The 1980'S is the best
Page 43 of 45
Page 43 of 45 • 1 ... 23 ... 42, 43, 44, 45
Re: The 1980'S is the best
Moja veza je drug slavko riječki, ovaj drugi samo neke pjesmuljke piše dok slavko pošalje i poziv za streljanje ako treba :DDthe devil wrote:dobro je imati Udbu za frenda :D
Guest- Guest
veber wrote:tre?Noor wrote:bok društvance i sisavci, odoh ja na kupanje na Dunavu
jesi čuo?
čuo i...bio!!!
Na otoku Orlovnjaku je stvarno predivno, plaža je skroz ista kao i na zlatnom ratu, a vozila sam se i u lijepom brodiću
jedino se bojim onih letećih helikoptera, uff
Guest- Guest
A bilo mi je zadovoljstvo i drugi put moliću lijepo:handkiss:Noor wrote:veber wrote:tre?Noor wrote:bok društvance i sisavci, odoh ja na kupanje na Dunavu
jesi čuo?
čuo i...bio!!!
Na otoku Orlovnjaku je stvarno predivno, plaža je skroz ista kao i na zlatnom ratu, a vozila sam se i u lijepom brodiću
Guest- Guest
Opa, palo upoznavanje..di su leptirici..:-)
2014-04-12
nezgodno je ako su padajuci helici.Noor wrote:veber wrote:tre?Noor wrote:bok društvance i sisavci, odoh ja na kupanje na Dunavu
jesi čuo?
čuo i...bio!!!
2014-12-30
kam se rivljes?maggie13 wrote:Opa, palo upoznavanje..di su leptirici..:-)
idemo na ruckic?
2014-12-30
tre911 wrote:A bilo mi je zadovoljstvo i drugi put moliću lijepo:handkiss:Noor wrote:veber wrote:tre?Noor wrote:bok društvance i sisavci, odoh ja na kupanje na Dunavu
jesi čuo?
čuo i...bio!!!
ako obećaš da me više nećeš preko ramena nosit u vodu
Guest- Guest
da si laksa u narucju bi te otpeljao. ovako kao i vrecu cementa. na rame pa uzbrdo
2014-12-30
veber wrote:da si laksa u narucju bi te otpeljao. ovako kao i vrecu cementa. na rame pa uzbrdo
pa kaj trebam imat 40 kila?
imam 59-60...kaj je to za njega, a fora je bit ko vreća cementa, nemaš pojma
ajd, screenshot i u arhivu.
Guest- Guest
Kao da ti je bilo loše , no dobro drugi put idemo nešto drugačije, nježno na rukama ili na leđima pa polako u vodu :))Noor wrote:tre911 wrote:A bilo mi je zadovoljstvo i drugi put moliću lijepo:handkiss:Noor wrote:veber wrote:tre?Noor wrote:bok društvance i sisavci, odoh ja na kupanje na Dunavu
jesi čuo?
čuo i...bio!!!
Guest- Guest
je vreca je 50, a ti ga uvjerila da si ona mala od 25, na kraju ispala nestandardna od 80
2014-12-30
tre911 wrote:Kao da ti je bilo loše , no dobro drugi put idemo nešto drugačije, nježno na rukama ili na leđima pa polako u vodu :))Noor wrote:tre911 wrote:A bilo mi je zadovoljstvo i drugi put moliću lijepoNoor wrote:veber wrote:
tre?
jesi čuo?
čuo i...bio!!!
i jedno i drugo...dogovoreno
Guest- Guest
ti pričaš o frakciji, nekaj si pobrkal...ja imam godinama 58-60, pitaj dijagrama jel zgledam ko da imam 80, a tre me i odvagnuoveber wrote:je vreca je 50, a ti ga uvjerila da si ona mala od 25, na kraju ispala nestandardna od 80
Guest- Guest
oko 60 bi rekao ali nisam siguran no kao da je bitno i da je više ;) ti kao megi ne bi nosio preko brda i planina da dobiješ priliku :))veber wrote:je vreca je 50, a ti ga uvjerila da si ona mala od 25, na kraju ispala nestandardna od 80
Guest- Guest
Ako bude toplo i ako bude prilke, ko zna gdje će nas poslovi odvesti :))Noor wrote:tre911 wrote:Kao da ti je bilo loše , no dobro drugi put idemo nešto drugačije, nježno na rukama ili na leđima pa polako u vodu :))Noor wrote:tre911 wrote:A bilo mi je zadovoljstvo i drugi put moliću lijepoNoor wrote:
čuo i...bio!!!
i jedno i drugo...dogovoreno
Guest- Guest
tre911 wrote:oko 60 bi rekao ali nisam siguran no kao da je bitno i da je više ;) ti kao megi ne bi nosio preko brda i planina da dobiješ priliku :))veber wrote:je vreca je 50, a ti ga uvjerila da si ona mala od 25, na kraju ispala nestandardna od 80
pogledaj mu potpis, nosio bi je i na kraj svijeta
Guest- Guest
lako za mene..metar i jagoda i vreca cementa..treba se sorom hvalit :D 8-)tre911 wrote:oko 60 bi rekao ali nisam siguran no kao da je bitno i da je više ;) ti kao megi ne bi nosio preko brda i planina da dobiješ priliku :))veber wrote:je vreca je 50, a ti ga uvjerila da si ona mala od 25, na kraju ispala nestandardna od 80
2014-04-12
bi, ali ne preko ramena ko svinjsku polovicu.tre911 wrote:oko 60 bi rekao ali nisam siguran no kao da je bitno i da je više ;) ti kao megi ne bi nosio preko brda i planina da dobiješ priliku :))veber wrote:je vreca je 50, a ti ga uvjerila da si ona mala od 25, na kraju ispala nestandardna od 80
2014-12-30
maggie13 wrote:lako za mene..metar i jagoda i vreca cementa..treba se sorom hvalit :D 8-)tre911 wrote:oko 60 bi rekao ali nisam siguran no kao da je bitno i da je više ;) ti kao megi ne bi nosio preko brda i planina da dobiješ priliku :))veber wrote:je vreca je 50, a ti ga uvjerila da si ona mala od 25, na kraju ispala nestandardna od 80
tebe stavi u džep i ode biciklirat
Guest- Guest
veber wrote:bi, ali ne preko ramena ko svinjsku polovicu.tre911 wrote:oko 60 bi rekao ali nisam siguran no kao da je bitno i da je više ;) ti kao megi ne bi nosio preko brda i planina da dobiješ priliku :))veber wrote:je vreca je 50, a ti ga uvjerila da si ona mala od 25, na kraju ispala nestandardna od 80
joj, neko danas reče da si cijepljen protiv nečega...i bi u pravu
Guest- Guest
draga, pa di si?maggie13 wrote:lako za mene..metar i jagoda i vreca cementa..treba se sorom hvalit :D 8-)tre911 wrote:oko 60 bi rekao ali nisam siguran no kao da je bitno i da je više ;) ti kao megi ne bi nosio preko brda i planina da dobiješ priliku :))veber wrote:je vreca je 50, a ti ga uvjerila da si ona mala od 25, na kraju ispala nestandardna od 80
soru ce jastreb odfura naveli losinj da supovima drustvo radi.
2014-12-30
Page 43 of 45 • 1 ... 23 ... 42, 43, 44, 45
Page 43 of 45