
U tenisu bi im plaća 25 % muške love...bafalo wrote:šta misliš o ovome što se svako malo priča da ženske dobivaju istu paru vidi muške oba polufinala pet setova a rog i nad pola mečeva pet setova ili preko 3 sata dok se ženskice šetaju sat i kusur i onda kmeče equality
;)
Guest- Guest
Ziil Los Dii ! wrote:Boze dragi, hvala na jos jednom epskom finalu najvecihZiil Los Dii ! wrote:Roger vs Rafael
El clasico
Guest- Guest
desert_fox wrote:Crnogorac u nedilju moze gledati sta znaci biti velik. Cigojne nikad nece niti moze biti velik. Iskreno se nadan pobjedi najvecega Rogera germanskoga sina. A cigojne moze kupit prnje i po lovcenu cuvat ovce
Guest- Guest
Doduše za Rogera i Nadala nisam baš 100℅ siguran....
darth_vader-
2014-04-17
Dobila Serena. Ne možeš igrati protiv životinje. Previše fizički jaka, prejako udara.
______________-
Sutra veliko finale.Teško reći ko je favorit. Obojica zadnjih godina nisu na razini, muče se s ozljedama. U godinama kad je Federer bija najbolji uvik je bija favorit protiv Nadala (osim na zemlji), kasnije je Federer pao, Nadal je igrao najbolji tenis i bio favorit protiv njega. Sad je stvarno teško reći. Gleda sam Nadala i Federera u polufinalu. Federer radi previše neforsiranih pogrešaka, Nadal više nije toliko močan svaki put se obraniti kad ga se kvalitetno napadne (što je prije bio slučaj). Prednost Nadala je ta što Federeru on nikad nije pasao, njegova ljeva ruka i njegov obrambeni tenis, s druge strane ove godine je teren na AO-u nešto brži nego prijašnjih godina - to je prednost Federera. Šanse 50-50, po meni.
______________-
Sutra veliko finale.Teško reći ko je favorit. Obojica zadnjih godina nisu na razini, muče se s ozljedama. U godinama kad je Federer bija najbolji uvik je bija favorit protiv Nadala (osim na zemlji), kasnije je Federer pao, Nadal je igrao najbolji tenis i bio favorit protiv njega. Sad je stvarno teško reći. Gleda sam Nadala i Federera u polufinalu. Federer radi previše neforsiranih pogrešaka, Nadal više nije toliko močan svaki put se obraniti kad ga se kvalitetno napadne (što je prije bio slučaj). Prednost Nadala je ta što Federeru on nikad nije pasao, njegova ljeva ruka i njegov obrambeni tenis, s druge strane ove godine je teren na AO-u nešto brži nego prijašnjih godina - to je prednost Federera. Šanse 50-50, po meni.
Guest- Guest
Najbitnije je da nemoramo slusati izdrkavanje one mentalne sirotinje o nepobjedivon srbinu. Pun mi je kurac vise te bolesne mitomanije. Na kraju covik uopce nije srbin nego crnogorac. Ali poznato je da srbi em sto vole lagat vole i krast. Kakvs jadna nacija
2015-09-13
Page 19 of 50 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 34 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 19 of 50