The 1980'S is the best
Page 5 of 45
Page 5 of 45 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 25 ... 45
Re: The 1980'S is the best
udba wrote:I dobro da ih je ukinuo, gimnazije su danas rasadnik nezaposlenih.
a kaj je bilo ono sranje od usmjerenog obrazovanja?
ja sam bila pedagoški smjer....suradnik u razrednoj nastavi...to niko nikad nije nigdje tražio, a i ne znam kaj bi delali, brisali ploču i zaljevali cvijeće po prozorima
ajd, ipak...bila sam pomoćnica scenarista u dječjem kazalištu, a u krilu mi je vječito sjedila i plela mi pletenice jedna, tada malena, glumičica na početku svoje karijere, danas poznata
Guest- Guest
jdino sta mi se nije svidjalo je bilo stanje u prosvjeti,katastrofa
2014-04-14
...razija ko ne4kad tkacenko..daj loptu joj ispod kosa i kos..sam je ruku ispruzila..ili ispod kosa stoj razo i digni ruke..jedinstvo tuzla ne bi ni primirisalo tituli europskog prvaka da nije bilo razije...interesantno u jugi je u to doba jedinstvo s razijom bila jednom prvak..1988...sve druge titule u ono doba od 1989 do 1991 je osvojila sibenka ili kako s evec zvao klub sa danirom nakic..elemes se zvao
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Pa onda one serije Velo Misto, Prosjaci i Sinovi, Gruntovčani, da mi je to opet gledati vikendom, danas ih vrte samo ponedjeljkom, utorkom, srijedom , četvrtkom i petkom.
Ta generacija i je danas intelektualna krema, vidi ove iz FFFZ, sve jugoslaveni i marksisti.Winter is coming wrote:jdino sta mi se nije svidjalo je bilo stanje u prosvjeti,katastrofa
udba- Posts : 4945
2015-11-10
Ovaj nam je krv pio.vuksadinare wrote:...razija ko ne4kad tkacenko..daj loptu joj ispod kosa i kos..sam je ruku ispruzila..ili ispod kosa stoj razo i digni ruke..jedinstvo tuzla ne bi ni primirisalo tituli europskog prvaka da nije bilo razije...interesantno u jugi je u to doba jedinstvo s razijom bila jednom prvak..1988...sve druge titule u ono doba od 1989 do 1991 je osvojila sibenka ili kako s evec zvao klub sa danirom nakic..elemes se zvao
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
imao sam puminejastreb wrote:A sjećate se onih trenerki koje su imale ispod stopala onaj lastik?
2014-12-30
ma ta generacija je uglavnom prolupala,to je uglavnom sve bilo nesto zivcano i nenormalno i mlavilo djecu ko stoku,doduse kad sam cuo starije generacije kako su tretirane prestao sam se zaliti,tip mi je pricao da je zbog sitnice dobio takav samar da mu je pocela curiti krv iz uha,sta reci na to skolstvo,poserem se na sve toudba wrote:Ta generacija i je danas intelektualna krema, vidi ove iz FFFZ, sve jugoslaveni i marksisti.Winter is coming wrote:jdino sta mi se nije svidjalo je bilo stanje u prosvjeti,katastrofa
2014-04-14
Danas klinci tuku profe.Winter is coming wrote:ma ta generacija je uglavnom prolupala,to je uglavnom sve bilo nesto zivcano i nenormalno i mlavilo djecu ko stoku,doduse kad sam cuo starije generacije kako su tretirane prestao sam se zaliti,tip mi je pricao da je zbog sitnice dobio takav samar da mu je pocela curiti krv iz uha,sta reci na to skolstvo,poserem se na sve toudba wrote:Ta generacija i je danas intelektualna krema, vidi ove iz FFFZ, sve jugoslaveni i marksisti.Winter is coming wrote:jdino sta mi se nije svidjalo je bilo stanje u prosvjeti,katastrofa
2015-11-10
Winter is coming wrote:ma ta generacija je uglavnom prolupala,to je uglavnom sve bilo nesto zivcano i nenormalno i mlavilo djecu ko stoku,doduse kad sam cuo starije generacije kako su tretirane prestao sam se zaliti,tip mi je pricao da je zbog sitnice dobio takav samar da mu je pocela curiti krv iz uha,sta reci na to skolstvo,poserem se na sve toudba wrote:Ta generacija i je danas intelektualna krema, vidi ove iz FFFZ, sve jugoslaveni i marksisti.Winter is coming wrote:jdino sta mi se nije svidjalo je bilo stanje u prosvjeti,katastrofa
je, danas je puno bolje kad klinac veli učiteljici, samo me taknite...tužit ću vas za pedofiliju
Guest- Guest
jebiga vise ih ne smijete mlaviti nije dobro nikako
2014-04-14
vuksadinare wrote:...razija ko ne4kad tkacenko..daj loptu joj ispod kosa i kos..sam je ruku ispruzila..ili ispod kosa stoj razo i digni ruke..jedinstvo tuzla ne bi ni primirisalo tituli europskog prvaka da nije bilo razije...interesantno u jugi je u to doba jedinstvo s razijom bila jednom prvak..1988...sve druge titule u ono doba od 1989 do 1991 je osvojila sibenka ili kako s evec zvao klub sa danirom nakic..elemes se zvao
razija plače treneru, da joj protivničke cure viču da je muško, veli trener, ma bolan razo, boli te kurac, igraj dalje....
ljubo1212- Posts : 2050
2015-08-02
Jax sjekire su se tada nosile po Njemačkoj, onaj Perkovićev je imao jednu takvu.
2015-11-10
....inace jedan od najvecih rivaliteta u ono vrijeme upravo je bilo u zenskoj kosarci između elemesa sibenik i jedinstva aide tuzle...duel tad dvije najbolej igracice europe..danire nakic na jednoj i razije mujanovic na drugoj strani...dosta je bilo i prijenosa kad su te dvije momcadi igrale..njihov rivalitet je bio od 1987 godine do 1991....od 4 posljednje titule u zenskoj kosarci elemes ej osvojio tri a jedinstvo jednu..sa tim da je jedinstvo bilo i prvak europe 1989 godine....tad je razija imala prosjek koseva 27,8 po utakmici...i 12 skokova....danira nakic je u sezoni 1989/90 svojoj najboljoj sezoni kad je elemes osvojio naslov i kup jugoslavije te igrao polufinale kupa prvaka europe....imala prosjek od 29,6 koseva po utakmici....i 7,3 asistenicje....prozvana je zenski drazen petrovic....
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
2014-04-14
pa di si ljubonostalgičaru?ljubo1212 wrote:vuksadinare wrote:...razija ko ne4kad tkacenko..daj loptu joj ispod kosa i kos..sam je ruku ispruzila..ili ispod kosa stoj razo i digni ruke..jedinstvo tuzla ne bi ni primirisalo tituli europskog prvaka da nije bilo razije...interesantno u jugi je u to doba jedinstvo s razijom bila jednom prvak..1988...sve druge titule u ono doba od 1989 do 1991 je osvojila sibenka ili kako s evec zvao klub sa danirom nakic..elemes se zvao
razija plače treneru, da joj protivničke cure viču da je muško, veli trener, ma bolan razo, boli te kurac, igraj dalje....
2014-12-30
Page 5 of 45 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 25 ... 45
Page 5 of 45