The 1980'S is the best
Page 44 of 45
Page 44 of 45 • 1 ... 23 ... 43, 44, 45
Re: The 1980'S is the best
draga, pa di si?maggie13 wrote:lako za mene..metar i jagoda i vreca cementa..treba se sorom hvalit :D 8-)tre911 wrote:oko 60 bi rekao ali nisam siguran no kao da je bitno i da je više ;) ti kao megi ne bi nosio preko brda i planina da dobiješ priliku :))veber wrote:je vreca je 50, a ti ga uvjerila da si ona mala od 25, na kraju ispala nestandardna od 80
soru ce jastreb odfura naveli losinj da supovima drustvo radi.
veber- Posts : 53509
2014-12-30
romantike?Noor wrote:veber wrote:bi, ali ne preko ramena ko svinjsku polovicu.tre911 wrote:oko 60 bi rekao ali nisam siguran no kao da je bitno i da je više ;) ti kao megi ne bi nosio preko brda i planina da dobiješ priliku :))veber wrote:je vreca je 50, a ti ga uvjerila da si ona mala od 25, na kraju ispala nestandardna od 80
joj, neko danas reče da si cijepljen protiv nečega...i bi u pravu
u ranom djetinjstvu cjeplje od tog virusa.
2014-12-30
nema tu ovolko onolko, mi muži se moramo kočoperiti i biti jaki, nema tu oš neš :Dmaggie13 wrote:lako za mene..metar i jagoda i vreca cementa..treba se sorom hvalit :D 8-)tre911 wrote:oko 60 bi rekao ali nisam siguran no kao da je bitno i da je više ;) ti kao megi ne bi nosio preko brda i planina da dobiješ priliku :))veber wrote:je vreca je 50, a ti ga uvjerila da si ona mala od 25, na kraju ispala nestandardna od 80
Guest- Guest
znaci megi preko ramena i trk u pecinu.tre911 wrote:nema tu ovolko onolko, mi muži se moramo kočoperiti i biti jaki, nema tu oš neš :Dmaggie13 wrote:lako za mene..metar i jagoda i vreca cementa..treba se sorom hvalit :D 8-)tre911 wrote:oko 60 bi rekao ali nisam siguran no kao da je bitno i da je više ;) ti kao megi ne bi nosio preko brda i planina da dobiješ priliku :))veber wrote:je vreca je 50, a ti ga uvjerila da si ona mala od 25, na kraju ispala nestandardna od 80
2014-12-30
veber wrote:romantike?Noor wrote:veber wrote:bi, ali ne preko ramena ko svinjsku polovicu.tre911 wrote:oko 60 bi rekao ali nisam siguran no kao da je bitno i da je više ;) ti kao megi ne bi nosio preko brda i planina da dobiješ priliku :))veber wrote:je vreca je 50, a ti ga uvjerila da si ona mala od 25, na kraju ispala nestandardna od 80
možda zato megi toliko razmišlja..bi - ne bi
Guest- Guest
a, rizik odabira...Noor wrote:veber wrote:romantike?Noor wrote:veber wrote:bi, ali ne preko ramena ko svinjsku polovicu.tre911 wrote:
oko 60 bi rekao ali nisam siguran no kao da je bitno i da je više ;) ti kao megi ne bi nosio preko brda i planina da dobiješ priliku :))
ali ne bi fulala
2014-12-30
ma, crvenkasti ju svako malo zbuniveber wrote:a, rizik odabira...Noor wrote:veber wrote:romantike?Noor wrote:veber wrote:
bi, ali ne preko ramena ko svinjsku polovicu.
ali ne bi fulala
Guest- Guest
veber wrote:koga?
kaju?
samo se ti delaj da ne vidiš...uzel ti ju bude za stvarno
kad opet krene s poezijom....a, znaš da je na to slaba
Guest- Guest
kada ja zapojim, megi ce otprt skure i na lancun me svoj pozvat.Noor wrote:veber wrote:koga?
kaju?
2014-12-30
Crveni i Megi bi baš bili dobar par. Imaju moju podršku i ak im Veber neće uskočit s prostorom, evo nudim im romantični vikend u Beču za vrijeme adventa. Sam nek jave unaprijed, da se mi izgubimo.
Guest- Guest
:DEva wrote:Crveni i Megi bi baš bili dobar par. Imaju moju podršku i ak im Veber neće uskočit s prostorom, evo nudim im romantični vikend u Beču za vrijeme adventa. Sam nek jave unaprijed, da se mi izgubimo.
Sve on skica..inace, hvala na pozivu..8-)
2014-04-12
I ti si romantican, vuce?! Jel'pravo ili samo 'nako :D
2014-04-12
ti kao da vjecno sumnjas u mene....nedorecen sam ti...soliram..maggie13 wrote:I ti si romantican, vuce?! Jel'pravo ili samo 'nako :D
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Kaja voli poeziju? ;)Noor wrote:veber wrote:koga?
kaju?
2014-05-05
veber-
2014-12-30
Stanojko wrote:Aaaa...nista onda...veber wrote:ma jok, megi
stanojko, jesi to ti na avataru?
Guest- Guest
Page 44 of 45 • 1 ... 23 ... 43, 44, 45
Page 44 of 45