WAWRINKA
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 17 of 50
Page 17 of 50 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 33 ... 50
Re: WAWRINKA
moćni stan the man federer je pao godine su to a prvi reket švicarske ima muda za velike stvari. sad da vidimo..
bafalo- Posts : 4928
2015-08-08
sramota za sport pa ne zove se bezveze bijeliZiil Los Dii ! wrote:Serena i Venus u finalu
mirka baš ne voli moćnog stana kakve emocije. ako roger zatvori noćas su sve rupe otvorene
2015-10-11
šutnilo mu partizan iz europe, roger i rafa pišaju po crnogorcu... izgatalo mu budućnost pa se povukao na vrijemefridrih_niche wrote:Sad mi fali Bracala...
:D
I United je los, a SIN je katastrofa...bafalo wrote:šutnilo mu partizan iz europe, roger i rafa pišaju po crnogorcu... izgatalo mu budućnost pa se povukao na vrijemefridrih_niche wrote:Sad mi fali Bracala...
Stvarno, užasni sportski dani za Bracalu...
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:I United je los, a SIN je katastrofa...bafalo wrote:šutnilo mu partizan iz europe, roger i rafa pišaju po crnogorcu... izgatalo mu budućnost pa se povukao na vrijemefridrih_niche wrote:Sad mi fali Bracala...
Stvarno, užasni sportski dani za Bracalu...
Stici ce ga nasa ruka i u srbiji
Sudit ce mu bojovnici iz cavoglava
dimitrov se predstavio u odličom svjetlu. prvi set nadala bolesna igra kao iz najboljih dana, drugi je pao kao sa raonićem samo što je grigor manje čoukao
bafalo wrote:dimitrov se predstavio u odličom svjetlu. prvi set nadala bolesna igra kao iz najboljih dana, drugi je pao kao sa raonićem samo što je grigor manje čoukao
Je, ali Dimitrov jedva uzeja drugi set i toliko prilika propustija u setu. Nadal je stvarno pao, ali ako malo podigne igru mislim da bugarin nema šanse...
Guest- Guest
ne znam ako dimitrov nastavi ovako bit će na knap jer onu igru iz prvog je nemoguće držat. u svakom slučaju nadal je mentalno puno jači pa ako bude par lopti odlučivalo...
bafalo wrote:ne znam ako dimitrov nastavi ovako bit će na knap jer onu igru iz prvog je nemoguće držat. u svakom slučaju nadal je mentalno puno jači pa ako bude par lopti odlučivalo...
Nadal mu je poklonija drugi set, vjerovatno neće više biti takvih poklona. Mora igrati bolje ako želi finale...
Guest- Guest
ja te poklone nisam vidio grigor je pogodio brdo winnera i bacio rafu nazad agresivom. isto kao što je nadal prvi uze brutalnom igrom protiv jednako dobrog dimija no onako se ne može igrat cijeli meč da čistiš linije bez grešaka. ovo je vrlo kvalitetan meč
bafalo wrote:ja te poklone nisam vidio grigor je pogodio brdo winnera i bacio rafu nazad agresivom. isto kao što je nadal prvi uze brutalnom igrom protiv jednako dobrog dimija no onako se ne može igrat cijeli meč da čistiš linije bez grešaka. ovo je vrlo kvalitetan meč
Kako nisi vidija? Pa izgubija je 3 svoja servisa, na break loptu napravi dvostruku. Nadal je odigra očajno drugi set, da je dimitrov igra malo bolje ko iz šale bi uzeja taj drugi set, na kraju propusti svoj servis za set, 3-4 set lopte od koji neke bez veze odigrao. I na kraju mu je opet Nadal pružija priliku s očajnim servis gemom...
Guest- Guest
pa to ti je nadal danas nije ovo 2008. prvi set mu je bio najbolje odigran u zadnje 2 godine to nije njegov normalan nivo ovo što sad igra je kako otprilike igra turnir
obojica se muče sa servisom samo što grigoru treba puno više šansi za napravit break
Pa znam da nije, ali opet ne znam baš da će sad tako očajno odigrati do kraja kao drugi set.bafalo wrote:pa to ti je nadal danas nije ovo 2008. prvi set mu je bio najbolje odigran u zadnje 2 godine to nije njegov normalan nivo ovo što sad igra je kako otprilike igra turnir
Guest- Guest
Page 17 of 50 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 33 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 17 of 50